το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Printable View
Σ' αυτή τη ζωή θα πρέπει να είναι ένα πράγμα όπως λέμε attack δηλαδή έτοιμος να δεχτείς επίθεση και να την αποκρούσεις επιτυχώς. Δεν πρέπει να κυκλοφοράς με πρώτο πράγμα στη σκέψη την ευγένεια και καλοσύνη. Αν το κάνεις αυτό θα βρίσκεσαι σχεδόν πάντα προ απροόπτου και θα πληγώνεσαι αφού μέχρι να το πάρεις είδηση η προσβολή σου μεινε. Πρέπει να είσαι αυτό που έμαθα σε μια μέθοδο ψυχοθεραπείας, με τα τρία εικονικά πρόσωπα, φύλακας, μάγος, πολεμιστής, να επιλέγεις και να ενσωματώνεις στο είναι σου το πολεμιστής.
Η κοινωνία μας είναι πανύπουλη. Άμα είσαι καλοπροαίρετος και τους πιστώνεις όλους με ειλικρίνεια και καλές προθέσεις θα ρθεί ώρα που θα σε βλάψουν είτε μπρος σου είπε πίσω απ τη ράχη σου και θα διερωτάσαι πως συνέβη αυτό, μάλλον αν είσαι λιγάκι εύστροφος θα καταλάβεις πως πριν σε βλάψουν αποδεχόσουν τις ψευδαισθήσεις για να μην δεχτείς την πραγματικότητα.
Οι περισσότεροι γύρω μας κρατάνε μέσα τους δίψα για εκδίκηση, μα μπρος στον κίνδυνο, δηλαδή αν τους δείξεις πως είσαι λιγάκι απρόβλεπτος, θα χέσουν πάνω τους στην καθομηλουμένη. Ακόμα κι αν μέσα τους σε καταμισούν θα καταλάβουν πως δεν είσαι του χεριού τους.
Έχει γεμίσει ο τόπος υποκριτές και διπλοπρόσωπους που σε κοιτάνε στα μάτια ενώ σε ξεγελάνε. Αν δεν έμαθες να σαι τέτοιος, τουλάχιστον μάθε να είσαι ατρόμητος και ίσιος, δυο σε ένα. Το χειρότερο είναι να σαι και ευέσθητος. Ακόμα και πολεμιστής να σαι, άμα είσαι ευαίσθητος, η κάθε σου αντίδραση όσο σωστή κι αν είναι θα σου είναι και ψυχοφθόρα.
Καλησπέρα σε όλους! Δεν θα ήθελα κι εγώ το φόρουμ να κλείσει, μιας και εγώ είμαι αρχαίο μέλος και θα πρότεινα, εάν είναι τόσο ζημιογόνο όπως λέτε, να βάλετε μια μικρή συνεισφορά, δηλαδή ένα ποσό συμμετοχής ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί με όφελος.
Εγώ θέλω να μείνετε ανοιχτοί αλλά δεν θέλει πληρώσει
Σκέφτομαι ότι πουθενά δεν είμαστε ικανοποιημένοι...Φιλος μου απο Αγγλία μου έστειλε βίντεο και κλαίγεται που βρέχει και έχει κρύο,και εμείς εδώ κλαιγόμαστε για την ζέστη και θα θέλαμε να είναι χειμώνας.
3. φανταστειτε να μπει συνδρομη και να πλακωσει η ντιντη να τους λεει οτι αυτη τους πληρωνει και ειναι υποχρεωμενοι να την υποστουν!! ("θα σεβεσαι στα 4!!!")....
Ο ύπνος μας διδάσκει...Βάζει τα πράγματα στην θέση τους...Μας δείχνει πως η καθημερινή ξύπνια πραγματικότητα είναι ένα ψεύτικο όνειρο,μια ανάμνηση μακρινή,την οποία την αντιλαμβανόμαστε ως την μόνη πραγματική μονο όσο την ζουμε...Αλλά μαθαίνουμε από τις διδαχές του υπνου?
τι ηθελες να γραψεις στο μηνυμα???
Το πρόβλημα είναι το γνωστό οι Ρώσοι λένε ότι είναι αδύνατο κι η Αμερική λέει όλα είναι συνήθεια κ ίσως γίνεται εγώ είμαι με την Αμερική κ είπαν να το δοκιμάσουμε αν βγαίνουν θεραπείες είναι για ανακούφιση δεν είναι θεραπεία αλλά κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα σασ παρακαλώ πάρετε ΤΙΣ κι εγώ θα παλεύω εδώ όλοι οι άλλοι είναι με τη Ρωσία η μόνη μου διαφορά με εσάς είναι ότι εγώ το πιστεύω κ κάτι κάνω από το τίποτα καλύτερη η ανακούφιση δεν ξέρω πάντως εμένα βάλανε να βγάλω άκρη