Καλά, εγώ μόνο εγκεφαλικά λειτουργούσα, τώρα πάει καιρός που το έχασα και αυτό...
Printable View
Καλά, εγώ μόνο εγκεφαλικά λειτουργούσα, τώρα πάει καιρός που το έχασα και αυτό...
Κι εγω τα μια απο τα ιδια
Δεν θελω να υπεισελθω σε προσωπικα σου θεματα bullet , δεν ειναι δουλεια μου , οτι σε φωτισει .........οσο για τα ζαναξ , νιωθεις ευφορια , διοτι ειναι ψυχοτροπα , ξερεις , στις Αμερικανικες φυλακές και στις πιατσες τοξοκιμανων Αμερικης , τα ζαναξ , εχουν την τιμητικη τους , δεν ειναι ενα απλο ηρεμιστικο , οπως γενικως πιστευεται , ναρκωτικο λαιτ ειναι......................και κολλας αμα κανεις μακροχρονια χρηση , ειναι μονο για ωρα αναγκης , μην κοιτας που επεσα σε εναν ' γιατρο ' και μου ταγραφε με το κιλο ........δεν ηξερα που εμπλεκα ........
Το lexotanil για παραδειγμα (η οποιοδηποτε αλλο ηρεμηστικο) ειναι το ιδιο εθιστικο με τα xanax? αμα ειναι να πω στον ψυχιατρο μου να μου δωσει καποιο αλλο.
Bullet, ολική υστερεκτομή;;;; μάλλον δεν έχεις περάσει απο ορμονική διαταραχή γι αυτο το λές αυτό... Το ινομύωμα δεν είναι τίποτα απολύτως, 2 εχω, ενα 5cm ένα 6 και είμαι εγγυος. οι ορμονικές παρενέργειες από την υστερεκτομή (θα προκαλέσεις κλιμακτήριο στα 30!) σε συνάρτηση με τα ψυχολογικά θα σε κουρελιάσουν τα νευρά.
Kutchunie σκεφτεικα την υστερεκτομη γιατι τα ινομυωματα απ'οτι διαβασα ειναι πεισματαρικα και ξαναβγαινουν.Ας πουμε το αφαιρω και μετα απο 2-3 χρονια μπορει να ξανα εμφανιστει.
Αφαίρεση μήτρας ή λέω βλακείες;
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πώς και πότε θα συνέλθει το σώμα μου μετά από 6 aloperidin χθες το απόγευμα; Δεν ηρεμούσα με τίποτα, δεν με έπιαναν...αλλά τώρα με το ζόρι περπατάω...
Καλημερα Κυκνακο, μαλλον σημερα απλα να σε αφησεις χαλαρη...
Καλημέρα cc, μπορώ να το κάνω για κάποιες ώρες μέχρι το απόγευμα που έχω ραντεβού με την ψυχολόγο αλλά ως τότε θα έχω συνέλθει; Εν τω μεταξύ να συνεχίσω τον ύπνο μου θέλω τώρα αλλά θα φανεί περίεργο στους δικούς μου γι' αυτό προσπαθώ να μείνω ξύπνια, ελπίζω να με βοηθήσει ο καφές...
Νομιζω ειναι προτιμοτερο να κοιμηθεις εστω μια ωρα παραπανω για να εισαι πιο φρεσκια για το ραντεβου αλλά εσυ ξερεις καλυτερα.
Η δοση που ελαβες ηταν ανεβασμενη σε σχεση με το συνηθισμενο ?
Οκ, χαλαρά λοιπον ... ασε να δεις πως θα παει η μερα και αργοτερα αν θελεις μιλας με γιατρο και ρωτας για την δοσολογια σε εκτακτες περιπτωσεις.
Ηταν επειγουσα η αναγκη και το εκανες.
Καλη συνεδρια Κυκνακο μου να εχεις σημερα :)
Θέλω να πάρω τηλέφωνο το γιατρό μου αλλά να μην είναι οι γονείς μου εδώ και ακούσουν...τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω τα πρωινά φάρμακα, μάλλον όχι, ε; Εν τω μεταξύ δεν παίρνω κάθε μέρα aloperidin μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις κι αυτό 1 οπότε καταλαβαίνεις τι έκανα στον οργανισμό μου...νιώθω ότι τον έχω διαλύσει...και βασικά, έχει αξία να τον πάρω ή δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα για να περάσει;
Σ' ευχαριστώ! :)
Γνωμη μου ειναι, να τον παρεις να σου πει.
