Quote:
Originally posted by filipparas
Συνεχίζω κανονικά το τζυμ μου και το τρέξιμο κι ας μη τα γράφω συνέχεια. Σήμερα όμως έκανα ποδήλατο και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, σα παιδάκι έκανα!!! Εκανα ένα τεστάκι για να δω πως θα είναι στις καθημερινές μου διαδρομές 8-10χλμ και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα πως έκανα 8χλμ. σε κάτι παραπάνω από 20' χαλαρά, χωρίς καν να ιδρώσω ή έστω να λαχανιάσω. Μόλις φτιάξει λίγο ακόμα ο καιρός θα καθιερωθεί νομίζω σα καθημερινό μέσο μετακίνησης... ειδικά με τις τιμές που έχει φθάσει η βενζίνη. Το καταδιασκέδασα παιδιά, είμαι ενθουσιασμένος!!!
Εκαψα και 200 θερμιδούλες τάκα τάκα!
Τέλεια Φίλλιπε!!! Και εγώ λατρεύω το ποδηλατάκι μου και περιμένω πως και πως να ανοίξει λίγο ο καιρός για να αρχίσω να το χρησιμοποιώ περισσότερο γιατί και εγώ με τις βενζίνες δεν την παλεύω :mad: άσε που με το ποδήλατο κάνω και την γυμναστικούλα μου και ανεβάζω και διάθεση! Το κακό με την περιοχή μου είναι ότι έχει πολλές ανηφόρες κατηφόρες και καμιά φορά τα φτύνω αλλά το παλεύω με πιάνει το πείσμα μου. Έχω πάρει και μία μεγάλη τσάντα που μπαίνει στην σέλα και κάνω και τα ψώνια μου χωρίς να χρειάζεται να τα κουβαλάω στους ώμους μου ή στο τιμόνι. Σούπερ πρακτικό! Καλές ποδηλατάδες! :smilegrin: