Ουφ...να σε ρωτήσω αν ξέρεις εφόσον δεν ήταν προσπάθεια να βλάψω τον εαυτό μου εντάσσεται στο ιατρικό απόρρητο και δεν θα πει τίποτα στους γονείς μου;
Printable View
Αν δεν ειχες σκοπο να αυτοκτονησεις δεν νομιζω οτι θα πει τιποτα.Κοιτα αν δεν θες να το πεις, μην το λες στον γιατρο για να εισαι σιγουρη οτι δεν θα πει τιποτα.Απλως μην το ξανακανεις στο μελλον.
Όχι, στο λόγο μου δεν είχα τέτοιο σκοπό...απλά θα πρέπει να σκεφτώ πως να του πω ότι δεν είχε αποτέλεσμα ούτε το aloperidin πάνω στον τόσο πανικό μου, μήπως χρειάζομαι κάτι πιο δραστικό δεν ξέρω...παλιά όταν μου το έκαναν σε ένεση μερικές φορές ένιωθα πολύ καλύτερα και γρήγορα...
Κυκνε παιρνε τα φαρμακα σωστα κι αστουσ αυτουσ σε μερικουσ ειναι απαραιτητα
Για μενα ειναι δε ξερω για σενα
καλησπερα κι απο μενα
κυκνε ΜΗΝ το ξανακανεις αυτο.παιρνω κι εγω aloperidin.παιρνεις και akineton?προσεξε μην το ξανακανεις γιατι το aloperidin φερνει εξωπυραμιδικα οπως "κοκαλωμα" ολου του σωματος οπου δε μπορεις να κινηθεις καθολου και η λυση ειναι το νοσοκομειο μετα.οσο για το τρεμουλο ειναι απο τα χαπια.φερνουν τρεμουλο σε μεγαλες ποσοτητες και το akineton υποτειθεται οτι το κατευναζει.επισης φερνει και υπνηλια αρκετα.αλλα αυτα περνανε..
ποσα mg πηρες?
http://web4health.info/gr/answers/bio-alpr-dosa.htm
Bullet , ριξε μια ματια , για το ζαναξ ειναι ...................δεν τα λεει ολα , αλλα ο καμμενος στο χυλο , φυσαει και το γιαουρτι ( εγω ) .....
Η λυση στο κοκκαλωμα ειναι το ακινετον κι υπομονη δεν παθαινεισ τιποτα χειροτερο
αισθανομαι πολυ περιεργα, οχι μονο σημερα, αλλα και τις τελευταιες μερες.
δεν κανω τιποτα σπουδαιο μεσα στη μερα..τηλεοραση και υπολογιστης ολη μερα.ειμαι ηρεμα και εχω ξεχασει τα προβληματα που ειχα με την καταθλιψη.αλλα αν ρωτησω τον εαυτο μου.. θελεις να πεθανεις? θελεις να κοπεις? η απαντηση ειναι "ναι".δε θελω να βγαινω εξω, δε φροντιζω τον εαυτο μου.δε καταλαβαινω πως γινεται να απανταω "ναι" σε αυτες τις ερωτησεις αλλα παραλληλα να ειμαι αρκετα ηρεμη μεσα στη μερα.δε νιωθω θλιψη.δε καταλαβαινω αν ειμαι καλα ή οχι..
Κλασσικη καταθλιψη , boo , κι εγω στο peak της κτθλψης μου , δεν μενοιαζε αν θα πεθανω , ενδομυχα το επιθυμουσα , οχι να κοπω , δεν ειναι λυση , αλλα εχοντας αποκαμει απ την κτθλψη , προτιμουσα να μουρθει μια ασθενεια , να ξεμπερδευουμε , ζεις ενα ειδος ' ηρεμης απογνωσης ' , κι εγω ετσι ειμαι , δεν εισαι καλα φυσικα , οπως το να μην θελεις να βγαινεις εξω και να φροντιζεις τον εαυτο σου , τα ιδια ειχα κι εγω , τωρα σε μικροτερο βαθμο , ολα συμπτωματα καταθλιψης , οχι οξειας , θαλεγα medium μειζονος κλινικης κτθλψης , δεν εχεις ιιδεα απο ακραια κτθλψη , μου την εχει περιγραψει ο γιατρος μου , καμμια σχεση με αυτα που διαβαζω στο φορουμ .....................
ειχα μειζονα καταθλιψη για να βοηθησω και να ειμαι πιο σαφης για 1.5-2 μηνες απο τον Νοεμβρη και μετα.ειχα βρει τον τροπο για να φουνταρω ημουν ετοιμη για ολα..εδω και 2 εβδομαδες ειμαι ετσι οπως ειπα πιο πανω.εχω δηλαδη καταθλιψη παρολο που τα συμπτωματα ειναι ετσι περιεργα?δεν μπορω να καταλαβω αν επιασαν και τα αντικαταθλιπτικα.αν ειχαν δρασει λογικα υποθετω δε θα επρεπε να ημουν τελειως καλα?νιωθω ετσι απο τις 25 Δεκεμβρη πανω κατω (αφοτου γυρισα απο Αθηνα, ειχα παει για 10 μερες).παιρνω 2 αντικαταθλιπτικα..δε θα επρεπε να ημουν καλυτερα?εχω μπερδευτει.
