-
Καλλιόπη σωστά σου είπε ο γιατρός σου στην κοιλιοπλαστική, και στη Μακ και στην Κατερίνα είπε ο γιατρός να βλέπει ο ήλιος τις τομές τους γιατί θα βοηθήσει στο να μην φαίνονται, στο sleeve όμως αλλάζει γιατί δεν μπορείς να πιεις νερό και με τη ριζική αλλαγή διατροφής είναι εξασθενημένος ο οργανισμός μας. Στις πλαστικές συστήνουν τον ήλιο γιατί δεν αλλάζει η διατροφή μας και η ποσότητα του νερού που πίνουμε.
-
Ada ηρθε η ωρααα!! Μακαρι να ημουν Ελλαδα να ερχομουν να εβλεπα και εσενα και την Γλαυκη στο Ριο ντε Τζανειρο!!
Η Ναταλια καλα θα κανει να συνηθιζει τα φλας των παπαρατσι γιατι το πεπλο μυστηριου που καλυπτει το προσωπο της πρεπει να εξαφανιστει! Ειμαι σιγουρη ειναι μια πολυ ωραια γυναικα αλλα δεν θελει να την ματιαζουν!!
Γλευκη μου ειπες να παρεις ρεπο απο την Ναταλια εεεε;;
5 τα μπαλονια!! Εγω θελω το δικο μου να ειναι επζ και μα του βαλετε λαι μια μακριαααα περουκα πανω!! Χιχιχιχ
Α σε Καλιοπη τι περνας!! Ευχομαι καποτε να τα καταφερετε και να πατε οικογεννειακες διακοπουλες ολοι μαζι!
Λιλαααα!!! Αντε και στο small!!!! Πρεπει να ειναι υπεροχη αισθηση εεε;;
Αβα καλα εκανες και τπυς εβαλες στη θεση τους! Και καλα κανατε με το μπαμπα σου που δεν δινατε σημασια στη μαμα σου! Οσο λιγοτερη σημασια δινεις τοσο λιγοτερο θα γκρινιαζει μαλλον!
Κοριτσακι γιατι σε επιασε η ανασφαλεια; Τωρα που αρχιζεις δουλεια πρεπει να χαιρεσε περισσοτερο!! Ειμαι σιγουρη με τον καιρο θα σου φυγει αυτο το αισθημα!
Τζινα τι κανει η γατουλα, ο καπετανιος, ο γαλαζοματης, τα σκυλακια σου, αλλαξες τις λαμπες στο σπιτι τελικα; Μαμαδοβολτα δεν εχει σημερα;;
Ιωαννα ειδα τις φωτο σου εχεις μεινει μιση απο τις προιγουμενες ολοσωμες σου!!! Και πως σου παει το τζιν παντελονι δεν λεγεται!!! Μπραβο παιδι μου!!!!!
-
ava τελειο!
οχι κοπελα μου δεν το βαζω κατω πια!
με σταναχωρει μονο που δε θα δω τα κοριτσια σημερα κατα ατα αλλα οκ
οσο για τα τραγουδια ειμαι και φαν του πλανηταρχη!
(μου αρεσει να πειραζω τη κορη μου με τον μπουγα)
-
Καλώς τη Μακ, σήμερα έχει πολύ ζέστη οπότε υποθέτω ότι έχεις τα αιρκοντίσια αναμμένα για να μη σου γκρινιάζει η Ναταλία χιχιχι.
-
αααα ειναι και η ava αρα 6 τα μπαλονια!
η σοκολατιτσα θα ερθει? η να τα κανω 7
-
Λέτε μπάνια και ξεσηκώνομαι, η βουρλισμένη! Προς το παρόν, μπάνιο στη μπανιέρα μου και πολύ μου είναι!
Όσο για το μαγιώ, όσο κι αν αδυνατίσω, δεν πρόκειται να αποχωριστώ το ολόσωμο, γιατί δε θέλω να φανούν οι τομές. Ξέρω ότι καλύτερα εξήντα κιλά και με τομές, παρά εκατό και χωρίς. Παρόλα αυτά, το χειρουργείο είναι κάτι που δε γνωστοποίησα ευρέως, οπότε ένα ολόσωμο σε γλιτώνει από ενοχλητικές ερωτήσεις.
-
Βαμπιράκι είμαστε όλοι καλά και σε χαιρετούμε χιχι. Οι μαμαδοβόλτες κόπηκαν γιατί η μαμά πήγε στο Δήλεσι και μου πέφτει λίγο μακριά να πάω με τα πόδια χιχιχι. Περπατάω βέβαια κάθε μέρα, γι'αυτό με πετυχαίνουν και οι διάφοροι, ούτε ξώβεργες να είχαν βάλει χιχιχι.
