δεν θελει να καταλαβει καποια πραγματα και εγω νιωθω οτι με πνιγει.θα σας τα γραψω καποια αλλη στιγμη που δεν θα θελω να κοπανισω το κεφαλι μου στον τοιχο.
Printable View
δεν θελει να καταλαβει καποια πραγματα και εγω νιωθω οτι με πνιγει.θα σας τα γραψω καποια αλλη στιγμη που δεν θα θελω να κοπανισω το κεφαλι μου στον τοιχο.
οκ ηρεμισε μονο
εχω ηρεμισει απο χτες λιγακι.αν και εχω ικανοποιηθει που δεν εβαλα τον αλλο πανω απο εμενα.καποια χρονια πριν θα το ειχα κανει γαργαρα και θα ειχα ανεχτει τα παντα.τουλαχιστον δεν πηγε χαμενη τοσα χρονια ψυχοθεραπεια.επισης δεν εχω μεινει και με την απορια πως θα ηταν αν ημασταν μαζι.λιγος καιρος χρειαστηκε για να δω ποσο ασυμβατοι ημασταν.πολυ εντονα συναισθηματα που προκαλεσαν μονο πονο.αντε γεια.τη θελω τη λιλα οι αλλοι να πανε στο καλο και να μου γραφουν.
Οχι Λιλα μην κοπανας κανενα κεφαλι στον τοιχο! Οτι ειναι να γινει θα γινει! Μπορει να ειναι ενα σημαδι για να πας Αμερικη.. Μπορει να σε πνιγει η συμπεριφορα του γιατι ο τως θες να πας Αμερικη! Αν πας μπορεις να παρεις και εμενα σε παρακαλω;; Θελω απο του χρονου να μετακομισω Νεα Υορκη και τωρα να μου ελεγες να μπω σε αεροπλανο θα το εκανα! Το ριχνω λιγο στο αστειο για να ξαλαφρινω λιγο την κατασταση.. Ευχομαι στο τελος να γινουν οπως τα θες εσυ!
Κοριτσακι.... Οχι ακομα.. Και επειδη νευριασα και εγω, εκλεισα για αυριο αλλα 2 σπιτια να τα δουμε που απο οτι μας ειπαν μπορουμε να μπουμε και αυριο! Βαρεθηκα να περιμενω, να εχω πληρωσει μεχρι τωρα πανω απο 1000 λιρες στο κωλοξενοδοχειο, χρηματα που δεν υπαρχουν και ηταν για το ενα ενοικιο και το ντεποσιτ και τωρα να χρειαζομαστε αλλα τοσα! Πραγματικα βαρεθηκα!! Και ελεγα σημερα οτι θα μας παρουν τηλ αλλα χεστηκα! Ειχαν και μωρο μεσα στο σπιτι αρα μαλλον καλυτερα που δεν το πηραμε (αγαπω τα μωρακια αλλα η αφη μετα την δουλεια θελει απολυτη ησυχια και ηρεμια!)... Ελπιζω να εγιναν ολα για το καλυτερο και να παρουμε το σπιτι αυριο!!
Εμεις ποτε θα τα πουμε; Απο αναβολη σε αναβολη ειμαστε εξαιτιας του σπιτιου αυτου!! Γγγγκκκρρρρρ!!!!! Θελω να ειχα το διαμερισμα μου, να ερχοσουν για καφεδακι και μετα φαγητο! Γενικα να ημουν χαλαρη μεσα στο σπιτι μου! Τεσπα απο Σεπτεμβρη ετοιμασου να κανουμε παρτυ!!!!
ναταλια την αμερικη ετσι κι αλλιως την εχω βαλει σε μια μικρη αναμονη.το πνιξιμο δεν εχει να κανει καθολου με την αμερικη.δεν μπορουσε να με εμπιστευτει και γινοταν τρομερα κτητικος και ανασφαλης και δεν το αντεχα αυτο.ειχαμε πολλα πραγματα που κουβαλουσαμε απο το παρελθον που τελικα δεν μας αφησαν να εχουμε μελλον
Κοριτσια εχτες ζαλιζομουν πολυ εντονα και σκονταψα και 2 φορες επειδη ολα εγιναν μαυρα, η αδερφη μου τρομαξε παρα πολυ, και εφαγα λιγο γλυκο με ζαχαρη μπας και ειχα υπογλυκαιμια και ζαλιζομουν.. Αλλα που; Παλι ζαλιζομαι σημερα και το χειροτερο ειναι οτι πηγα τουαλετα και πονουσα πολυ! Η κοιλια μου και το εντερο! Δεν το εχω ξαναπαθει ευτο μετα την επεμβαση! Πηγα μαλιστα κΙ μετα απο 1 λεπτο ετρεχα παλι και τωρα θω να ξαναπαω! Πρωτη φορα δοκιμασα ζαχαρη εχτες, αν ηταν νταμπινκ δεν θα επρεπε να με πιασει εχτες και οχι σημερα; Νιωθω αδυναμη και δεν εχω κουραγιο ουτε μπανιο να κανω.. Φοβαμαι μην με την ζεστη λιποθυμισω μεσα στην ντουζιερα.. Τι να κανω; Εχω μαζι μου σιδηρο, δεν εχω παρει γιατι οι προιγουμενες μου εξετασεις ηταν καλες αλλα τωρα που θα ξανακανω μαλλον μου φαινεται οτι δεν θα ειναι καλες..
