-
Καλλιόπη μου, γρήγορα στο γιατρό! Μη χάνετε στιγμή. Ο άνθρωπος σίγουρα πάσχει από κάτι και βασανίζεται και βασανίζει κι εσάς. Και η δική μας η γιαγιά είχε, κατά τη διάρκεια της νύχτας πάντα, διάφορες "επισκέψεις". Λέγοντας επισκέψεις εννοώ τον άντρα της, που είχε πεθάνει ήδη, διάφορα ανύπαρκτα πρόσωπα, τέτοια. Αλλά η ίδια τα βίωνε και τα πίστευε. Αυτό έγινε αφού η ασθένειά της είχε προχωρήσει αρκετά.
-
η κορη κοριτσακι μου ειναι μεσ τη τρελλη χαρα και τα μελια !
σημερα εχουν παει στη πολη της θεσσ γιατι μενουνεξω σε ενα χωριο καιθα μεινου σε ξενοδοχειο για να γυρισουν το βραδυ τη πολη!
τουλαχιστον ας χαρει τωρα γιατι απο τον αυγουστο αρχισει το ζορι με τη πρακτικη
-
αααχ θεσσαλονικη!!! τελεια θα περασουν!!! μου λειπει τραγικα πολυ!!!
κοριτσια χθες ειχαμε συναντηση με το μανατζερ του αγοριου μου! μετα τη δουλεια τους.
ντυθηκα,φτιαχτηκα και πηγα.
φορεσα ενα μαυρο φορεμα με πολυ βαθη ντεκολτε και στενο μεχρι κατω απο το στηθος και μετα σε γραμμη αλφα αλλα τονιζε ωραια και την περιφερεια και σε υψος λιγο κατω απο το γονατο. εβαλα και γοβες και απο πανω καμπαρντινα που την εβγαλα μετα. ενιωθα πολυ ομορφη!!
και περασαμε και τελεια γιατι ειναι κορυφαιος τυπος επισης ειναι γαλλος και φιλελληνας και ενω αρχικα θα πηγαιναμε για ενα ποτο ηπιαμε 4 μπυρες εκαστος και μετα πηγαμε και για φαγητο.
ναι ψιλομεθυσαμε κιολας και ειχε πολυ κεφι η βραδια!!!
-
μπραβο κοριτσακι που περασες ομορφα και κυριως που ενιωθες εσυ ομορφα!
-
Μπράβο, Κοριτσάκι μου, τέτοια θέλω να ακούω! Για ομορφιές (το φόρεμά σου πολύ θα ήθελα να το έχω), για ανεβαστικές βραδυές.. Πάντα τέτοια!
Σε αντίθεση με σένα, εγώ ξενύχτησα, γιατί μου τηλεφώνησε η ξαδέλφη μου, που έκλαιγε και είχε τα υπαρξιακά της και φυσικά δε μπορούσα να την παρατήσω στα κρύα του λουτρού, γιατί ήθελα να κοιμηθώ. Την άκουσα, την παρηγόρησα και χάρηκα, που την έκανα να νιώσει καλύτερα κι ας είμαι τώρα με τρεις μόλις ώρες ύπνο. Τι στο καλό; Παρασκευή σήμερα!
-
ναι παρασκευη!!!!!!!!
εντωματξει για να κολλησω την χθεσινη μου εμφανιση μετα προηγουμενα που λεγαμε, το φορεμα μου το πηρε η μαμα μου 35 ευρω και μαλιστα χωρις να ειμαι παρουσα γιατι ειναι ουτως η αλλως αρκετα ελαστικο και ξερει και το σωματοτυπο μου, γιατι εχουμε τον ιδιο.
και μαλιστα χθες σκεφτομουν ποσο στοιχιζει η εμφανιση μου, κουλο αλλα ειμαι και γνωστη τσιγγουνα. λοιπον
1) παππουτσια το ακριβοτερο πανω μου, 75 ευρω γιατι ειναι δερμα 100% και ηταν και πολυ ανετα για γοβες και ετσι τα ακοουμπησα τα χρηματα μου
2) καλτσον καπετανιος 2,5 ευρω
3) φορεμα δωρο μαμας 35 ευρω
4) καμπαρντινα απο το μαρκς εντ σπενσερ αγορασμενη στις εκπτωσεις με 80% εκπτωση 23 ευρω, αλλα επειδη της ελλειπε και ενα κουμπι μου κοψανε αλλα 3 σαν ελλατωματικο, αρα 20 ευρω
5) μολυβι ματιων, το εχω πανω απο 5 χρονια,δεν θυμαμαι πλεον τιμη
6) μασκαρα δωρο απο πολυσυσκευασια του κορε που ειναι η ενυδατικη μου
7) κολονια σανελ νο 5 (κυρια οχι αστεια!) δειγμα δωρεαν απο τα χαροντσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8) βραχιολι δωρο πεθερας στην ορκομωσια μου
9) σκουλαρικια μαργαριταρακια δωρο αγοριου στην ορκομωσια μου!!!