Πηγαινε σε δωματιο και παρε τον τηλεφωνο.
Τώρα πρέπει να είναι στο νοσοκομείο...θα περιμένω λίγο και θα δω αν μπορέσω να τον πάρω γιατί το τηλέφωνο στο νοσοκομείο είναι σε κεντρικό σημείο, εκτός κι αν το βρω από το ίντερνετ αλλά και πάλι φοβάμαι μην ακουστώ...θα δω, δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένη τώρα...μυαλό και σώμα χάλια!
Κανε κουραγιο, αν τον βρεις εχει καλως αν οχι δες πως αισθανεσαι.
Σε καθε περιπτωση καποια στιγμη θα τον ενημερωσεις.
Ανασες κυκνε... ανασες !!!
νιωθω αθλια...κουραμενη καταβεβλημενη..το ladose το παιρνω 10η μερα σημερα..ειμαι κ αυπνη απο ξενυχτι..ποτε θα περασει θεε μου..φοβαμαι..το μυαλο αχταρμας..καμια ηρεμια στο σωμα κ πουθενα..μια τσιτα ολοκληρη..πφφφ
Ladose σκετο ? χωρις αγχολυτικο ? ξενυχτι για καλο σκοπο ή καθαρα αγχωτικο ?
Πιεσ και κανενα κρασακι βοηθαει
νιωθω αθλια...κουραμενη καταβεβλημενη..το ladose το παιρνω 10η μερα σημερα..ειμαι κ αυπνη απο ξενυχτι..ποτε θα περασει θεε μου..φοβαμαι..το μυαλο αχταρμας..καμια ηρεμια στο σωμα κ πουθενα..μια τσιτα ολοκληρη..πφφφ
LADOSE μαιζ με λεξοτανιλ..μονο του?με τιποτα!
τα πρωινα νιωθω χαλια..τα απογευματα συνερχομαι..τα κλασσικα συμπτωματα μου..μια ζωη τα ιδια..μεχρι να δρασει το φαρμακο θα μου αλλαξει τον αδοξαστο..
ξενυχτι γιατι πηγαμε σε ενα bar κ χορευαμε..πφφφ! νταξ δεν πεταγα κιολας..απλα παρευρεθηκα κ περασα καλα κ ομορφα..αλλα γυρισα αργα, ξυπνησα νωρις για την δουλεια.
νιωθετε κ σεις καποιες φορες ενανα απροσδιοριστο φοβο?? καπως ασυνηθιστα?
τι στο διαολο νιωθω οτι σαλταρω μερικες φορες..
Στις 30 μερες συνηθως οπως τα ξερεις κανει δραση η ουσια.
Καλη δυναμη !!! Υπομονη...
Εχω αλλες 20 μερες γμτ...:(((
Οχι πανικους , Κυκνακο , θα εισαι ζαβλακωμενη για κανα 24ωρο , αλλα αν ειχες οντως προβλημα , δεν θα μπορουσες καν νανοιξεις ματι , θαχες πεσει σε κωμα , οποτε κουλαρε , και θα περασει μονο του , εκτος αν εχεις ορεξη να τρεχεις σε νοσοκομειο , να σου κανουν ενδοφλεβια ατροπινη ( το αντιδοτο ) η αδρεναλινη , αλλα δεν χρειαζεται .......περαστικα ...
Boom, εγώ τον νιώθω ναι, κάτι τέτοιο ήταν και που ένιωθα χθες κι έγινα έτσι σήμερα...πήρα το γιατρό τελικά αλλά δεν μπόρεσα να του εξηγήσω ακριβώς όμως μου είπε να πάρω κανονικά τα σημερινά μου φάρμακα και μόλις το έκανα, να δούμε τι θα γίνει κι αν θα ηρεμήσω καθόλου τελικά γιατί τρέμουν τα χέρια μου από το άγχος τώρα...παρόλο που ξάπλωσα λίγο δεν συνήλθα μόνο το σώμα μου λίγο...ίσως με ηρεμήσει το seroquel...τώρα νιώθω το αντίθετο, τα νεύρα μου στην τσίτα...αλλά και πάλι αν δεν κινηθώ και λίγο να κυκλοφορήσω στο σπίτι, δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρη ότι συνήλθα σωματικά...ίσως τον ξαναπάρω αν δω ότι δεν συνέρχομαι...πρέπει να καθαρίσω και πατάτες τώρα, με τα χέρια να τρέμουν έτσι, σκατά!
