loukoumaki μου μια χαρα πας βλεπω.Κι εγω ακομα περιμενω την περιοδο.Δεν ξερω τι θα γινει μαυτη την ιστορια 9η μερα σημερα.Οσο αφορα το ζυγισμα, ειμαι στα ιδια.
Printable View
loukoumaki μου μια χαρα πας βλεπω.Κι εγω ακομα περιμενω την περιοδο.Δεν ξερω τι θα γινει μαυτη την ιστορια 9η μερα σημερα.Οσο αφορα το ζυγισμα, ειμαι στα ιδια.
Kαλημέρα!
-800! :)
καλημέερα
-100
Καλημερα!
-900!
μ' έφαγες: - 700
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλα τα καλά παιδάκια :-Ρ :-)
Καλησπερα! Μολις γυρισα απο Επιδαυρο και εχω φαει τον κωλο μ. Η ζυγαρια λεει +2 κιλα! Και παλι καλα να λεω... Να δω τι θα δειξει το πρωι!
σημερα στα ιδια αλλα αυτες τις μερες πεφτει πολυ φαγητο!ευτυχως αδιαθετησα τουλαχιστον κ δεν παχυνα με οσα τρωω εδω κ 3 μερες!
Kαλημερα 56,1 σημερα δηλαδη +800 γρ περιπου απο προχθες. Υπαρχει Θεος τελικα!
Kαλημερα κι απο μενα.Δε λεω να ξεκολλησω απο τα 70 και κατι.Η περιοδος αφαντη, οι επισκεψεις στην τουαλετα αφαντες κι αυτες.Αντε να δουμε ως ποτε.
Κουραγιο Constance!
Καλημερα σε ολους!
Σημερα σταθερα 88.1. Παλι καλα.
constance μην ανησυχεις, μολις αδιαθετησεις θα δεις ξαφνικη απωλεια +-2kg. Το ιδιο μου συνεβη και εμενα...Κρατα γερα!
Mωρε ας αδιαθετησω εγω κι ας μην δω και απωλεια.Δεν παει αλλο!
ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ
αδιαθετησα και ειμαι -300 σημερα
καλημερα εγω σημερα + 600!οποτε ειμαι 58.8,κ λιγα ειναι αν σκεφτει κανεις οτι κατι μ επιασε στις 12.30 το βραδυ κ εφαγα 4 βερυκοκα και ηπια 1 λιτρο νερο.κ πριν ειχα φαει 1 πιατο καρπουζι.δε ξερω τι εχω παθει. :-(
Καλημέρα!
-300