φανταζομαι χαρα!
εδω χαρηκα εγω που μπηκα σε xxl και οχι απο καταστημα για παχουλες αλλα απο το σουπερ μαρκετ!
Printable View
φανταζομαι χαρα!
εδω χαρηκα εγω που μπηκα σε xxl και οχι απο καταστημα για παχουλες αλλα απο το σουπερ μαρκετ!
αλλο ενα απωθημενο που εχω ειναι να βαλω βραχιολακι στο ποδι!
μεχρι στιγμης δεν μου εκανε κανενα τωρα δεν εχω δοκιμασει ακομη γιατι τα πηρε ολα μαζι της η μαρια
αλλα μολις ερθει θα δοκιμασω!
(πριν επρεπε να βαλω κιολιε οχι βραχιολι)
παω να φορεσω το xl και μου λεει η πωλητρια για εσας το παιρνετε το xl???ναι της λεω.γιατι μου λεει???και μου εδωσε το μιντιουμ και εγω την κοιταγα στραβα.οταν τη φορεσα και μου πηγαινε επαθα συγκοπη
Κορίτσια δε νομίζω να βγάλουμε φωτό σήμερα γιατί της Ναταλίας δεν της αρέσει να τη βγάζουν φωτό. Λιλάκι μπράβο για το medium!! Εγώ πολλές φορές κοιτάω και ξανακοιτάω την ετικέτα για να σιγουρευτώ ότι δεν κάνουν medium τα μάτια μου! :lol: Ακόμα να το συνηθίσω.
Ελπίζω μέχρι 18 να έχω μπει...θα ήταν χαρά μου αν ερχόσουν Καλλιόπη :)
έφτιαξα κ εγώ επιδερμίδα όπως η Τζίνα για κάνα μισάωρο!!!!
Να ρωτήσω αν ξέρει κάποια???η ηλιοθεραπεία κ τα μπάνια επιτρέπονται τον πρώτο μήνα μετά την επέμβασή???
Αααχ, κοπέλα μου, όταν έχεις να κάνεις με παραλογισμό, τότε σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Ξεπερνούν κάθε όριο και αυτό με εξοργίζει. Χθες είχα ετοιμάσει σχέδιο γι' αυτούς και μόνο. Σχέδιο ξεκούρασης και δροσιάς. Παρόλο που τυραννιέμαι πολύ στη δουλειά, σηκώθηκα από τα χαράματα, για να προλάβω να καθαρίσω το σπίτι, να βάλω πλυντήριο, να μαγειρέψω. Ήθελα να νιώσουν ότι δε βρίσκονται ακόμη στη χαοτική κατάσταση της μετακόμισης, αλλά σε ένα νοικοκυρεμένο, λειτουργικό σπιτικό. Τους έστρωσα αρωματισμένα σεντόνια. Έγλειψα τη βεράντα, για να νιώσουν όμορφα. Πήρα καραμέλες στον πατέρα μου και τι μου είπε; Καλά, μωρό είμαι; Τι τις πήρες; Ξέχασε το ότι πριν από λίγες μέρες κάνανε χειρότερα κι από μωρά.. Έκανα και ζελέ, για να μη πουν ότι τρώω γλυκά και παχαίνω, αλλά παράλληλα να υπάρχει και κάτι γλυκό στο σπίτι. Είχα προβλέψει τα πάντα. Το απόγευμα δούλευα, αλλά το βραδάκι τους πήγα σε εξοχικό ταβερνάκι. Γκρίνια κι εκεί, γιατί δεν έχει ανοιχτωσιά, γιατί αν δεν ήταν γνωστοί μου οι ιδιοκτήτες θα φεύγαμε, κλπ.. Δεν άντεξα και τους είπα, πρώτον, να μιλούν χαμηλόφωνα, γιατί δε θέλω να με ντροπιάσουν και δεύτερον, αυτό ήταν το "γερό" μου χαρτί, ώστε να τους ευχαριστήσω. Εδώ φέρνω όλους, όσους θέλω να περιποιηθώ. Αν δε σας αρέσει, λυπάμαι, αλλά ιδιοτροπίες δεν υπηρετώ πια. Αμέσως άλλαξαν ύφος. Ο πατέρας μου είπε, κόρη μου, εσύ κι εγώ θα περάσουμε τέλεια, άσε την ιδιότροπη να μιλάει μόνη της! Σε λίγο άλλαξε όλο το κλίμα και περάσαμε όλοι μαζί καλά. Φυσικά η μουρμούρα δεν εγκαταλείπει εύκολα τον άνθρωπο.. Σε λίγο άρχισε η "ιδιότροπη", μου μυρίζει πολύ έντονα αυτό το λουλούδι, έβγαλε κρύο, να βάλω ζακέτα, κλπ, αλλά ποιος ασχολήθηκε μαζί της; Κανείς και έτσι συνήλθε εντελώς. Το εννοώ αυτό το παραχαιδέψαμε. Ας τους αφήσουμε λίγο χωρίς ντάντεμα. Α, μα πια!
