μια χαρα επανηλθες ΜΚΕΗ !
ξερω ειχα πει θα επιστρεψω στο παλιο νικ μου μονο οταν δω 7
αλλα χρειαζομαι μια αλλαγη.
ναμαι λοιπον, τερμα τα κοραλακια, καιρος να δρασει το κακοκοριτσι να πεσουν τα κιλα!
Printable View
ναμαι λοιπον, τερμα τα κοραλακια, καιρος να δρασει το κακοκοριτσι να πεσουν τα κιλα!
badgirl σε βλεπω πας πολυ καλα!!μπραβο!!!!!!!το κοντευεις το 7
φορτυ μου απο μηχανης Θεος εισαι κ εμφανιζεσαι οταν μου λειπει η εμψυχωση σου?
χθες ηταν απαισια μερα,
αφου γραφω ακομα εδω κ το παλευω με τα κιλα, δεν παρατησα το γυμναστηριο κ δεν ξαναρχισα το τσιγαρο κ τα βουλιμικα,
ειμαι σιγουρη οτι θα δω 7.
ειναι πολυ ευκολο να πισογυρισει κανεις αλλα δυσκολο να γινει ξανα οπως παλια, δεν θελω να γινω ξανα οπως παλια, εχω αλλαξει κ μου αρεσω ετσι οπως ειμαι τωρα,
μυαλα νοοτροπια φαγητα δραστηριοτητες,
πισογυρισα χθες αλλα δεν με επεισα οτι αξιζω να μεινω εκει.
Τελικα βλεπω οτι αυτο που λενε "κανε διαιτα, διατροφη για σενα κ οχι για τους αλλους"
εχει τεραστιο νοημα.
γιατι μετα ο ιδιος ο εαυτος δεν σε αφηνει να γυρισεις στα παλια χαλια σου.
και βεβαια δεν ειναι ευκολο να γινουμε οπως παλια!!καθε φορα που προσπαθουμε αποκτουμε και γνωσεις που μας χρησιμευουν για να γινουμε ολο και καλυτεροι :thumbup: ολοι κανουμε πισωγυρισματα αλλα καθε φορα που ξανα αρχιζουμε την προσπαθεια εχουμε μαθει και κατι παραπανω και στο τελος εχουμε τοσα οπλα που μπορουμε να νικησουμε :wink1:
ναι εχεις δικιο, μαρεσει που το γραφω σε 800 τοπικ, μηπως απλα για να το πιστεψω?
παντως κ ετσι να μην ειναι αυτο θελω να πιστευω.
Εχεις δικιο ομως δεν ειναι ψεμα, καθε φορα βγαινουμε πιο δυνατοι.
Τελικα ολα στο μυαλο ειναι ρε γμτ αλλα δεν υπηρχε κανεις να μας το πεει απτην αρχη?
και εσύ πολύ καλά τα πας απ ότι βλέπω.....Quote:
Originally posted by badgirl11
μπράβο σου που το παλεύεις.......
ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/2010
08:00 -
11:00 1π. γάλα
15:00 1 μεγάλο μπιφτέκι χοιρινό(με λίπος)+ 1πιάτο παντζάρια με λάδι +3φ. ψωμί ολικής
21:00 1 mamas στα goodys(7-8 ντακάκια ντομάτα τυρί φέτα ελιές και λάδι)
22:00 1 χαμομήλι σε καφετέρια
3.5 λίτρο νερό
Σύνολο????????????????????.?? ~1650θερμίδες
καλημερα σε ολες...
πρωινο:1 τοστ κ 1 κουπα κακαο με γαλα
μεσημεριανο:μαρι με πατατες στο φουρνο κ σπανακοπιτα της μαμας μου
απογευμα:1 κομματι κεικ καρυδας
βραδυ:δεν ξερω
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__8__00...dXIgdGV4dA.gif
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/10/2010
08:00 1π. γάλα
11:00 70γρ. παστίτσιο στους δικούς μου
15:00 100γρ. παλαμίδα +~20 πατάτες τηγανιτές + 1 ντοματοσαλάτα + 1πιατο παντζάρια +2κ.σ. φάβα +2φ. ψωμί ολικής στην πεθερούλα μου....
17:00 1 λωτό + 30γρ. ποπ κορν
19:00 4 κουλουράκια νηστίσιμα
21:00 1πιάτο κουνουπίδι με λάδι + 2φ. ψωμί+1κουλουράκι νηστίσιμο
23:00 40γρ. ποπ κορν+1κουλουράκι νηστίσιμο
3λίτρο νερό
Σύνολο????????????????????.?? ~2200θερμίδες
με φάγανε τα κουλουράκια που έφαγα........... (~20γρ. και 70θερμ.το ένα)
οπότε υπολογίζω 6κουλ/κια*70θερ. =420θερμ. μόνο από αυτά.......
απο άυριο κομμένα τα κουλουράκια της πεθερούλας μου.........
