η ψυχη σου ειναι εδω το σωμα σ ειναι αλλου,αρα τυπικα εισαι αλλου κιουμπ,μην μ λες ψεματα χααχχααχ
Για πες κιουμπ εσενα σου αρεσει η κοιλιτσα στον αντρα?συμφωνεις με τις προηγουμνες που τα λεγανε?
Printable View
η ψυχη σου ειναι εδω το σωμα σ ειναι αλλου,αρα τυπικα εισαι αλλου κιουμπ,μην μ λες ψεματα χααχχααχ
Για πες κιουμπ εσενα σου αρεσει η κοιλιτσα στον αντρα?συμφωνεις με τις προηγουμνες που τα λεγανε?
Παιδιά πάμε να παίξουμε στο παιχνίδι σε ένα άλλο θέμα με ιστορίες?
Μάγκες,σε έναν μήνα γίνομαι 22(και παρθένος)....
Αξίζει να ζω τότε ή όχι?
ναταλι ελα και εσυ μην ντρεπεσαι :p
Εκει που ρωτησες την κιουμπ πως ειναι απο εμφανιση σου ειπα οτι αυτο ειναι επικοινωνιακο φαουλ οταν μιλας με γυναικα (ακομα και ομορφη να ειναι).
Το φαουλ σου ειναι οτι δεν θελεις μια γυναικα να νιωσει οτι την κρινεις/σκαναρεις σε κομματια σαν ενα αντικειμενο. Ακομα και πανεμορφη να ειναι θα ξενερωσει με το "πως εισαι απο εμφανιση;". Αυτο ειναι κατι που απλα το βλεπεις και το κρινεις μονος σου, ενω στην ονλαιν επικοινωνια μπορεις να το μαθεις πιο διακριτικα/μαλακα. Δηλαδη τι θες να σου απαντησει; Ασχημη/μετρια/ομορφη; Μια ομορφη με σταλα νιονιο δεν θα ελεγε ομορφη, θα ειχε και λιγη μετριοφροσυνη η δεν θα πηγαινε το μυαλο της σε τετοιες εκφρασεις καν, δεν το κανουν οι νορμαλ ανθρωποι αυτο, εκτος αν κανουν χαβαλε...Επισης καμια ομορφη με σταλα αξιοπρεπεια δεν θα εξεθετε τα χαρακτηριστικα της τυπου "τοσο υψος τοσα κιλα ταδε μαλλια ταδε ματια ταδε φατσα τι λες; Εγκρινεις;" Οποτε φαουλ. Μπορεις να μαθεις πως ειναι καποια ονλαιν αλλα αν τη βαζεις ετσι στο μικροσκοπιο δεν παιζει να σου πει, πρεπει να την κανεις να αισθανθει ανετα και να μπει καπως φυσιολογικα στη συζητηση το θεμα. Να ο νικ πχ ξερει να ψαρευει χαχαχα ζητα να σου μαθει. Η κοιτα γενικα πως μιλαει. Παιζει μεγαλο ρολο.
Εγω ρε why στο ειπα μπας και με ακουγες σε αυτα που σου ελεγα, σου ειπα αυτο που χρειαζοταν για να ακουσεις, αφου εισαι αγυριστο κεφαλι. Απο εκει και περα το τι ειμαι και τι δεν ειμαι τελικα εγω δεν εχει σημασια. Και γιατι περνας στην αντεπιθεση; Εγω μια καθοδηγηση σου δινω...οτι τη ξενερωνεις με τετοιες ερωτησεις την αλλη οποια και αν ειναι.
Ρε φιλε μπορει να ειναι πιο ασχημος!!! Απο που ρβγαλες συμπερασμα οτι ειναι ωραιος;; Θα σου πω απο που απο το μυαλο σου.
Εγω σου ειπα να παρεις παραδειγμα απο τον τροπο που μιλαει...δεν τον εχω δει ποτε. Ωστοσο ναι, ξερει να κανει τον αλλον να νιωσει ανετα. Αυτο ειπα μονο. Σε αυτο θελω να δωσεις σημασια. Για τη συμπεριφορα και το τροπο που μιλατε λεμε τωρα -_-
Ωραια ειναι ναι...τι θεμα εχει...καλο ρωτημα χαχα...στην ουσια ειμαστε σε ενα φανταστικο κοσμο με ηπειρους ψιλοαντιστοιχες στις πραγματικες αλλα διαφορετικες (με τον βορρα, πιο ευκρατα μεσογειακα μερη, δυτικα, πιο μεσανατολικου στυλ κλπ υπαρχει αντιστοιχια σε ολα) και ειναι καποια βασιλεια και καμποσες οικογενειες και ολοι πλακωνονται με ολους για την εξουσια. Εχει στρατηγικη, πολιτικη, πολεμο, μεσαιωνικες καταστασεις, πολλα βυζια και σεξ χαχα και γενικα γυμνο ακομα και αντρικο εχει τυχει. Εχει πολυ θανατο, καποιες βιαιες η αποκρουστικες σκηνες, εχει και φανταστικα μαγικα πλασματα οπως πχ δρακους η κατι παγωμενα ζομπι...το ενδιαφερον ειναι οι πολιτικες διαμαχες των διαφορων οικων. Ειναι και εξυπνη σειρα δηλαδη περα απο καλο θεαμα.