Εγω εχω καταθλιψαρα παντωσ
Printable View
Εγω εχω καταθλιψαρα παντωσ
Και ως ποτε θα κρατησει αυτο? Βλεπω ανθρωπους στο δρομο να χαμογελανε και να ειναι χαρουμενοι με τα πιο απλα πραγματα. Και εγω δεν μπορω να νιωσω χαρα, με ο,τιδηποτε. Ουτε τηλεοραση δεν βλεπω. Θελω να ειμαι συνεχεια κατω απο τις κουβερτες μου και να μην κανω τιποτα.
εγω ειμαι ανησυχηη
καλησπερα...ειμαι καινουρια μολις γραφτηκα...δεν ξερω κανενος την ιστορια....ειδα το τελευταιο ποστ του μπουφου και σε καταλαβαινω...να περνανε οικογενειες ζευγαρια παρεες....πφφφ ποσο ζηλευω και εγω....
με την καλη εννοια ζηλευω.... χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που απολαμβανουν τις χαρες της ζωης!
Θυμαμαι τον εαυτο μου πριν λιγο καιρο, που και τοτε καθομουνα μονος μου αλλα ημουνα καλα. Μπορει να μην εκανα τιποτα, αλλα ειχα μεσα μου μια ηρεμια, μια γαληνη δεν βαριομουνα και σκεφτομουνα οτι ακομα και να ζεις μονος σου η ζωη ειναι ωραια. Τωρα τελευταια ομως νιωθω μοναξια.
φενια γιατι εισαι ανησυχη?? :ρ
Ναι alexandra εχεις δικιο. Η ζωη εχει τοσες χαρες. Εμεις ομως γιατι δεν μπορουμε να τις ζησουμε?
εγω παλι ζω με την μητερα μου... με την οποια αντιμετωπιζω αρκετα προβληματα στην καθημερινοτητα λογω ασυννενοησιας.... και απο την μια θα ηθελα να ζησω μονη,...απο την αλλη δεν ξερω αν θα το αντεχα....εσυ πωσ νιωθεις που ζεις μονος?
δεν εχω ιδεα...τι μας κραταει υποσεινηδητα? μιλαμε οτι ωρες ωρες με καταβαλλει ενας φοβος και δεν θελω κανεναν....νομιζω οτι δεν υπαρχει καμια απολαυση και κανεις που να μπορει να βοηθησει.....και μετα....
Εμενα η δουλεια μου ειναι εποχιακη. Δουλευω μονο τα καλοκαιρια. Τωρα δεν εχω κατι να ασχοληθω για να περασω την ωρα μου ευχαριστα. Ειχα και κατι δυσκολιες στα ερωτικα μου τον τελευταιο καιρο και μαλλον με εχει παρει απο κατω. Παντως πιστευω ειναι καλο που ζεις με τη μαμα σου. Αν εξαιρεσεις την ασυννενοησια οπως λες, ειναι καλο να εχεις ενα δικο σου ανθρωπο κοντα σου και να στηριζει ο ενας τον αλλο.
πφφ...ειναι...εν μερη...απο την αλλη υπαρχει και η πιεση... και ειναι χειροτερο να εχεις καποιον που να ζει μαζι σου ποσο μαλλον την μητερα σου και να μην μπορεις να της μιλησεις,....να μην ακουει τιποτα ξεκινωντας τις υστεριες....οσο για τα ερωτικα που λες ειναι ενας παραγοντας αρκετα σημαντικος στη ζωη μας....ειναι ενα αποκουμπι μας...
Ναι μωρε. Ειναι ωραιο να ξερεις οτι εχεις καποιον ανθρωπο διπλα σου που σε αγαπαει και σε νοιαζεται. Να μπορεις να μοιραστεις μαζι του τις σκεψεις σου, τα θεματα που σε προβληματιζουν, τα ονειρα σου. Να σε ακουσει, να σε παρει μια αγκαλια, να πας μια βολτα μαζι του. Ειναι μερικα πραγματα που μου λειπουν αυτη τη στιγμη, και ισως για αυτο νιωθω τοσο χαλια.
Εσενα alexandra τι σε προβληματιζει; Για να βρισκεσαι σε αυτο το forum κατι θα σε απασχολει, λογικα.