αρα για το συνολο εγω ειχα καποτε δωσει 100 ευρω!!!
-
Έλα, βρε κοριτσάκι! Την ίδια κολώνια φοράμε! Μόνο που εγώ εδώ τη φοράω το χειμώνα. Εσύ εκεί, λόγω κλίματος, είσαι μια χαρά!
-
αβα, πως σου φανηκαν οι τιμες μου???
καλα τα 68 ειναι ονειρεμενα κιλα! τι να λεμε τωρα!!!!!!!!
εγω να σου πω την αληθεια μπορει να εχω στο τικερακι το 62 αλλα απο τα 70 αμα πεσω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!
το μονο που με νοιαζει ειναι να πεσουν και να μεινω μετα σταθερη!!!
παντως στα 68 κιλα σιγουρα δεν εισαι χοντρη. απορω ακομη περισσοτερο τωρα που οι γονεις σου σε βλεπουν ακομα και θελουν να χασεις κιλα....
τι να πεις? γονεις!
-
Κοριτσάκι, μια χαρά μου φάνηκαν οι τιμές σου. Και επίσης, μια χαρά μου φάνηκε και το Harrods! Τυχερούλα!
Τα 68 κιλά είναι καλά για μένα. Είμαι πια αυτό που λένε "τσουπωτή", "γεματούλα", αλλά χοντρή πια σε καμία περίπτωση.
Όταν ήμουν εκατό, έλεγα μέσα μου, και ογδόντα να φτάσω, πάλι ευχαριστημένη θα είμαι. Εννοείται ότι δε θέλω να γίνω όπως ήμουν πολύ παλιά, δηλαδή σαράντα οκτώ κιλά. Τότε ήμουν μοντέλο! Το να ξαναγίνω όπως ήμουν μαθήτρια δεν είναι εφικτό. Για την ενηλικότητά μου θέλω να φτάσω στα εξήντα κιλά και τότε θα είμαι πανευτυχής. Αλλά, δεν το κρύβω, και στα εξήντα οκτώ δεν αισθάνομαι άσχημα, γι' αυτό και αγνοώ τη μουρμούρα γύρω μου.
-
α ναι! για την ελλαδα η σανελ δεν ειναι με τιποτα για καλοκαιρι!!! εδω οντως ταιριαζε,αφου σκεψου φορουσα και καμπαρντινα.
επισης και τη σανελ νο 5 την ''κληρονομησα'' σαν συνηθεια απο τη μαμα μου!!! οσο μεγαλωνω της μοιαζω και πιο πολυ!
παντως και στην ελλαδα και εδω ειναι φωτια η τιμη της!!!
αφου στις εκπτωσεις ολες οι αλλες κολωνιες βγαινουν προσφορα και αυτη μενει εκει σταθερη.
τωρα ελαγα μηπως να παρω τη jador dior ετσι για μια αλλαγη για να τη φοραω και στη δουλεια. αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι βαρια για δουλεια και παρω καλυταρα την davidoff cool water
-
Οι κολώνιες δεν είναι κινέζικα, είναι σταθερές αξίες και τις πληρώνουμε! Εννοείται!
Η jador dior δε μου αρέσει προσωπικά. Γιατί δε δοκιμάζεις μία από τις κολώνιες της La Prairie; Είναι η εναλλακτική μου για το χειμώνα. Φοβερές κολώνιες, που μένουν..
-
ααα δεν εχω δοκιμασει καποια. θα ψαξω αν ειναι για κανενα δειγμα δωρεαν να δω αν μου παει!
οκ δεν ειναι κινεζικα ειναι ομως υπερεκτιμημενες κατα την αποψη μου!
βεβαια ετσι κινειται η αγορα, αφου πουλαει τρελα γιατι να ριξουν την τιμη της????
σανελ θα υπαρχει παντα στο νεσεσερ μου. αν μη τι αλλο...μυριζει μανουλα!!!!!!!!!!!!
-
Για μένα η Σανέλ μυρίζει ʼβα! Θα την έχω πάντα, αν και τη βαρέθηκα πια τόσα χρόνια, ομολογώ.. Προτιμώ πιο σύγχρονες μυρωδιές, τις οποίες και παίρνω κατά καιρούς. Τώρα έχω μία της Ζάρα, με μόλις είκοσι ευρώ, η οποία μυρίζει καθαριότητα. Το καλύτερό μου! Χθες είχα πάει για καφέ σε μία φίλη μου και το παιδάκι της κόλλησε πάνω μου, γιατί του άρεσε να με μυρίζει!
-
Πάω για τη σιέστα μου και άργησα κιόλας! Θα τα πούμε μετά. Φιλάκια!
-
xmmmm και η ava επιδερμηδα φτιαχνει!
εσυ κοριτσακι δε θα τον γλυκοπαρεις σημερα??