Quote:
Originally posted by Ninap
Tzina mou γενικά το ζάχαρο μου είναι λίγο υψηλό εδώ και κανένα 3mino (πάνω κάτω στο 250) επειδή δεν βάζο την απαραίτητη ισνουλίνη (πρέπει να βάζο 50 μονάδες 5 φορες τι μέρα και βάζο 20 5 φορες τι μέρα) διότι όσο έβαζα 50 μονάδες έβαζα και κιλά. μόλις κατέβασα την ινσουλίνη έχασα και 7 κιλά. φυσικά το συζήτησα με την γιατρό μου και μου έδωσε το ok γιατί είναι να κάνω την επέμβαση λίαν σύντομος. Το μέτρησα αλλα το είδα σταθερό τις ώρες που το μέτρησα. πάντως αισθάνομαι χαλια και δεν μπορούσα και να χορτάσω με τίποτα. για να καταλάβεις τι έφαγα :
πρωί : δυο σαντουιτσάκια με gooda (σάντουιτς δυο φέτες ψωμί κομμένες από μηχανή με μια φέτα gooda)
μεσημέρι 4 κεφτεδάκια όχι όμως μεγάλα και ένα μεγάλο πιάτο με διαφορα λαχανικά (φασολάκια , καλαμπόκι , πιπεριά) χωρίς λάδια και παρελκόμενα
όμως μετά από λίγο πεινούσα και έφαγα δυο νεκταρίνια και δυο χούφτες κερασια
πάλι όμως μετά από λίγο πεινούσα και δεν είχα τίποτα άλλο εκτος από κάτι tuc μπισκότα...τα καταβρόχθισα και αυτά.
και μετά έφαγα πάλι την σαλάτα με τα λαχανικά και μια κονσέρβα τόνο σε νερό..(βραδυ)
ελπίζω να μην πεινάσω άλλο γιατί την έβαψα. έτρωγα και ήταν σαν να μην είχα φάει τίποτα :(
Ninap καταλαβαίνω το πρόβλημα που λες για τα κιλά γιατί η ινσουλίνη είναι αυξητική ορμόνη και γι'αυτό υποτίθεται ότι δεν είναι καλό να κάνουμε πολλές μονάδες, γιατί εκτός του ότι φράζει τα αγγεία, μας παχαίνει κιόλας. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ισως η περίεργη πείνα που έχεις να σου δημιουργήθηκε από το υψηλό ζάχαρο, συμβαίνει αυτό. Με τις τιμές που έχεις λογικά η γλυκοζυλιωμένη σου πρέπει να είναι γύρω στο 9 με 10 κι αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Εύχομαι να κάνεις σύντομα την επέμβαση και μακάρι να σου φύγει τελείως ο παλιοδιαβήτης για να βρεις στην κυριολεξία την υγειά σου. Προς το παρόν ελπίζω να σου σταματήσει και η πείνα.