Μπράβο ρε κορίτσια σε όλες, ειναι πολύ θετικό που παλεύουμε με καλη ψυχολογία ;)
Printable View
Μπράβο ρε κορίτσια σε όλες, ειναι πολύ θετικό που παλεύουμε με καλη ψυχολογία ;)
Ξέρεις κανέναν να παίρνει βάρος από το καλό του? Οι προσωπικές μου δυσκολίες υπάρχουν εδώ και τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία δύο πήρα είκοσι τέσσερα κιλά και δεν είμαι καθόλου περήφανη γι' αυτό. Έπρεπε κάποιος να με σταματήσει. Οι δυσκολίες δε σταματούν, τα κιλά όμως ναι.
Έστω και με όσα περνάμε πρέπει να βρούμε το χρόνο και τη δύναμη να στραφούμε σε μας. Οι γύρω μας παίρνουν, παίρνουν, όσο δίνουμε τόσο παραπάνω ζητάνε. Πρέπει να βρούμε αποθέματα και για μας, πριν μας καταστρέψουμε ανεπανόρθωτα.
ετσι :)Quote:
Originally posted by karamela
ʼστο Αβα μου σε καταλαβαίνω σε 3 μήνες πήρα 30 κιλα, αν αυτο σου λεει κατι :( όμως τωρα το παλεύω ;)Quote:
Originally posted by Ava
Ξέρεις κανέναν να παίρνει βάρος από το καλό του? Οι προσωπικές μου δυσκολίες υπάρχουν εδώ και τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία δύο πήρα είκοσι τέσσερα κιλά και δεν είμαι καθόλου περήφανη γι' αυτό. Έπρεπε κάποιος να με σταματήσει. Οι δυσκολίες δε σταματούν, τα κιλά όμως ναι.
Έστω και με όσα περνάμε πρέπει να βρούμε το χρόνο και τη δύναμη να στραφούμε σε μας. Οι γύρω μας παίρνουν, παίρνουν, όσο δίνουμε τόσο παραπάνω ζητάνε. Πρέπει να βρούμε αποθέματα και για μας, πριν μας καταστρέψουμε ανεπανόρθωτα.
Αν μου λέει, λέει? Καμπάνες ακούω!
Ποιος ξέρεις τι τράβηξες κι εσύ κοριτσάκι μου. Κουράγιο και καλές κατηφόρες! Θα τα καταφέρουμε!
Το παν ειναι να πιστέψουμε σε εμας και να μην επηρεαζόμαστε απο αλλους παραγοντες, τουλάχιστον όσο μπορούμε
Απο 12/4 σε 19/4Quote:
Originally posted by penelope1985Aπο 5/4 σε 12/4 και μετα απο αρρωστιες
απο 66.5 σε 64.9 -1.6 κιλα
Ελιωσα!
απο 64.9 σε 64.3 -600γρ
Μια χαρουλα
+100, 55,3 Κολλήσαμε μου φαίνεται....
81 κιλα σημερα!Τουτεστιν :P εχασα 1.5 κιλο απο τη δευτερα του πασχα μεχρι σημερα.Αλλο εναμιση μεχρι την πρωτομηνια.Μπορω.:)
Kalimera ki apo mena!
Sorry gia ta greeklish alla kati epathe o upologistis mou kai den mporw na grapsw simera!
Mou fainetai tha arxisw ki egw to ebdomadiaio zugisma, giati apogoiteutomai otan zugizomai kathimerina...
Opote simera Deutera 19/4 xupnisa 83,8...
Mexri tin alli Deutera loipon stoxos 82,5!!!!!! Elpizw!
Γεια σας κοριτσαρες,
82.6 κιλα σημερα, ελπιζω μολις περασει ο γαμος μου να εχει φυγει κι ενα δικιλο,
να δω 80+ που δεν εχω δει ποτε...προσφατα!
Αρχιζω ομως κ προσπαθεια γιατι τοχω παρακανει. Φιλουπες κ στα δικα σας!
Κονστανς μπραβο!!!!!!!!!! μπορεις ω ναι μπορεις!
badgirl μου σε ευχαριστω.:)
Να μαι και παλι!!!!!!!!!!!!
87 και παλι!
εφαγα καλαααααααααα
Πρεπει να μαζευτω επιτελους.....ολο κρεπαλες!!
Καλησπέρα γυναικάρες μου όμορφες
Σήμερα ολοκληρώθηκε και η 2 εβδομαδα προσπάθειας και είμαι -1900, πολύ καλα,
Συνεχίζουμε ακάθεκτες, μπράβο σε όλες και σε αυτές που δεν εχασαν γιατι και παλι προσπαθησαν
Κaramelitsa μπραβο!Η προσπαθεια σου εφερε πολυ καλα αποτελεσματα!Παντα τετοια απο δω και περα σου ευχομαι.:):)