αχ αστα...αυτα ειναι που εχει αναγκη ενας ανθρωπος...και οταν διανυεις μια ασχημη περιοδο της ζωης σου η απωλεια συντροφου ειναι μεγαλο θεμα...μιλας πιο ανετα μοιραζεσαι τα παντα..εχεις αυτη την απωλεια και νιωθεις ετσι...ενταξει εκτος αν υπαρχουν και αλλοι παραγοντες
ναι με προβληματιζει το οτι πιστευω οτι εχω καποιο προβλημα... με πιανει μια ανααφαλεια ενας φοβος ενας πανικος δεν θελω τιποτα κανεναν σκεφτομαι ασχημα πραγματα εχω αλλαξει πολλα...μεχρι και μουσικα ακουσματα....διανυω μια περιοδο αλλαγης που πιστευω οτι χρειαζομαι υποστηριξη...
Εαν πιστευεις οτι εχεις καποιο προβλημα, να το συζητησεις με τη μητερα σου κυριως, και τις φιλες σου. Εαν δεις οτι το πραγμα δεν καλυτερευει, ισως χρειαστεις βοηθεια απο ειδικο. Αν θες ανοιξε ενα καινουριο topic στο forum και περιεγραψε πως νιωθεις. Ειναι πολλα μελοι που ευχαριστως θα σου που την αποψη τους.
ξερεις ειναι δυσκολο να το συζητησεις με δικους σου ανθρωπους....και καμια φορα νιωθεις καλυτερα να το συζητησεις εδω ας πουμε... δεν νιωθω ετοιμη να το συζητησω τωρα με δικους μου ανθρωπους....την μια ειμαι καλα και στο καπακι συννεφιαζω...τη μια σκεφτομαι θετικα την αλλη αρνητικα...εχω και ενα προβλημα υγειας που με εχει καταβαλλει τωρα και ως την δευτερα περιμενω εναγωνιως....νιωθω πως εδω ειμαι ελευθερη να μιλησω...και δεν νιωθω ασχημα...
γεια σου Αλεξανδρα! πες μας αν θες τι εχεις τοτε εδω...
εγω προσπαθώ να συνέλθω παλι, αλλα τιποτα εκει μες στη μαυρίλα μ πφφ :(
αν ειναι κανεις για παρεα εδω και θελει να μιλησουμε...
Νιώθω τέτοια ένταση που θέλω να κουκουλωθώ με την κουβέρτα ως το κεφάλι για να προστατευτώ και να κοιμηθώ από τώρα...μπορεί κάποιος να μου μιλήσει;
Βρε κυκνάκι, δεν υπάρχει τίποτα για να φοβάσαι. Είμαστε εμείς εδώ!!! <3
Να 'σαι καλά Gallowdance! ♥ Δεν ξέρω τι με πιάνει κάθε φορά που γυρνάω απ' έξω...βγήκα για λίγο και νιώθω σωματική κούραση από το άγχος μου...χρειάζομαι να ξαπλώσω αλλά δεν θέλω να κοιμηθώ από τώρα, είναι πολύ νωρίς...αν μπορείς μίλα μου μέχρι να περάσει λίγο το άγχος...
Κανε ένα ζεστό μπανάκι, δες και μια όμορφη ταινία online, η βραδιά ενδείκνυται για χαλάρωση και μέσα!!
Στο εύχομαι πραγματικά!! :)
Εσυ νεραιδα πως εισαι??ελπιζω να λειπει η μαυριλα απο την μερα σου!
Σ' ευχαριστώ αλλά ακόμα τίποτα...μάλλον θα περιμένω πολύ... :(
Εν τω μεταξύ είδα εφιάλτη ότι είχα γυρίσει στην παλιά μου δουλειά και δέχτηκα για καθαρά βιοποριστικούς λόγους γιατί δεν περνούσα καλά εκεί και τρόμαξα και ξύπνησα από τόσο νωρίς που κοιμούνται όλοι και δεν ξέρω τι να κάνω...
Όποιος είναι ξύπνιος ας μιλήσει...
