καλημερα παιδιαααα!!!!Χρόνια πολλα!!!! κ καλή ρονιά σε όλους!!!!! βρήκα αυτο και νομίζω ειναι πολύ καλο να το δούμε οοοολοι!!!! μας αφορα αμεσα!!!! http://www.familylife.gr/el/eimai-ma...%CE%AE?start=1
Printable View
καλημερα παιδιαααα!!!!Χρόνια πολλα!!!! κ καλή ρονιά σε όλους!!!!! βρήκα αυτο και νομίζω ειναι πολύ καλο να το δούμε οοοολοι!!!! μας αφορα αμεσα!!!! http://www.familylife.gr/el/eimai-ma...%CE%AE?start=1
Χθες
Πρωί: 1/3 τοστ
Δ: 1 χυμό
Μ: 2 δάχτυλα ψάρι, 1/3 μικρής ντομάτας
Α: 1/2 danonito
Β: 1 κ.σ γίγαντες
Μολις διάβασα το λινκ....ε ρε κινδυνοι που καραδοκούν Ο_Ο
Επανηλθα με φαγητο σημερα μετα την τελευταία εμπειρία της αντιβίωσης :P
Π: 3 μπουκιές σπιτικής τυρόπιτας
Δ: 1 μεγάλο ποτήρι (330ml) φυσικό χυμό
Μ: 1/2 αυγο ομελέτα με πιπεριές, 1 πιρουνιά πράσσινη σαλάτα (είχε λάδι και λεμόνι)
Α: 1 μεγάλο ποτήρι γάλα με Hemo
B: 1/2 αυγό ομελέτα
Α να συμπληρώσω κιόλας πως σήμερα ξεκίνησα συμπληρωμα :)
Π: 2/3 φρυγανιάς, 1 κ.γ μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
Δ: 1 ποτήρι γάλα με HEMO (330 μλ)
M: 1/2 μπιφτέκι κοτόπουλο, λίγα ραδίκια με λάδι και λεμόνι
Α: 1/2 ποτήρι γάλα με Hemo, 3/4 μπανάνας
Β: 1/2 μπιφτέκι κοτόπουλο, λίγα ραδίκια με λάδι και λεμόνι
δυο φρυγανιες με τυρακι
1 καφε
μισο τονο
τον υπολοιπο μισο
και για βραδυ θα δουμε
Τις καταφέρνεις 2 φρυγανιές;;; Μπράβο :D
Σημερα
Π: 1 κομματι μεγεθος σπιρτόκουτου χορτόπια
Δ: 1/2 ποτήρι χυμό
Μ: 1 κομμάτι μέγεθος σπιρτόκουτου χορτόπιτα
Α: 1/2 γιαούρτι (ΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :D )
Β: 1/2 αυγό ομελέτα με τυρί, 1/2 μικρό πιτάκι
Πιο σκατά σημερα δεν γίνεται....με έχει φάει το άγχος και βγαίνει διατροφικά μιας και νιωθω πως δεν μπορώ να φάω μπουκιά.....
Π: 1 ποτήρι χυμό
Δ: 1/2 τοστ
Μ: 2 κ.σ κριθαράκι με κυμά, 1 κ.σ τυρί
Α: 1/3 ποτηριού χυμό, 1 μικρή μπουκιά ακτινίδιο
Β: 2 κ.σ κριθαράκι με κυμά, 1 κ.σ τυρί
Επειδη προβλέπεται ξενυχτι σημερα θα προσπαθήσω να φάω κανα γιαουρτι πιο μετά ή έστω κανένα φρουτάκι.
Π: 1/3 μπανάνας
Δ: 1 κομμάτι χορτόπια μέγεθος εναμιση σπιρτοκουτο περίπου
Μ: 3 κ.σ κριθαράκι με κυμα, 1κ.σ τυρί
Α: 1/2 ποτήρι χυμό
Β: 1 κομμάτι χορτόπιτα μέγεθος σπιρτόκουτου
καλημερα σημερα ζυγιστηκα και με εδειξε 1/2 κιλο πιο πανω και η αληθεια ειναι οτι νιωθω πολυ πρησμενη...
προσπαθω να σκεφτω τη μπορει να φταιει και το μονο που ισως το δικαιολογουσε ειναι τα φαρμακα που παιρνω για να αδιαθετησω...
ερωτηση" σας εχει τυχει κατα τη διαρκεια να σας δειξει η ζυγαρια πιο πανω ετσι χωρισ λογο? η διατροφη μου ειναι οκ και ουτε γλυκα η αναψυκτικα εχω φαει.εχτες εφαγα
πρωι" μια κουπα γαλα
στισ 11" μια φετα ψωμι τοστ με τυρακι
μεσημερι" 4 κουταλιες ασπρα μακαρονια
απογευμα 1/2 ποτηρι χυμο
βραδυ" 4-5 κουταλιεσ ασπρα μακαρονια
:yawn:
Ναι εμένα σήμερα με έδειξε 200γρ πάνω αλλά περιμένω να αδιαθετήσω οπότε δεν αγχώνομαι :) Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο, είναι κατακρατησεις οι οποίες έρχονται και φεύγουν :) Ειδικα αν παίρνεις φάρμακα για να σου έρθει περίοδος αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!
πως πας κοριτσι μου? :love: καλημερα!!!
Πεταωωωωω! Σημερα δε καταφερα να πιω ενα ολοκληρο ποτήρι νερό σε λιγότερο απο 15 λεπτά :D (ξερω μπορει να σου ακούγεται αστείο αλλά για μένα ήταν άθλος γιατι μόνο το νεράκι μου έλειπε μεχρι τώρα και βλέπω κι αυτη την ανάγκη να εξανεμίζεται :D). Διατροφικά τα πάω μέτρια, ακόμα να συμφιλιωθώ με το κρέας :P Επίσης το πρωί που ξυπνάω νιώθω μια ατονία αλλά μόλις φάω κάτι φεύγει :) Γενικά όλα καλά όλα ανθηρά ^_^ Τρώω απο όλα, ελαχιστα μεν, τα ευχαριστιέμαι και δεν με πειράζει τίποτα :D (το νερο μονο λίγο αλλά θα περάσει :P )
Btw Red τωρα είδα τι τρως, καλέ που την χωρεσες μια ολοκληρη φέτα και 5 κ.σ μακαρόνια;;; Ο_ο Αρχίζω και αγχώνομαι....μήπως τρώω άπειρα λιγο;; :S Επίσης θα σου πω αυτο που λένε κι οι άλλοι αγαπητοι συμφορουμίτες σε μένα. Πρωτεϊνη καλή μου γιατι δεν μας βλέπω καλά αμφότερους :P Εκτός κι αν παίρνεις συμπληρωμα.....εμένα δεν θελει να μου δώσει συμπληρωμα πρωτεϊνης έτσι παλεύω με αυγά τυριά και κρέατα :(