βρε ναταλακι δεν κανεις μια βολτα μεχρι το νοσοκομειο???να σου κανουν μια γενικη αιματος μην εχει πεσει ο αιματοκριτης???να δουν και τους ηλεκτρολυτες μην εχεις καμια ηπια αφυδατωση
Αχ ρε Λιλακι λυπαμαι.. Αλλα ειναι καλυτερο να αφησεις τωρα κατι πισω που ησασταν παλι στην αρχη, παρα να περνουσε ο καιρος, εσυ να ησουν μεσα στην καταπιεση και την στεναχωρια και να χρειαζοσουν παλι ψυχοθεραπιες επειδη δεν σας αφηνουν ησυχους τα φαντασματα του παρελθοντος! Κοιτα την Λιλα και τι θελει αυτη! Αν δεν μπορει να σε εμπιστευτει και ειναι κτητικος, δικο του προβλημα! Και μπορει τωρα να ειναι δυσκολα, αγορια ομως υπαρχουν πολλα, Λιλα ομως μια!!
ναταλουκι μου!!!!!να εισαι καλα για τα λογια σου.
Αυτο σκεφτομουν να κανω αλλα επειδη δεν εχω παλι GP εδω (προσωπικο γιατρο) αν παω στο νοσοκομειο δεν θα μπορουν να μου δβσουν παλι τα αποτελεσματα των εξετασεων..
Σκεφτομαι μηπως ειναι θεμα περιοδου, εδω και καιρο περιμενω να ερθει και εχω εδω και 2 εβδομαδες μονο ξερεις αυτο το καφε που βγαινει στο τελος της περιοδου.. Αλλα ακομα δεν μου εχει ερθει!!
αν πας στα επειγοντα δεν θα μπορουν να δουν τα αποτελεσματα???
αχ βαμπιράκι...στο είπα από την πρώτη στιγμή που είπες πως ο ντόκτορ δεν σου έδωσε βιταμίνες/σίδηρο/ασβέστιο το τι κακό μπορούμε να πάθουμε δεν φαίνεται αμέσως αλλά μέσα στο χρόνο,αν έπαθες νταμπινγκ από την ζάχαρη θα εμφανιζόταν χτες,αν πάλι έφαγες κάτι λιπαρό μπορεί να εμφανιστεί στο σήμερα εξού και ο πόνος στο έντερο.Εγώ είχα έντονες ζαλάδες και μου είπε ο γιατρός πως είτε στιγμιαία έπεφτε η πίεσή μου (συνήθως είναι γύρω στο 10 ) είτε στιγμιαία κατι παιζόταν με τη ινσουλίνη στο αίμα μου-βασικά κάπως αλλιώς μου το είχε πει δεν θυμάμαι πως!με συμβούλέψε μπόλικο αλατάκι και νερό και ΦΥΣΙΚΑ να παίρνω τις απαραίτητες πρωτείνες!Μην αγχώνεσαι κ προδικάζεις πως οι εξετάσεις σου δεν θα είναι καλές,αυτό λειτουργεί αρνητικά για εσένα κ την ψυχολογία σου και κατά συνέπεια κ σωματικά
Λιλάκι.....δεν μπορώ να δώσω καμία συμβουλή,στο όνομα της αγάπης έχω αρκετές φορές πατήσει pause στην δική μου ζωή και επίσης έχω πετάξει αρκετές φορές την ζωή μου στο κάλαθο των αχρήστων για να ακολουθήσω τα θέλω του άλλου....Τουλάχιστον δοκιμάσατε και είδατε πως θα ήταν,σου έφυγε έτσι και η μεγάλη αποριά που τόσα χρόνια σε βασάνιζε !Χαιρομαι ειλικρινά που αποφάσισες να βάλεις την Λίλα πάνω από όλα κ όλους,έτσι πρέπει!
Τα εννοω αυτα που λεω.. Αυτος χανει και οχι εσυ!!
Θα μπορουν.. Αν συνεχιστει μεχρι τις 7 θα παω τι να κανω;; Θα μπω τωρα για ντουζακι, αν σε κανενα 40λεπτο δεν σας στειλω να ξερετε θα ειμαι στον πατο της ντουζιερας!! Και μετα παω να παρω τιποτα να φαω.. Να παρω καμια μπριζολα; Τι να παρω; Κατι να με καρδαμωσει!!
ιωαννιτσα μου επειδη και εγω εχω κανει αρκετες φορες τον εαυτο μου σκουπιδι τωρα ειπα οχι αλλο.να σε ρωτησω εσας ο τραχανας σας επιτρεπεται???εμενα η διαιτολογος στις αρχες μου τον ειχε 2-3 φορες την εβδομαδα τοτε που δεν εφτανα ουτε τις 600 θερμιδες.
ναταλια να προσεχεις πολυ και μολις βγεις στειλε μηνυμα μην σε εχουμε εννοια
Το ξερω Ιωαννα μου και νευριαζω μαζι του! Θα τον παρω την δευτερα να μου πει δοσολογια για σιδηρο ασβεστειο! Το θεμα ειναι οτι αν ειναι κες οι τιμες τους δεν θα μου πει να παρω προοληπτικα και εκει ειναι που δεν ξερω τι να κανω! Ποσο δηλαδη να παρω, ποιον να ρωτησω; Και θα βρεθει καποιος να μου πει απο την στιγμη που οι τιμες τους ειναι καλες;
Ασβεστιο δεν μπορουμε να βαλουμε στο νοσοκομειο οπως τον σιδηρο ε; Και μου ειπαν αν τα παρω αυτα τα 2, οπωσδηποτε και λαπραζολ!
Αν μου πει οτι δεν χρειαζεται να παρω, να παω σε παθολογο να του πω να μου πει ποσο να παρω; Σε ποιον πρεπει να παω; Συγνωμη που σας ζαλισα!! :(