εκανα μπισκοτα βουτηρου
το ξερω ειμαι απαισια , αλλα τα εκανα θα τα ''στολησω'' με σοκολατα γαλακτος και καρυδα.
τωρα μπορειτε να με βρισετε :lol:
Printable View
εκανα μπισκοτα βουτηρου
το ξερω ειμαι απαισια , αλλα τα εκανα θα τα ''στολησω'' με σοκολατα γαλακτος και καρυδα.
τωρα μπορειτε να με βρισετε :lol:
Τι εγινε; Πολυ ησυχια εχει εδω! mitsokolini εισαι παιδι μου πειρασμος! Περισσεψε τιποτα; :D
aaaaaaaaaaaaaai aiiii ai ai aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol:
καλα νομιζα που κολλησε το συστημα μου! πολυ ησυχια οντως!
περισσεψε ναι (1) :lol: να στο πακεταρω αγαπημενε??? :P
τι κανετε? πως την εχετε? (την υγεια σας) ;)
Καλησπέρα!!!!! Μιτσοκόλο σήμερα είναι που είχες τον υπέρυχο?
Εγώ έδωσα παρέτηση στον αδελφό της αφεντικίνας, και αυτη σήμερα ούτε καλημέρα δεν μου είπε!!!!! Επίπεδος κάτω από το πάτωμα μιλάμε!!!
καλημερα Πωλινα μου! οχι αυριο το απογευμα εχω υπερηχο :love:
να την κερασεις ενα σφηνακι ξυδι :P :P
Μάλλον ολόκληρο το μπουκάλι θα χρειαστεί!!!!!! χαχαχαχα Αντε περιμένουμε με ανυπομονυσία να μας πεις πιου μoιάζει:P:P:P:P
Λοιπον. Θα τα βαλεις σε ενα ταπερακι και θα τα φερεις εσυ! Τι λες; Και επι της ευκαιριας θα διοργανωσουμε και εκεινο το tattoo παρτυ που λεγαμε. Εγω θελω μονο 2-3 για αρχη οχι παραπανω. :D Ελα ψησου! Και διακοπες θα κανεις και χρημα θα βγαλεις, ποιος την χαρη σου! Πακεταρεις ηδη ε;
οπου να'ναι θα χτυπησει το κουδουνι σου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχχαχαχχχχαχα
ηδη μυριζω το μπισκοτακι! :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitso θελω να φτιαξω ενα "Ζ" στο δεξι χερι, εσωτερικα του μπρατσου. Για δωσε καμια ιδεα.
εχεις αρκετες επιλογες απο γραμματοσειρες, αν θελεις κατι ιδιαιτερο και μοναδικο μπορεις να πεσεις στα ποδια ΤΗΣ τατου αρτιστ και να την παρακαλεσεις να σου φτιαξει εκ νεου μια γραμματοσειρα! :lol: :lol: :lol:
ακομα μπορεις να παιξεις χρωματικα πχ. να κανεις το περιγραμμα κοκκινο και το γεμισμα μαυρο, η οτι αλλο χρωμα σε ευχαριστει. Ή ακομα να γινει μονο το περιγραμμα και να δοσουμε ογκο στο γραμμα μας με σκιες (δικεφαλους τετρακεφαλους κλπ) να το κανουμε τουμπανο!
αν θελεις να ριξεις κανενα βλεφαρο σε γραμματοσειρες θα βρεις απειρες στον κυβερνοχωρο (τσσσ)
γραψε : tattoo fonts
ή αλλιως ειπαμε :P :P :lol: :lol: :lol:
Πως φαινεται η επαγγελματιας..!
Κοιτα επειδη οποτε πεφτω στα ποδια γυναικας συνηθως τρωω κλωτσια, θα προτιμησω προς το παρον την δευτερη επιλογη και βλεπουμε.. :)
α εγω δεν κανω τετοια πραματα να ξερεις! με ενα καφε με πηθεις ανετα παντως! :lol: :lol:
Οποτε θες! :)
Εβαλα tattοo fonts στον γκουγκλη και γινεται ενας πανικος! Αντε να διαλεξεις τωρα. :D