και τραγουδακι επικαιρο!
για το βραχιολακι μου
http://youtu.be/UXTU16R2yrU
εμενα ο γιατρος μου ειχε πει να μην κανω ηλιοθεραπεια το πρωτο τριμηνο και μεχρι να κλεισουν εντελως οι τομες ουτε μπανια στη θαλασσα
Αντα τα μπάνια επιτρέπονται μετά τον μήνα και η ηλιοθεραπεία απαγορεύεται. Ο ήλιος μας αφυδατώνει πολύ κι εσύ στην αρχή δεν θα μπορείς να πίνεις πολύ νερό παρά μόνο γουλιά γουλιά. Πέρα από την αφυδάτωση ο ήλιος επιδεινώνει και την ενδεχόμενη ατονία που θα νοιώθεις και ζαλάδες. Δεν θέλει καθόλου έκθεση στον ήλιο.
εγω δεν ξερω για ηλιοθεραπια και μπανιο αλλα απο τι ειπε η τζινα ειναι λιγο δυσκολο στην αρχη
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by mermaid
και τραγουδακι επικαιρο!
για το βραχιολακι μου
http://youtu.be/UXTU16R2yrU
οταν ειχα κανει κοιλοπλαστικη παντως ηθελε να βλεπει ο ηλιος τις τομες για να φυγουν και να μη φενοντε τωρα δεν ρωτισα αλλα για να το λεει η doctor τζινα.....
Καλλιόπη μου, εσύ είσαι δικός μου άνθρωπος!
Πριν, ήθελα να σου βάλω σχετικό τραγουδάκι για το πώς θα μιλήσεις στον πατέρα σου, αλλά δεν το έκανα, γιατί δε θέλησα να νομίσεις ότι γελοιοποιώ σοβαρές καταστάσεις. Επίσης, σκέφτηκα ότι σε περίπτωση που είσαι άσχημα ψυχολογικά, κάτι τέτοιο δε θα βοηθούσε την κατάσταση. Τώρα, όμως, που βλέπω ότι είσαι στο τσακίρ κέφι, στο αφιερώνω: http://www.youtube.com/watch?v=8lpSvwQF6R4
Εγώ φέτος θα κάνω κανονικά μπάνια γιατί πέρυσι παρόλο που ήμουνα 3 μήνες στο εξοχικό δεν έκανα κανονικά μπάνια, βουτούσα και πλατσούριζα γιατί η άνωση της θάλασσας με ενοχλούσε στο στομάχι μου, μου έφερνε δυσφορία και ρέψιμο κι έτσι έβγαινα η μισή έξω από τη θάλασσα και ξαναβουτούσα. Ελπίζω φέτος να κάνω κανονικά τις απλωτές μου χιχιχι.
εμένα μου επετράπησαν στις 40 μέρεςQuote:
Originally posted by ada_gia_pada
Να ρωτήσω αν ξέρει κάποια???η ηλιοθεραπεία κ τα μπάνια επιτρέπονται τον πρώτο μήνα μετά την επέμβασή???