ευχαριστω για την απαντηση macgyver
Εσυ κι η κυκνοσ που ειστε στα ζορικα ξεκολατε εγω προτιμω να πιω σαραντα καφεδεσ εβδομηντα μπυρεσ κι οχτω βρελια ουισκυ για να μου φυγει η μαλακια απο το κεφαλι κανε σεξ δε ξερω τι θα κανεισ πρεπει να σ φυγει απο το κεφαλι δε μπορεισ να ζεισ ετσι κανε κατι
Κι εγω σε ηρεμη απογνωση ειμαι εδω κ καιρο πλεον
Με τα φαρμακα ετσι ενοειτε
Εγώ που δεν έχω κατάθλιψη έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ ζω, με τη διαφορά ότι δε θέλω να πεθάνω αλλά φοβάμαι ότι θα πεθάνω από κάτι πολύ άσχημο και με παίρνει από κάτω. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, νιώθω ότι όλα τα κακά έχουν πέσει πάνω μου και σύντομα θα επέλθει το τέλος. Πάντα ήμουν υποχόνδρια και φοβητσιάρα, αλλά πρώτη φορά δεν έχω διάθεση για τίποτα, δεν βρίσκω νόημα σε τίποτα... Κατά τα άλλα, είναι που δεν έχω κατάθλιψη :p αλλά πραγματικά, περισσότερο μόνιμο άγχος για την υγεία μου θα το χαρακτήριζα παρά κατάθλιψη.
Εσεισ τουλαχιστον εχετε αγορια σχεσεισ κατι εγω μονοσ μου τι βγαζω Κ μου τι δινει αυτο
Εσύ τουλάχιστον είχες σχέσεις, εγώ ούτε είχα ούτε έχω. :p <3
Καλα κι εγω μια σχεση εκανα μεγαλη τα αλλα ολα μαλακιεσ κι αυτη πωσ με ανεχτηκε δε ξερω παντωσ δεν πηγαινε αλλο οποτε τα αλλα ολα μαλακιεσ κι εγω ασχετοσ ειμαι στην ουσια
Δεν πειράζει, καλά να είμαστε εμείς!
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι απο μαλακιεσ χορτασαμε αμα ζησω καλα θα μαι μαλλον αμα πεθανω παλι καλα θα ειμαι ειναι επιλογη μου πια
Κ να πεθανω παλι καλα θα ειμαι ετσι γτ μου την εδωσε συνεχεια μαθαινω τα γραμματα κ δεν τελειωνει το μαθημα το πηρα αποφαση πλεον κ να πεθανω παλι καλα θα ειμαι γτ μου την εδωσε
Καλησπέρα boo, όχι akineton δεν παίρνω γιατί το aloperidin το έχω μόνο για σπάνιες περιπτώσεις...πήρα 12 mg...δεν θα το ξανακάνω μετά απ' αυτό, σιχαίνομαι να νιώθω τόσο αδύναμη...τώρα συνήλθα γιατί έριξα έναν γερό ύπνο το μεσημέρι και μάλλον ήρθα στα ίσια μου...κι ειδικά αφού μου λες ότι χρειάζεται νοσοκομείο μετά...δεν θέλω να ξαναπάω για κανένα λόγο, εδώ και που πήγα τις προάλλες που είχα καθαρά σωματικές ενοχλήσεις ένιωθα άσχημα, πόσο μάλλον για κάτι τέτοιο...
Και για μενα η ψυχοθεραπεια ειναι αχρηστη πανω απο δυο τρια χρονια μετα φαρμακα μονο
Εγω τα λεω εδω κ μου φευγουνε τα πιο πολλα
Μπα, δεν μου φτάνει αυτό...χρειάζομαι και συμβουλές ειδικού...
Τώρα νιώθω αναστατωμένη επειδή πριν λίγο γύρισα απέξω που είχα βγει για μια υποχρέωση αλλά ταυτόχρονα ανακουφισμένη που δεν χρειάζεται να ξαναβγώ ως την Τετάρτη, μπορώ να μείνω στην ασφαλή φωλιά μου...
Αλλά έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να ηρεμήσω τώρα; Νιώθω έξω από τα νερά μου...
χμμμ... γιονγκα?
Δεν έχω κάνει ποτέ...ίσως αν περάσει λίγο η ώρα και προσαρμοστώ πάλι στο χώρο μου να νιώσω καλύτερα...