-
Όχι, Καλλιόπη μου, δυστυχώς είμαι πολύ μακρυά.. Όσο για σένα, σε χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω. Έτσι! Όχι σαν κάτι άλλες, ονόματα δε λέμε, που κόντεψαν να τρελαθούν.. Δεν θα το ξανακάνω αυτό, δεν θα μου επιτρέψω να το ξαναπάθω, όσο και αν πιεστώ. Φοβήθηκα, δεν στο κρύβω, γιατί είμαι άνθρωπος πολύ αισιόδοξος και αυτή η απελπισία ήταν κάτι τελείως έξω από μένα. Πάμε γερά! Προσπαθούμε για μας και για την ισορροπία μας. Οι γονείς μας ανταπεξήλθαν στις προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, ας μας αφήσουν να αντιμετωπίσουμε κι εμείς τις δικές μας. Έξω από τους ίδιους εννοώ..
-
Ξεχασα οτι η μαμα ειναι σε διακοπες! Καλα να περασει!!
Εγω μαλλον την αλλη Τριτη ερχομαι Ελλαδα.. Ετσι ελεγα και την προιγουμενη εβδομαδα αλλα τεσπα!
Εκανα εναν ωραιο και χαλια υπνο μαζι! Μεχρι τις 7 κοιμηθηκα τελεια, μετα σηκωθηκε η αφη για την δουλεια, μετα απο λιγο αρχισαν τα παιδακια να γκαριζουν απο διπλα, πραγματικα δεν ξερω μπορει να ειναι παιδικος σταθμος για διαολακια γιατι τοση φασαρια στο παιδικο σταθμο δεν θυμαμαι να καναμε, μετα μπηκε μεσα η καθαριστρια στο δωματιο ενω τους ειχα πει να μην μπει καο με ξυπνησε... Αυτα!
Σε λιγο θα μπω για μπανακι.. Ακομα περιμενω τηλεφωνο για να μεταλομισω τα πραγματα.. Βαριεμαι..
-
ava το περασα αυτο το σταδιο και τωρα ειμαι στο σταδιο της αναισθησιας!
ελπιζω συντομα και εσυ!!!!!
-
Καλλιόπη μου, δύσκολα θα περάσω στο στάδιο της αναισθησίας, παρόλο που πολύ θα το ήθελα, γιατί έχω το κουσούρι να συμπονώ βαθιά, να βάζω τα προβλήματα των άλλων πάνω από τα δικά μου και να τους σκέφτομαι μετά στην ταλαιπωρία τους και να κλαίω, που δε μπορώ να βοηθήσω. Αν κάποιος τύχει και ανακαλύψει αυτό το κουμπί μου, τότε πραγματικά την πάτησα! Θα είμαι σκλάβα του και θα με εκβιάζει ψυχολογικά μια ζωή. Παρόλα αυτά, τα έχω καταφέρει σε πολλά στη ζωή μου, γιατί όχι και σ' αυτό; Να μία σοβαρή πρόκληση! Θα δουλέψω με τον εαυτό μου πάνω σε αυτό το κομμάτι.
Wow μου, μην ακούω για μετακόμιση.. Παθαίνω αλλεργία στη λέξη! Καλή σου δύναμη και με το καλό να μας έρθεις!
Τώρα πάω για υπνάκο... Κουράστηκα πολύ σήμερα, το ίδιο και χθες. Θα τα πούμε μετά. Φιλάκιαααα!
-
Αχ όσο μαύρισα μαύρισα δλδ??? :(((((((((((((( δεν πειράζει του χρόνου τώρα με το καλό θα γίνω αραπίνα.....
Ναταλάκι μου δεν πειράζει θα τα πούμε τον Σεπτέμβριο εμείς!!!!
ρε κορίτσια για τις τομές δεν σας έχουν δώσει κάποια κρέμα?????
-
οι δικες μου δεν φαινονται σχεδον.αν τις εβλεπε ο ηλιος δεν θα φαινονταν καθολου
-
εγω λογω το οτι ειμαι γαλακτερη φαινοντε και μαλιστα πολυ
αλλα δεν εχω προβλημα!
μαλιστα μου ειχε βαλει ραματα ρομποκοπ(σιδερενια) και φαινετε μια γραμμη εκει που ηταν καθε ραμμα
-
καλλιοπακι εγω ειμαι πολυ ασπρη αλλα δεν φαινονται ειχε καλο χερι ο ντοκτορ