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/10/2010?????.65.600κ
08:00 1π. γάλα
11:00 -
15:00 165γρ. κοτόπουλο +1πιάτο κουνουπίδι με λάδι + 2φ. ψωμί
17:00 -
19:00 -
21:00 1πιάτο κουνουπίδι με λάδι + 2φ. ψωμί+2 τρίγωνα τυράκια +3 πιπεριές Φλωρίνης
1+1/2λίτρο νερό
Σύνολο????????????????????.?? ~1300θερμίδες
Αγαπητο μου ημερολογιο... το εκανα παλι το θαυμα μου και ειμαι παλι 75,5 κιλα. Στα ιδια πανω-κατω εδω και 3 μηνες... Πρεπει να ξεκινησω παλι δυναμικα γιατι εχω χασει τον ελεγχο μου και δεν μου αρεσει. Πώς ομως???? Καθε μερα ζυγιζομαι, καθε μερα λεω σημερα θα ειναι διαφορετικα και παλι κατι επιπλεον τρωω... Θα τα καταφερω ομως!!!!
Όλες τα ίδια κάνουμε πάνω κάτω??. Απλά πρέπει να προσπαθούμε συνέχεια?.
Και εγώ χθες θάλασσα τα έκανα
Σημερα (αρχισα παλι την καταγραφη μετα απο μερικες μερες αποχης απο τον ελεγχο του φαγητου μου κατα τις οποιες ετρωγα οποτε ειχα ορεξη δηλαδη 1 φορα την μερα και αν):
πρωι: μισο γιαουρτι activia με δαμασκινα και 1 φλιτζανι γαλα 0%.
ενδιαμεσα: το σιροπι μου για τον σιδηρο.
μεσημερι: 50 gr μοσχαρισιο κρεας και 1 ποτηρι φυσικος χυμος πορτοκαλι.
ενδιαμεσα: το σιροπι για τον σιδηρο
βραδυ: να παρω τις βιταμινες μου.
ΒΙΚΤΟΡΙΑ το σιροπι για το σιδηρο ειναι θεραπεια για το χαμηλο σιδηρο.Στην ουσια σημερα εχεις φαει 50 γρ.κρεας και μισο γιαουρτι με δαμασκηνα και εχεις πιει 1 γαλα 0% και 1χυμο εχεις δλδ. ΥΠΟΣΙΤΗΣΤΕΙ.Quote:
Originally posted by victoria19
Σημερα (αρχισα παλι την καταγραφη μετα απο μερικες μερες αποχης απο τον ελεγχο του φαγητου μου κατα τις οποιες ετρωγα οποτε ειχα ορεξη δηλαδη 1 φορα την μερα και αν):
πρωι: μισο γιαουρτι activia με δαμασκινα και 1 φλιτζανι γαλα 0%.
ενδιαμεσα: το σιροπι μου για τον σιδηρο.
μεσημερι: 50 gr μοσχαρισιο κρεας και 1 ποτηρι φυσικος χυμος πορτοκαλι.
ενδιαμεσα: το σιροπι για τον σιδηρο
βραδυ: να παρω τις βιταμινες μου.
lessing μου, νομίζω ότι αυτό το ξέρει πολύ καλά......
και πιστεύω πως αυτός δυστυχώς είναι και ο στόχος της??
Εμμ... το ξερω οτι τρωω λιγο. Πλεον δεν εχω λογο να τρωω τοσο λιγο αλλα δεν αντεχω να φαω περισσοτερο. Το στομαχι μου γεμιζει ευκολα και μεσα στην ημερα εχω τοσες δουλειες που δεν βρισκω χρονο να φαω. Επισης το σιροπι για τον σιδηρο οταν το παιρνω δεν πρεπει να εχω φαει 2 ωρες πριν τιποτα και να μην φαω και για μια ωρα μετα τιποτα. Και δεδομενου οτι το παιρνω δυο φορες την ημερα, υπαρχουν 6 ωρες κατα την διαρκεια της μερας στις οποιες δεν επιτρεπεται να φαω τιποτα. Αρα δεν μου μενει και πολυς χρονος για φαγητο. Επισης, πλεον το φαγητο με αφηνει αδιαφορη (μονο το πρωι θελω να τρωω επειδη πειναω λιγο). Και ειμαι τοσο χαρουμενη που ολοι μου λενε οτι εχω αδυνατισει. Δεν ξερω που θα καταληξω αλλα πραγματικα λατρευω αυτο το ενδιαφερον που μου δειχνουν ολοι. Ισως τελικα να θελω να αδυνατησω για να διατηρησω την προσοχη της οικογενειας και των φιλων μου πανω μου. Οχι οτι χρειαζεται αυτο.
Σημερα: Παρασκευη 29 Οκτωβριου:
9:30 ενα φλιτζανι γαλα 0% λιπαρα, μισο φλιτζανι corn flakes και ενα μηλο
1:00 λιγο κρεας (μοσχαρισιο) και κουνουπιδι (οσο θελω)
και μετα επειδη θα παω για ψωνια μεχρι το βραδυ δεν θα φαω κατι αλλο σημερα. (αλλα θα παρω το σιροπι σιδηρου οταν θα ειμαι εξω και τις βιταμινες μου).