Εν τω μεταξύ, τώρα ήρθε η θεία μου κι άρχισε κιόλας την κλάψα...είδε λέει ότι το δαχτυλάκι της ξαδέλφης μου είναι μελανιασμένο κι έσκασε...σιγά τ' αυγά, κάπου θα το χτύπησε! Δεν μπορώ τόση μιζέρια, μου φτάνουν τα δικά μου προβλήματα...
χαχαχαχα... α να χαθει που ολο κλαιγεται... αποκλυεται να εχεις εσυ συγγενεια μαυτη τη γυναικα!!! ;ρρ
να το ψαξεις με την γιογκα, θα σου αρεσει!!
Έχουμε αλλά εξ' αγχιστείας...
Εγώ την θεωρώ υπερβολική, μακάρι να ήταν κι εμένα τέτοιου είδους τα προβλήματα μου το αν χτύπησα το δάχτυλο μου και πονάει...εδώ πονάει η ψυχή μου κι αυτή ασχολείται με τρίχες...να μου πει ότι σκάει που δεν ζει πια ο θείος μου ή για το παιδί της που έχει νοητικό πρόβλημα να το καταλάβω αλλά δεν μπορώ ν' ακούω αηδίες...
Τι να σου πω, δεν ξέρω...ακόμα και για μένα δεν συγκρίνω το ότι με πονάει το γόνατο μου και θα κάνω 3μηνη θεραπεία με τον ψυχικό πόνο...σαν κι αυτόν δεν έχει...
Για το χαμό του θείου μου και για το πρόβλημα της ξαδέλφης μου εννοείται ότι τα καταλαβαίνω απόλυτα, ειδικά η απώλεια στοιχίζει και σ' εμάς πολύ ακόμα (έγινε πριν 2 χρόνια)...ευτυχώς τουλάχιστον έχει κι άλλο παιδί, αγόρι, που είναι καλά και τους έδωσε κάποιες χαρές τουλάχιστον ο θείος μου πρόλαβε να τον δει να παίρνει το πτυχίο του...το γάμο του μόνο δυστυχώς δεν πρόλαβε αν κι ήταν πολιτικός φυσικά λόγω πένθους...τώρα η γυναίκα του θέλει να παντρευτούν του χρόνου και με θρησκευτικό, κανείς μας δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη για γλέντια κι εκείνη θέλει να κάνει ανοιχτό γάμο, μας βλέπω να καθόμαστε για τα βασικά (κόψιμο τούρτας κλπ και να φεύγουμε νωρίς αλλά ως τότε έχει ο Θεός, ίσως έχει απαλύνει κι ο πόνος λίγο ακόμα)...
Αγαπητη μου , ταντικαταθλιπτικα πιανουν ενα 40 % των ασθενων , οσο και οσα να παρεις , και πρεπει να βρεις ποιο σου παει καλυτερα , και να το βρεις ομως , μην περιμενεις πανω απο 30-40 % αποτελεσμα . Υπαρχει πολλη παραφιλολογια γυρω απο τα αντικαταθλ/ , η αληθεια ειναι αυτη που γραφω εδω , ειμαι 54 , εχω μεγαλη γνωση των αντ/κων ( δυστυχως ) . Αυτα τα φαρμακα εχουν καλο αποτελεσμα μονο σε βαριες καταθλιψεις , οχι την δικη μου και την δικη σου . Δοκιμαζεις το ενα μετα το αλλο , του δινεις 4-6 βδομαδες , και αμα σε κραταει σε ανεκτη κατασταση , ειναι καλο για σενα , κανεις δεν εγινε ποτε καλα με αντικ/κα , με ψυχοθεραπεια , που δεν εχω κανει , εχεις καλυτερα αποτελεσματα σε συνδυασμο με ενα αντικ/κο , το αντικ/κο , σου δινει ενα ειδος απαθειας , σου αμβλυνει τα συναισθηματα , γιαυτο αισθανεσαι ετσι . Θελει μεγαλη προσωπικη προσπαθεια για να συνελθεις , πχ γυμναστικη , καποιου ειδους κινητρο / ενδιαφερον ../
τι κωλομερα σημερα!!!!..τι ηθελα και σηκωθηκα απο το κρεβατι μου... αφου με ξερω, δεν την αντεχω την ανθρωπότητα... τι το παλευω????
Παγιδευμένη... :(
βαριεμαι πολυ. θελω να περασει γρηγορα η ωρα και να νυσταξω. Υπαρχει κανενας τροπος για να κοιμαται καποιος αμεσως?
Βαριεμαι να βγω εξω απο το σπιτι. Και να βγω με τους φιλους μου για ενα καφε, μετα απο μερικα λεπτα θα θελω να γυρισω σπιτι και να κλειστω μεσα. Δεν μπορω να βρω κατι ενδιαφερον. Ουτε στο γυμναστηριο, ουτε στο διαβασμα, ουτε στις παρεες? Τι μου συμβαινει?
Mpoufo ετι ειμαι κι εγω αλλαζω γνωμη στο φτερο εδω κ χρονια ζω αυτη την τρελλα ψυχολογικα