Μακάρι να αλλάξει αυτό πολύ σύντομα...:(
Εγώ αισθάνομαι πολύ κουρασμένη σήμερα, πώς θα διαβάσω; Μήπως να τα αφήσω πάλι; :p
Θελω να φυγω απο τη ζωη. αποψε. θελω να ειμαι οσο γινεται πιο ηρεμη. το θελω πολυ. ειναι το καλυτερο που μπορει να μου συμβει. σας παρακαλω βοηθηστε και συγγνωμη για το αβολο.για μενα ειναι επιθυμια και αναγκη
karudi θελεις να μου μιλησεις για το τι σε απασχολει; Αισθανεσαι σε τελμα, πιστεψε με σε νιωθω. Αλλα κανενα αδιεξοδο δεν ειναι οριστικο παρα μονο αυτο που λες οτι θελεις να βαλεις στον εαυτο σου. Ειμαι σιγουρη πως θα ερθει η μερα που δεν θα αισθανεσαι ετσι. Εχεις ζητησει βοηθεια απο ειδικο; Εχεις μιλησει σε κοντινο προσωπο; Αν οχι να το κανεις οπωσδηποτε. Τωρα ομως περνας αυτο που περνας. Θελεις να τα πουμε εδω; Η αν θελεις μπορω να σου δωσω τωρα το email μου να μιλησουμε ιδιαιτερως. Αν τα πουμε εδω μπορει να συνεισφερουν και αλλα μελη πιο αποτελεσματικα αλλα οπως αισθανεσαι εσυ ανετα. Εγω ειμαι ολη ματια.
Μιλησε μου. Λες ειναι το καλυτερο που μπορει να σου συμβει. Δεν ειναι. Το καλυτερο που θα μπορουσε να σου συμβει ειναι να παψεις να πονας, οχι να ζεις. Η ζωη δεν ειναι ομως μονο πονος, αυτον θελεις να ξεφορτωθεις, ετσι δεν ειναι; Και σου φαινεται πολυ δυσκολο να τον ξεφορτωθεις, για αυτο θελεις να γυρισεις τη πλατη στη ζωη γενικα, με τα κακα αλλα και τα καλα της. Και εχει πολλα καλα και καταβαθος το ξερεις, υπαρχει αυτη η μικρη ομορφη σπιθα ελπιδας που σου λεει "δεν θελω να πεθανω, θελω να ζησω καλυτερα", για αυτο και γραφεις εδω. Κρατησου απο αυτη την μικρη αχτιδα ελπιδας και απο τους ανθρωπους που θελουν να σε ακουσουν. Ειναι και η ωρα τωρα δυσκολη και τα ονλαιν μελη λιγα αλλα σε ακουμε.
δεν πεθανα ακομα. ευχαριστω. καληνυχτα
Νιωθεις οτι κανεις δεν μπορει να σε καταλαβει, αλλα δεν ισχυει. Να νιωσει τον πονο σου ναι, δεν μπορει αλλος. Αλλα υπαρχουν ανθρωποι που θα σε καταλαβουν και ανθρωποι που θα νοιαστουν. Υπαρχουν ανθρωποι που ενιωθαν οπως εσυ και ειναι καλα τωρα. Ακομα και ανθρωποι που απλα θα σε ακουσουν. Μιλησε σε καποιον. Οποιον θελεις και νιωθεις ανετα. Και φροντισε τον εαυτο σου, ειναι σημαντικος. Μην λες πως δεν πεθανες ακομα σαν να μας απαλασσεις απο το δυσκολο ζητημα. Εγω ειδα τη λεξη "βοηθηστε" στο αρχικο σου σχολιο, εκανες ενα βημα εκει μην το παιρνεις πισω. Εγω δεν θα παψω να σε σκεφτομαι, ειμαι εδω.
Επισησ για τουσ γιατρουσ το λεω αυτο οι ανθρωποι με καταθλιψη βλεπουν το περιβαλλον εχθρικο λιγο πριν την αποπειρα το βλεπουν πολυ εχθρικο κι ελπιζω καποια στιγμη να βγαλετε ενα φαρμακο κ γι αυτο
Καλα ειναι τα αντιψυχωτικα αλλα μονο για φιλι τησ ζψησ κανουν οχι για θεραπεια πρεπει να βρειτε θεραπειεσ επιτελουσ μονιμεσ
μεγάλη πίεση, η ζωή είναι τόσο δύσκολο .. αλλά πρέπει να επιμείνουμε σε
Το να θεραπευτεισ εντελωσ κ τελειωσ οτι προβλημα κ να χεισ μπορει να γινει με πολλεσ ουσιεσ η με συνδυασμο ψαχτειτε γτ δεν υπαρχουν μονο τα φαρμακα τα συμπληρωματακια κανουν δουλεια κ πρεπει να τα βρειτε με γιατρο
και εγω καπως ετσι με σενα αλεξανδρα,,,,αλλα είναι στο χέρι μας να αλλαξει αυτό !!! προσπαθωωω!!
τωρα ενω ηπια κ λιγο το ζαναξ μ ν ηρεμησω ψιλοφοβαμαι παλι....