-
ιωαννα περαστικα βρε κοριτσι μου!
εγω ευτυχως εχω τον αντρα μου να με ξεματιαζει
μαλιστα μου λεει το πρωι πως και δε ειχαμε ξεματιασμα εχθες?
(συνηθως οταν βγω εξω μετα ειμαι χαλια)
του δειχνω λοιπον τις μελανιες απο το νοσοκομειο και του λεω ειχα κατι γαλαζιο πανω μου και δε με επιασε το ματι:)
-
λιλακι ειδες οι κακιες γλωσσες!
κοριτσακι καλημερα!
-
Λίλα μου τις ορμόνες μου τσου δεν τις έχω τσεκάρει,...είχα πάει πριν την επέμβαση και ήταν όλα οκ,τώρα που έκλεισα χρόνο κ μπορώ νσ μείνω έγγυος όλο έλεγα να πάω στον γιατρό αλλά ο γυναικολόγος που είχα πέθανε από καρκίνο πριν κανένα δίμηνο κ το έχω αμελήσει, και για να βρω ενδοκρινολόγο στο ικα πρέπει να έχω τον θεό μπάρμπα!!!
Καλιοπάκη τι τυχερή που είσαι που ξεματιάζει ο άνδρας σου!!εμένα δεν θέλει να μάθει,κ συνήθως όταν είναι νορμάλ ώρα με ξεματιάζει η μαμά μου ή η γιαγια του μάρκου η οποία βρε παιδιά κάνει ένα ξεμάτιασμα που δεν έχω δει,παίρνει ένα ρούχο που φοράς,κάνει έναν κόμπο και μετά αρχίζει και λέει από μέσα της μία προσευχή και ο κόμπος όπως ξεματιάζει αλλάζει θέση και ανάλογα πόσο ματιασμένος είσαι μετακινείται!η Συγχωρεμένη η γιαγιά μου θυμάμαι πως ξεμάτιαζε με κάτι γαρύφαλλα-σπίρτα και ένα κομμάτι πάνι
-
κοιτα ολες τις γυναικολογικες και του θυροειδη γιατι κανουν τετοια συμπτωματα
-
Καλησπέρα. Λιλάκι άσπιλο κι αμόλυντο τι κάνεις;:lol: Ιωάννα πριν κάνω καισαρική για να βγάλω το ινομύωμα μου έκαναν ένεση κάθε μήνα για 6 μήνες συνεχόμενα και μου είχε κοπεί η περίοδος με σκοπό να μικρύνει το ινομύωμα, αλλά τελικά κάναμε μια τρύπα στο νερό. Θυμάμαι ότι είχα ακριβώς αυτά τα συμπτώματα, ξαφνικό φούντωμα, πολύς ιδρώτας και ζεσταινόμουνα απίστευτα. Ισως να φταίει κάποια ορμόνη, όταν τα καταφέρεις πες στο γυναικολόγο να σου γράψει ορμονολογικές εξετάσεις.
-
και εγω εχω τα ιδια το a/c τερμα και ζεστενομαι αλλα εγω ειμαι και μικρο:P
ειμαι στη κλημακτηριο πλεον!!!
-
τζινακι το κουνησες το μαντηλι?
-
Τώρα που γυρνούσα σπίτι νάσου πάλι ο Γιώργος ο γαλανομάτης! Αυτή τη φορά θυμότανε το όνομά μου και με φώναξε. Μου λέει πίνω πάλι εδώ κοντά καφέ, θα νομίζεις ότι σε παρακολουθώ. Του λέω ναι ο stalker των Κάτω Πατησίων! Πάλι τα ίδια, πότε θα βρεθούμε και τα σχετικά. Αφού βλέπει ότι δεν τον παίρνω τηλέφωνο δεν καταλαβαίνει ότι δεν θέλω; Του είπα ότι θα τον καλέσω την Παρασκευή να πάμε εδώ δίπλα για καφέ, χλωμό το βλέπω. Η πλάκα είναι ότι δεν πήγα από τον επάνω δρόμο γιατί είναι ο ηλεκτρολόγος που κάθε φορά που με βλέπει να περνάω έξω από το μαγαζί του με φωνάζει. Και πήγα από την Αχαρνών που συχνάζει ο Γιώργος! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!
-
αχχχχχ καρδιοκλεφτρα εσυ!
εχεις τρελανει κοσμο!
παρε βρε το παιδι τηλεφωνο αντε και ξεροσταλιαζει για ενα σου βλεμμα
-
Καλλιοπάκι το κούνησα το μαντήλι, ευτυχώς η μητέρα μου έφτασε καλά στο εξοχικό, ως συνήθως ξέχασε κάποια πράγματα αλλά θα της τα πάει η αδερφή μου το βράδυ.
-
Μακ σε θυμήθηκα σήμερα το πρωί γιατί είδα ένα φορτηγό μιας εταιρείας με στρώματα που λεγόταν MORFEAS STROM! :lol: Πως είσαι σήμερα, έφυγαν οι παλιοζαλάδες; Ποιός στα ζάλισε πάλι να έρθω να τον δείρω; :lol:
-
ιωαννα αυτο το μηδενιζω πρεπει να το αλαξεις καντω -0
θα σε παρει ο αερας παιδι μου στο τελος!!!!!
-
Καλησπέρα μανάρια μου όλες καλά?
Χρόνια πολλά στην Αγγελικούλα κ στον άντρα της, απ΄οτι κατάλαβα έχουν γεννέθλια ή μήπως γιορτάζουν καμια επέτειο κ εύχομαι άλλα ντη άλλων:lol:
ggeloydaki πόσο χάρηκα που εισαι στη παρέα μας, σε λίγο θα σου βάλει ο άντρας σου πέτρες στις τσέπες για να μη σε πάρει ο άνεμος κ φέτος φυσάει πολύ!!!!!!
Τζινάκο τι τραβάς κ εσυ με τις κατακτήσεις, βγες κ εσυ για εναν καφέ τι έχεις να χάσεις?
Λιλόυκο ο Γ πήρε τηλ? τι στάση κράτησε?
Γλαύκη μου αναρωτιέμαι που βρίσκεις τόση ενέργεια βρε κορίτσι μου!
Κορίτσια εμείς θα φύγουμε μάλλον την Πέμπτη για το χωριό αν κ δεν πολυθέλω γιατι είναι στο χωριο της μανας μου που συνέχεια ασχολούνται με το πόσο πηρες, πόσο έχασες, όλες είναι σαν μοντελάκια λες κ δεν έχουνε με τι άλλο να σχοληθούνε, αφήστε που θα είναι κ το πανηγύρι ορέ τι έχω να ακούσω..........:yawn:
-
ʼκουσα πριν λίγο ενα τζιτζικι κ πολυ μου αρεσε:crazy:ειναι απο τους αγαπημένους μου ήχους το καλακαίρι!
Τζιτζίκι + καρπούζι = καλοκαίρι!!!!!!!!
-
Καλησπέρα σοκολατίτσα, κρίμα που θα φύγεις την Πέμπτη και δεν θα σε έχουμε στην παρέα μας. Οσο για το χωριό να τους συνδέσεις με Κάϊρο και από το ένα αυτί να μπαίνουν κι από το άλλο να βγαίνουν!