χαχαχαχαχα...έχω μύτη εγώ Καλλιόπη....ανέφερε το επώνυμό σου η Σεσίλια κ ήμουν σίγουρη ότι είσαι εσύ!!!!
Ναι Τζινάκι γιούπι κ ξανά γιούπι για να τελειώνω!!!!
Printable View
χαχαχαχαχα...έχω μύτη εγώ Καλλιόπη....ανέφερε το επώνυμό σου η Σεσίλια κ ήμουν σίγουρη ότι είσαι εσύ!!!!
Ναι Τζινάκι γιούπι κ ξανά γιούπι για να τελειώνω!!!!
ελεγα μηπως αλαξει κατι και καταφερω να ερθω αλλα δε το βλεπω !
αν παλι τα καταφερω θα σας παρω τηλ
αχ τι τραβάς κ εσύ η έρημη Καλλιόπη...πρέπει να επιβάλεις τάξη μου φαίνεται γιατί σε καταπιέζουν!!!!
βρε ταξη εχω επιβαλει δοξα το θεο δεν εχω προβλημα με τον αντρα μου και τα παιδια μου!
οσο για το πατερα μου δε γινετε τιποτα πια στη ηλικια που ειναι!
το θεμα ειναι οτι απο εχθες εχει αρχισει τις παλαβομαρες παλι οποτε δε γινετε να φυγω!
δε φταιει τιποτα ο αντρουλης μου να τραβαει τα δικα μου βασανα !
οι γονεις του ακομη και μπανιο να κανουν ηθελαν το γιο τους αυτος μου λεγανε ειναι γιος μας εσυ δεν εχεις υποχρεωση ! και εχει τραβηξει πολλα με τον δικο μου
να φανταστεις 5 χρονια τωρα καθετε το καλοκαιρι εδω για να παω εγω με τα παιδια διακοπες!
(πραγμα που δε το βλεπω εφετος)
καλημερα κι απο μενα!!!!!!!!!!!
αλλη μια συννεφιασμενη μερα στο λονδινο.
μου λειπει η μαμα μου και αισθανομαι αδυναμη.
οχι σωματικα αλλα ψυχολογικα.
εδω που ειμαστε εχουμε νονο ο ενας τον αλλο(εγω και το αγορι).αν συμβει κατι ποιος θα τρεξει για μας?
αυτες οι σκεψεις με τρωνε απο χθες το βραδυ.χωρις να γινει κατι αλλα ετσι στα καλα καθουμενα.
ο Θεος να μας φυλαει και να μας κραταει γερους εδω στα ξενα που βρεθηκαμε.
και μακαρι να μπορεσουμε σε καμια πενταετια να γυρισουμε πισω
Παραλιακές καλησπέρες από το ΕλοΚατερινομέτωπο!
Χθες το βράδ βγήκαμε για ποτάκι με τα netbookia μας και σας διάβαζα αλλά μέχρι να προλάβω να γράψω τελείωσε η μπαταρία :lol:
Να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Αγγελικούλα μας και να τα εκατοστήσει! Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες με τον σύζυγο καρδιά μου και να χαλάρωσες λίγο από τους ξέφρενους ρυθμούς σου! Ο παππούς καλά; Πότε μπαίνει για την λιθοτριψία;
Κοριτσάκια μου να περάσετε υπέροχα σήμερα στο καφέ σας και να βάλετε δύο μπαλόνια και με τις δικές μας φωτογραφίες :lol:
ʼντα μου πολυ χάρηκα με τα νέα σου! Με το καλό κορίτσι μου να μπεις και να κάνεις την επέμβαση κουκλάρα μου! Περιμένουμε τα νέα σου με ανυπομονησία!!!! Θα τα πω και στην Κατερίνα που κυνηγάει την Μαριλένα της όλη την ώρα και δεν προλαβαίνει!
Εμείς εδώ περνάμε πολυ όμορφα και κάνουμε μπανάκια και απογευματινές βόλτες με την Μαριλού στις κούνιες. Από χαλάρωση μέτρια πράγματα μιας και κυνηγάμε μονίμως το ζοντόβολο μας που είναι μες στην τρελή χαρά που μας έχει όλους μαζί. Ξεκινήσαμε και επιχείρηση κόψιμο πάνας και σφουγγαρίζουμε τσισάκια όλη την ώρα :lol:
Κατά τα άλλα με βλέπω να αποκτάω τροπικό μαύρισμα μέχρι την Κυριακή χιχιχιχιχι. Απολαύσαμε και την υπέροχη πανσέληνο προχτές που ήταν μαγευτική πάνω από την θάλασσα...
Αυτά τα νέα μας εν ολίγης.
Εύχομαι και πάλι να περάσετε υπέροχα σήμερα κοκόνες μου! Να μας φιλήσετε το Ναταλένιο μας!
καλλιοπη εισαι ηρωας!
ειναι ζορικοι υποθεση η τριτη ηλικια.
αλλα οτι καλο κανεις για τους ανυμπορους ο θεος θα στο ανταποδωσει!
morning.
Ελλάκι μου γλυκο και αγαπημένο σας ευχαριστώ και τις δύο για τις ευχές σας!
Ο μπαμπάς μπήκε για λιθοτριψία σήμερα και μόλις επέστρεψε σπίτι του.....
ο μικρός είναι καλά (καναμε και εμβόλιο εχθες) και εγω στην τρέλα μου.... περιμένω πως και πως το βράδυ για να συναντήσω το ναταλακι.....
Σας φιλώ πολύ και να περνάτε τέλεια!!!!
angel εσύ είσαι η Βασιλίκα??
Elaki μου σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων...κ εγώ ανυπομονώ...να δώσεις τα φιλία μου στην Κατερίνα κ όταν με το καλό επιστρέψετε να πιούμε καφέ!!!!
Εύχομαι να περάσετε τέεεεεεεεεελεια....κ όσο για το τροπικό μαύρισμα δεν ζηλεύω...είμαι ήδη μαυρισμένη χαχαχα!!!!
Καλλιόπη χαράς το κουράγιο σου....εγώ δεν νομίζω να έκανα τα ίδια στη θέση σου....
τελικα μου φενετε πιο πολλα θα ειναι τα μπαλονια απο εσας που θα ειστε εκει!
1 ναταλακι
2εγω
3 ελι
4κατερινα!
τζινα δε γλυτωνετε θα σας μαζεψουν σιγουρα!
αντα στις 18 εχω ραντεβου στο ιππο αν εισαι εκει θα ερθω να σε δω!
5 εγω
συγνωμη λιλακι μου σε ξεχασα!
don't worry
λιλακι στα αγγλικα βλεπω μας μιλας σημερα!
κανεις εξασκηση?