μπραβο ρε καλλιοπη ετσι σε θελω.
Printable View
μπραβο ρε καλλιοπη ετσι σε θελω.
ναταλακι ακομη θανατος ειναι δεν αλαξε τιποτα!
μακαρι να τα καταφερω να παω αυριο και εγω
και προχθες που πηγα ιππο για το σιδηρο μου λεει μια κυρια καλα εσυ γιατι εκανες επεμβαση?
εχεις κιλα αλλα ειναι λιγα με μια διαιτα μπορουσες να τα χασεις !
της λεω τωρα ειμαι 134 και ημουν 157 και λεει με τιποτα!!
και ο αντρας μου λεει οτι ας μην εχω χασει πολλα κιλα αλλα εχω ξεφουσκωσει!
αχ ποσο χαιρομαι!!!
χανεις λιπος οταν χανεις ποντους
εχθες παλι που πηγα στο γιατρο ια τις φλεβες μου του ειπα για την επεμβαση για να ξερει τι θα μου δωσει και στο τελος μου λεει θα σας δω ξανα το σεπτεμβρη ελπιζω να σας γνωρισω τοτε!
εγω του λεω γιατρε μου ελπιζω οχι!!!
ε μεχρι τοτε δε θα εχω χασει ακομη 10-15 κιλα???
ναι πιστευω και περισσοτερα
αχ θελω να δω το 12 οταν εμεινα εγκυος στο γιο μου ειχα 125 κιλα και οταν γεννησα πηγα 110 δλδ εχω 12 χρονια να δω αυτο το βαρος!
γοργονα μου! ειναι τοσο κοντα!!! θα το δεις τοσο συντομα το 12!!!!!!!!
τωρα εχω να ζυγιστω απο τη κυριακη και με τρωει αλλα δε το κανω
κανω υπομονη ελπιζω σε κατι καλυτερα αυτη τη βδομαδα!
εγω παλι νομιζω πως δεν θα δω ποτε το 7.................κι οχι τιποτα αλλο περιμενει κι η τζινα να κανουμε αφιερωμα με τραγουδια των '70s. περιμενε τζινα...........
στη δουλεια εχω εναποθεσει τις τελευταιες μου ελπιδες που θα τρεχω σαν το βεγγο.......
θα κανω υπομονη ομως. δεν θα της περασει της ζυγαριας που δεν λεει να κατεβει γραμμαριο. το προγραμμα των 200 ημερων θα το κρατησω ο κοσμος να χαλασει.
κι αν θελέι ας μην κατεβει ποτε. τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα.
πηρα αποφαση. αν δω το 7 θα παω γυμναστηριο.οσο κι αν βαριεμαι που ειμαι μονη μου θα παω. αλλα πριν δω το 7 δεν περναω ουτε απ εξω!
και τωρα θα παμε 3ημερο στην ισπανια, τις μοναδικες μας διακοπες για φετος και δεν ξερω τι θα γινει με τη διατροφη.
λεω να αντισταθω στα παντα και να φαω μονο καμια παελια με θαλασσινα αλλα και ενα πρωινο τη δευτερα στο ξενοδοχειο.μονο εκει δεν θα σκεφτω θερμιδες γιατι ειναι τα αγαπημενα μου αυτα τα πρωινα με ταρεστιους μπουφεδες!!!!!!!!!!!!
θα το δεις και εσυ το 7!
δεν αργει ουτε για σενα απλα εγω ανχονομαι γιατι εκανα και μια επεμβαση που συνηθως χανεις πολλα κιλα στην αρχη και μετα λιγα λιγα
θα τα χασω δεν λεω οχι απλα βιαζομαι:)
[quote]Originally posted by mermaid
και προχθες που πηγα ιππο για το σιδηρο μου λεει μια κυρια καλα εσυ γιατι εκανες επεμβαση?
εχεις κιλα αλλα ειναι λιγα με μια διαιτα μπορουσες να τα χασεις !
γοργονουλα" μου έπρεπε να τις πεις .."έχεις δοκιμάσει ποτε να χάσεις καμια 60 και βάλε κιλά? έλεος :D
πάντως τα ποιο θερμά μου συγχαρητήρια :*
απολαυσε το τοτε αλωστε ειπες ειναι οι μονες διακοπες που θα πας!
εγω δεν βλεπω να πηγαινω φετος ουτε για σ/κ
αν τα καταφερω να φυγω θα ειναι θαυμα αλλα παλι σκεφτομαι τον αντρα μου !
δεν φταιει αυτος να τα τραβαει ολα για να κανω εγω διακοπες
νινα εχω χασει απο 2 φορες 50 κιλα και το αποτελεσμα ειναι να κουραστω στο τελος και να πω οσα γινω δε με νοιαζει!
τελικα με ενοιαζε μαλλον........:)