Το lexotanil δεν εχει καμμια σχεση με το ζαναξ , ειναι λαιτ καθαρο ηρεμιστικο , δεν εχει τον εθισμο του ζαναξ , ουτε σου φερνει ευφορια , αλλα αν σου ' πηγαινει ' το ζαναξ , και το κρατας σενα επιπεδο χαμηλο , δλδ 1-1.5 mg , δεν χαλασε κι κοσμος , αρκει να μην το αυξανεις ......υπαρχει και το frisium , καθαρο αγχολυτικο , δεν φερνει ευφορια , ειναι ομως ποιο σου ' παει ' ...............μην κανω και τον γιατρο , αυτος σε παρακολουθει , αυτον θακουσεις , οχι εμενα ......
Δεν μπορώ άλλο, άρχισα πάλι και κλαίω, δεν αντέχω να είμαι μόνη μου και να μη μου μιλάει κανείς, δεν τον αντέχω αυτό το φόβο και τη μοναξιά...
Περαστικα Κυκνε! αλλα να προσεχεις μην το ξανακανεις αυτο.Εγω γυρισα απο το ψυχιατρο και του ειπα τα παντα για το ινομυωμα, για της φοβιες μου κτλ μου εκανε την εξης ερωτηση ''θες παιδι τωρα?'' λεω εγω οχι τοτε μου λεει συνεχιζουμε την θεραπεια.Του ειπα οτι εκανα τεστ παπ και φοβαμαι τα αποτελεσματα και μου ειπε ''Μελινα εσυ οχι μονο την κηδεια σου εκανες αλλα και τα σαραντα και τα μνημοσυνα''
Σ' ευχαριστώ Μελίνα! Θα πρέπει να ζητήσω συμβουλή από το γιατρό γιατί κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορεί να με πιάνει τέτοιος πανικός και να υποφέρω τόσο που να χρειάζομαι τόσα χάπια για να με πιάνουν λες κι είμαι άλογο! Και τώρα δεν αντέχω, κλαίω από το φόβο μου κι είναι στιγμές που νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς...τι να κάνω; Θα τρελαθώ!
Καλά σου είπε ο γιατρός, στο είπα να μην βιάζεσαι... ♥
Κυκνε εγω πριν χρονια ειχα κανει μια παρομοια βλακεια αλλα με minitran.Ακου λοιπον τι εγινε , δεν μπορουσα να στηριχτω στα ποδια μου και επεφτα κατω, δεν μπορουσα να μιλησω καθαρα (ψευδιζα και δεν μπορουσα να το πω το γραμμα Ρ) και δεν καταλαβαινα τι ελεγα , ελεγα ασυναρτησιες.Απο τοτε ποτε ξανα δεν το ξαναεκανα! προσεχε πολυ!
Άσε Bulletproof κι ούτε τώρα νιώθω καλά, μόλις πήρα τα πρωινά μου φάρμακα κι ελπίζω να συνέλθω σιγά σιγά γιατί έχω να συμμαζέψω και την κουζίνα από χθες μιας και κοιμόμουν σχεδόν όλη τη μέρα και γύρισα αργά από την ψυχολόγο...αλλά τρέμουν τα χέρια μου πάλι και δεν ξέρω γιατί...ούτε πως θα καταφέρω να καθαρίσω...ευτυχώς μπορώ να την πάρω τηλέφωνο αν τη χρειαστώ κάτι, ας περιμένω λίγο και βλέπω...
Κυκνακο μου μην το ξανακανεις αυτο.Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα το ξερω γιατι παιρνω και εγω αλοπεριντιν.Μεσα στο χαρτι στην συσκευασια λεει οτι η υπερκαταναλωση του αλοπεριντιν μπορει να οδηγησει σε ανακοπη καρδιας.Εγω παιρνω της σταγονες.
Όχι, δεν θα το ξανακάνω...θα πω στο γιατρό ότι δεν με βοήθησε στον πανικό να δούμε τι θα μου πει...αλλά πρέπει να του πω ακριβώς πόσα πήρα; Θα προτιμούσα όχι...φοβάμαι...
Δεν το ήξερα αυτό για την ανακοπή καρδιάς, ούτε καν διάβασα τις οδηγίες...πόσο κακό μου κάνω και δεν το ξέρω τελικά μερικές φορές...
Κυκνε μου πρεπει να λεμε την αληθεια στους γιατρους για να βγαλουν και σωστη διαγνωση.