Μακ εύχομαι να σου φύγουν γρήγορα οι ζαλάδες γιατί είναι πολύ ταλαιπωρία. Μπόρεσε ο γιατρός να καταλάβει τι ίλιγγος είναι, γιατί υπάρχουν πολλά που προκαλούν ίλιγγο. Πήρες από αυτά τα χάπια σήμερα ή θα τα πάρεις αύριο;
Printable View
Μακ εύχομαι να σου φύγουν γρήγορα οι ζαλάδες γιατί είναι πολύ ταλαιπωρία. Μπόρεσε ο γιατρός να καταλάβει τι ίλιγγος είναι, γιατί υπάρχουν πολλά που προκαλούν ίλιγγο. Πήρες από αυτά τα χάπια σήμερα ή θα τα πάρεις αύριο;
αυριο , που θα ανοιξουν τα φαρμακεια, εκει που τελειωσα με το γιατρό, λεω μωρε δεν παω καμια βολτα αφου στο κρεβατι ζαλίζομαι ετσι κ αλλιώς, οποτε χτυπησα ένα river west και στανιαρα!
μακ περαστικα κοριτσι μου!
Μακ έχεις δίκιο για την Ιωάννα, νόμιζα ότι είχε κάνει παράκαμψη. Χαίρομαι και για τη μανούλα σου που είναι καλύτερα και έκανε και τις δημόσιες σχέσεις της σήμερα χιχιχιχι.
και το αποτελεσμα της βολτας??
πηραμε τιποτα καλο?????
ενα ribrain μου εδωσε για τον ιλιγγο. Τα λαπραζολ τα παιρνω ακομη σχεδον καθε μερα. ειναι το μονο αρνητικο μετα τη σληβ, οι καουρες παρόλο που ειναι ηπιες επιμενουν.
εεε με επιασες καλλιοπη! πηρα ένα στραπλες μπλουζακι 8 ευρω! από τότε που ανακάλυψα ότι μου πανε τα στραπλες , τα εχω λιώσει!
Μακ να πεις στο γιατρό ότι με το River West νοιώθεις καλύτερα γιατί την άλλη φορά μπορεί αντί για χάπια να σου γράψει δωροεπιταγή για το River West! :lol:
και εμνα με πιανει καουρα οταν πινω πολυ νερο αλλα δεν δινω σημασια εχω πλεον συνηθισει
και πολυ καλα εκανες μακ
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μακ να πεις στο γιατρό ότι με το River West νοιώθεις καλύτερα γιατί την άλλη φορά μπορεί αντί για χάπια να σου γράψει δωροεπιταγή για το River West! :lol:
Πάντως Μακ, αλήθεια, αν είναι τόσο θαυματουργό το River West λέω να πάω κι εγώ μήπως γίνω καλά. Σκέφτομαι μάλιστα να πάρω και τάμα μαζί μου και να πάω μέχρι εκεί με τα γόνατα! :lol: :lol:
Κορουδες ολες παιρνεται λαπραζολ? Εγω τα σταματησα στον 1ο μηνα αλλα μου ειπε ο γιατρος μου (οχι ο Αλμπ. ο οικογενειακος γιατρος μας) να παρω μονο εαν αρχσω να παιρνω σιδηρο και τετοια...
Καλλιοπη ποτε θα κανεις τις εξετασεις 3μηνου μαζι με την καταραμενη καμπυλη ζαχαρου? Εγω την αλλη εβδομαδα πο οτι καταλαβα.. Δεν πρεπει να εχουμε φαει τιποτα τις προιγουμενες μερες παρα μονο σαλατες? Την βιταμινη κανει να την παιρνουμε?
εγω δε θα κανω καμπυλη ζαχαρου σε αυτες τις εξετασεις
και τις εκανα σημερα στο ιππο
αυριο θα παρω αποτελεσματα και στις 18 θα παω να με δει
μονο το πρωι δεν θα φας ναταλακι ουτε θα παρεις κανενα φαρμακο.εγω λαπραζολ παιρνω μονο αν παρω αντιβιωση.