-
καλημερα κοριτσια!
χρονια πολλα στην αγγελικη και τον συζυγο!!!
ναταλακι εμενα δεν μου αρεσουν τα υποκαταστατα. και δεν εννοω σαν γευση. αλλα γιατι δεν τα ξερουμε. δεν εχει αποδειχθει τι συμβαινει με μακροχρονη και πολλη χρηση τους. αλλο σε ατομα που εχουν διαβητη και ειναι αλλιως η κατασταση. αλλα για τους γονεις σου και κυειως για τον αδερφο σου θα προτιμουσα τη ζαχαρη. ας ειναι λιγοτερη η ας φανε μικροτερο κομματι. θα σου αναλυσω απο κοντα τι εννοω!!! αληθεια; θα βρεθουμε σημερα??? εγω ενα μπανακι θελω να κανω κι ειμαι ετοιμη
αγγελουδακι μη σκας για τα λεφτα. ξερω ευκολο να το λες....αλλα κοιτα! εχεις τον αντρα σου,εχετε και οι 2 την υγεια σας, εχετε το σπιτι σας, εχετε το γατακι σας. τι σας λειπει απο τα σημαντικα???τιποτα. μπορει να μην μπορεις να πας για καφε στις καφετεριες κλεφτες που χρεωνουν 5 ευρω τον καφε(αληθεια υπαρχουν ακομα αυτες?) αλλα μπορεις να πας ωραιοτατη βολτα στην παραλια! να απολαυσεις και τη θεα και να χαθει το ματι σου στον οριζοντα.
μην σκεφτεσαι τι δεν εχεις. σκεψου τι εχεις και θα εισαι πολυ ευτυχισμενη!
-
τσααααα εδω ειμαι!
αγγελικουλα χρονια σου πολλα και σε σενα και στον αντρουλη σου να ειστε παντα χαρουμενοι ευτυχισμενοι και υγιεις!!!
που γυριζετε παλι ολες??
-
εγω εδω ειμαι και κοιλοποναω καλλιοπακι
-
γιατι κοριτσι μου κοιλοπονας παλι????
-
Νατριν! Και που το βρισκουμε; Και αυτο χημικο εεε;;
Ναι το ξερω καλυτερα ν φανε λιγη ζαχαρη αντι χημικων αλλα και η ασπρη ζαχαρη κατεργασμενη ειναι!!
Δεν ειναι οτι τρωνε πολλα γλυκα, και οι 3ς κανονικοι στα κιλα τους ειναι, ο μπαμπας καο αδερφος δε γυμναζονται και καθε μερα (εγω ποιανου παιδι ειμαι;;;)!
Αλλα ελεγα μηπως υπαρχει κατι πιο υγιηνο απο την ζαχαρη..
Μην μιλαμε για ορθογραφικα λαθη γιατι ηξερα τοσο ωραια ελληνικος και εγραφα τοσο ωραια και χωρις κΘολου λαθη και απο τοτε που εχω ερθει Αγγλια τα ελληνικα μου εχουν καταντησει αηδια!
Λιλα δεν ειχα κοιμηθει ακομα.. Δεν μπορουσα να κοιμηθω! Κατουριωμουν ολο το βραδυ πολυ εντονα και ελεγα ε θα παω σε 5 λεπτα! Μετα περασε ενα μισαωρο και ακομα κατουριομουν και δεν πηγαινα! Μετα νομιζα οτι θα σκασει η φουσκα μου και πηγα αλλα μετα απο λιγο παλι κατουριομουν!!!! Ειχα πιει βεβαια 500μλ γαλα και νερο και απο ολα αρα μαλλον δικαιολογιτε η τοση τουαλετα!
Ηθελα να ρωτησω.. Εγω που δεν εχω θεμα με την τουαλετα, οτΝ αρχισω να παιρνω το ζωντανο σκευασμα που λεει και η Ναταλια, τα προβιοτικα, θα πηγαινω ακομα πιο πολλες φορες τουαλετα; Και σε τι μορφη ειναι τα προβιοτικα; Για καποιο λογο νομιζω οτι ειναι γιαουρτι!!! Χαχαχαχαχαχα
-
Μοναδικη1 το ξερω οτι ειναι αηδιΑ! Κατι σου δινουν να πιεις αν δεν κανω λαθος που ειναι πολυ γλυκο ετσι; Και σε τριπανε καθε φορα η πεταλουδα παιρνουν το αιμα; Ελπιζω μα μην τυχω σε ασχετο και με τριπησουν 100 φορες!
-
μου ηρθε περιοδος για αυτο ποναω.
ναταλακι νατριν εγω βρισκω μονο στο βασιλοπουλο το υγρο.αν δεν κανω λαθος ειναι φρουκτοζη.θα διαβασω μετα την ετικετα και θα σου πω.
-
σου δινουν να πιεις γλυκοζη ναταλακι και θα σου παρουν πριν το πιεις μετα απο μια ωρα και μετα απο δυο ωρες εκτος αν ζηταει κατι αλλο ο γιατρος σου.
-
και η μαρυ μαρυ που εκανε μετα την επεμβαση δε μπορεσε να το πιει βασανιστηκε απο οτι μου ειπε και στο τελος το εβγαλε!
εγω ευτυχως τη γλυτωσα προς το παρον!
-
το τζινακι που εξαφανιστηκε παλι?
χμ λετε να πηρε τηλ το γαλανοματη και να καφεδιαζετε?
-
Μπα καλλιοπη μαλλον σουλατσαρει με τη ναταλια και τη μακ.
-
αυτες καφεδιαζοντε και εμεις ον λαιν ε?
-
Ωχ καταλαβα τι με περιμενει!! Φρουκτοζη ε; Η διατροφολογος μου ειπε καλυτερα να φαω κανονικη ζαχαρη η μαυρη παρα φρουκτοζη! Φευγει λεει πιο αργα απο το σωμα..
Θα δω τη θα κανω.. Ευτυχως που δεν πινω καφεδες και δεν χρειαζομαι την ζαχαρη! Γιατι αν επινα μαλλον θα τον επινα σκετο τωρα!! Χιχχιχιχ
Περαστηκα Λαλακι! Κανε μασαζακι στην κοιλιτσα χαμηλα να σου φυγει λιγο ο πονος!
Τα κοριτσια πινουν το καφεδακι τους τωρα! Αχ το στο Θησιο δεν πηγαν!; Τι ωραιααα!! Μου ελειψε η Αθηνα!! Μαρουσι μενεις Καλλιοπη; Κατι φιλες μου εμεναν Μαρουσι, Αγιου Ορους 35! Το λεοφορειο για να πας στον ηλεκτρικο ηταν ΘΑΝΑΤΟΣ!! Χχαχαχαχαχα α
-
αυριο θα συναντηθουν στο θησειο ναταλακι.
-
ειμαι πολυ χαρουμενη με μενα!
εφτιαξα εχθες βαφλες με παγωτο και μερεντα και δεν δοκιμασα καθολου παρα το οτι μου σπασανε τη μυτη!