Σε βρισκω ετοιμη και οργανωμενη! Μ' αρεσεις! :D
Printable View
Σε βρισκω ετοιμη και οργανωμενη! Μ' αρεσεις! :D
πάντα!!! :P
πιτζα χατ και μαλακιες!
ΠΙΤΣΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ !!! με 3 φτυαριες τηγανιτο μπεικον πανω στην πιτσα!κανεις και μπρατσα με καθε αρση του κομματιου! :lol: :lol: :lol: :lol:
αγαπημενε αμα ερθεις κατα δω θα σε βγαλω ΣΠΥΡΟ! τελος! :lol: :lol: :lol:
Καλημέρααα....σκέφτομαι τον εαυτό μου με 19 κιλά λιγότερα....μμμμ...τούμπανο... χαχαχα
Θα αφεθω στα χερια σου αγαπημενη και οτι προκυψει! :)
να αφεθεις να αφεθεις! :saint:
φωτεινουλα μια χαρα σε βρσκω! τουμπανο! :lol:
χαχαχαχαχαχαχα....θα το παλέψω για να γίνω...:tumble::tumble::tumble:
ολος ο καλος ο κοσμος ονλαιν...
μητσο μου μη το διαβασεις αυτο κ στεναχωρηθεις...αλλα νιωθω την αναγκη να το πω...Ρια μου απεβαλα...@@
ταχω ελαφρως χαμενα. τελικα το κλαμα δεν κανει καλο στο μωρΑΚΙ. ΜΗτσοκολο χαμογελΑ πλιζζζζ ευχομαι να σου πανε ολα πολυ πολυ καλα να χαρω μεσα απο σενα καλο μου...
σκεφτομαι οτι μεχρι τελος βδομαδας δε θα πιεστω, θα κανω ο,τι μου κατεβαινει.
θα τρωω ο,τι ναναι, θα κανω ή δε θα κανω δουλειες,
θα δουλευω ή δε θα δουλευω, θα κλαιω ή δε θα κλαιω. μου δινω μερες να τις κανω ο,τι θελω. μετα ορκιζομαι στον εαυτο μου θα συνελθω. Μετα τον αυγουστο θα κυνηγησουμε ξανα το μωρακι μας...
κοριτσια το τι εχω καπνισει απο χθες δεν λεγεται. θα πεθανω απο το τσιγαρο ή τη στεναχωρια τελικα? τα νευρα μου :( συνγωμη που σας βαρυνα, πνιγομουννννννννννννννννν ννννννννννννννννννννννννν ννννννννννννννννννν
τι λες τωρα??????????? ποτε εγινε αυτο??? γιατι? σε ειδε ο γιατρος? πηγες για αποξεση? τι πηγα στραβα? λυπαμε πολυ! :( :( :(
badgirl11 μου σήμερα σε σκεφτόμουνα ηληκρινά.... πολύ στεναχωρέθηκα για τα νέα σου..... Ομως μην σε παίρνει από κάτω καλή μου. Συμβαίνει συχνά αυτό, ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη. ΄Προσπάθα να ηρεμίσεις και δες το σαν ευκαιρία να φτιάξεις τον οργανισμό σου πριν κάνεις ένα μωράκι.
ειδα στην τουαλεττα ενα...αυγουλακι. μεγεθος που θα χωρουσε σε ενα κουταλι...κοριτσια ας μη λεμε γιαυτα δεν μπορω, μητσοκολο σκεφτομαι κ εσενα στην κατασταση σου και καθολου δε θελω να σε στεναχωρω. θα λεμε μονο ευχαριστα ενταξει?
πωλινα μου ναι ακριβως αυτο. ακριβως. αν δε παω παλι 100 κιλα απτη βουλιμια θα φτιακσω το σωμα μου να υποδεχτει νεο μωρακι. αλλα και 100 να παω θα τα χασω. α στο καλο! απλα τρωω ο,τι ναναι απο χθες, δεν επικοινωνω.δεν νιωθω γενικα.κσαφνικα ειμαι μια αλλη που τρωει ο,τι βρει, καπνιζει ασταματητα. ελπιζω κ γω να ηρεμησω συντιμα απλα δε θελω να πιεστω να το κανω...θα βγει φυσικα πωλινα?
με ειδε ο εδω γιατρος οχι ο δικος μου. καταραμμενη θαλασσα που τοσο σε λατρευω
σκευτομαι? δεν ξερω τι να σκευτω εδω μεσα ωρες ωρες , και δεν ξερω ποιος δουλευει ποιον
λιγο σεβασμο πια