Γεια σου ria και eli.
eli ναι, ξεκινησα με την ψυχολόγο και ελπίζω να παει καλά.Ακόμη είμαστε στην αρχή όμως. Εγω προσωπικά δεν είμαι και τόσο καλά αλλά προσπαθώ. Σταμάτησες να γράφεις τι τρως;
Printable View
Γεια σου ria και eli.
eli ναι, ξεκινησα με την ψυχολόγο και ελπίζω να παει καλά.Ακόμη είμαστε στην αρχή όμως. Εγω προσωπικά δεν είμαι και τόσο καλά αλλά προσπαθώ. Σταμάτησες να γράφεις τι τρως;
Σημερινό μενού:
Πρωί ~ 1 1/2 ψωμάκι με φέτα, 3 μικρά βερίκοκα
Σνακ ~ 1 μπανάνα, 1 κριτσίνι πολύσπορο
Μεσημέρι ~ Φασολάκια γιαχνί με πατάτα, λίγη φέτα, αγγουροσαλάτα
Σνακ ~ 3 βερίκοκα-1 δαμάσκηνο αποξ. 1 1/2 κουτ. ξηρούς καρπούς
Βράδυ ~ 1 μέτριο παξιμάδι ολικής με μυζήθρα και μέλι, 15 κεράσια.
Μμμ ωραίο βραδινό Έρη :D
Και απλό και ελαφρύ και νόστιμο! Μου έδωσες ιδέα :eureka:
Σήμερα και για μένα ήταν μία καλή μέρα :)
Όντως πολυ γευστική η κρητική επιλογή του παξιμαδιου με το μελι κ τη μυζηθρα!!! :thumbup: ερη!
εμένα μου αρέσει πολύ κ φρυγανια με φιλαδελφια κ μέλι :smilegrin:
Είπα να τιμήσω την πατρίδα απόψε! :smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by ria
Όντως πολυ γευστική η κρητική επιλογή του παξιμαδιου με το μελι κ τη μυζηθρα!!! :thumbup: ερη!
καλημέρα!!!!!!!!!! καλο μήνα!!!!! καλό καλοκαίρι να έχουμε κορίτσια!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3O6rT...eature=related
Καλημέρα τριαδοκόριτσα! Καλό μας μήνα και καλό μας καλοκαίρι! Εύχομαι παρ όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις να είναι έχουμε ένα υπέροχο, ζεστό, Ελληνικό καλοκαίρι :)
Καλό μήνα κοριτσάκια!! Καλό καλοκαίρι, δημιουργικό και ζουμερό!! Και με τη διάθεση στα ύψη, ε;;!
καλά εννοειται με διάθεση στα ύψη!!!!! :bouncy: ο ανθρώπινος νους εχει δυνατότητες που μπορούμε να φανταστούμε! θα τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά ,,, εγω το φωνάζω εδώ και καιρό. Κατάθλιψη δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πάθει ακόμη κι αν δυσκολεψουν τα πραγματα πολύ.
για να μην ξεχνιόμαστε... σήμερα:
7:30------>1 τοστ με 2 φέτες τυρί κ μαρούλι
10:30----> μισή μπάρα ελληνική (την αλλη μιση μου την εφαγε μια φιλη που ζήλεψε χαχαχα)
13:30---->1 μικρή μπανάνα κ μια χούφτα καρύδια
16:30----> κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι κ μαρούλι
19:30---->1 χούφτα καρύδια + 2 αποξηραμένα βερύκοκα
22:30----> 1 καλαμάκι + 1 πίτα αλάδωτη κ μαρούλι
Καλό μήνα και από εμένα κορίτσια μου!
Εύχομαι το φετινό καλοκαίρι να μας μείνει αξέχαστο γι αυτά που πρόκειται να καταφέρουμε!:cool:
Καλό καλοκαίρι κ απο εμένα, εύχομαι αυτό το καλοκαίρι να είναι κ το τελευταίο που παλέυουμε με τα κιλά μας :wink2:
Κορίτσια έφτιαξα κ εγω τα ψωμάκια της Alexan αλλα δεν μου βγήκαν καλά:no: γιααααααααατιιιιιιι τι έκανα λάθος? Η ζύμη ήτανε πολύ υδαρής κ όταν τα έψησα κ εφόσον τα άφησα να κρυώσουν μέσα κρατούσαν υγρασία, έτσι πρέπει να είναι στη συκγεκριμένη συνταγή?
καλημέρα καλημέρα!!!!!
αχχχ break δεν εχω ιδέα για τα ψωμάκια που λες , δεν τα εχω δοκιμάσει ακόμη... εγω ψωμί ολικής ζύμωσα.
λοιπόν εχθέςςςς.... ολα πήγαν πάλι καλά... εκτος απο το βραδινό το οποίο δεν ήταν απλώς καλαμάκι με πιτα .... αλλα βρώμικο... μονο με μουστάρδα λαχανο μαρούλι κ 2 καλαμάκια.... παιδιααααααα ηταν το βρώμικο του μπίλη στο χαλανδριιιιι δε μπορεσα να αντισταθωωωωωω.... :duh:
δεν εχω όμως τύψεις... παει το έφαγα κ το ευχαριστήθηκα χαχαχα
αφηστε που δεν φουσκωσα σαν μπαλόνι μετά... οπως θα γινόταν σε αλλη περίπτωση...
σας τοπα??? δε σας τοπα.... αρχισα να ξεφουσκώνω :bouncy:
νιωθω ηδη πιο ανάλαφρη μολις 4 μερες μετα τη διαιτα! στον μήνα δηλαδη τι θα εχει γίνει αραγεε?:question:
ειδωμεν...
λοιπόν τα σημερινα μου:
9:00 (ξυπνησα αργά) ---->τοστ με ψωμι ολικης +2 φ. τυρι +μαρούλι
12:00---------------------> 1 ελληνική μπάρα
15:00--------------------->ψάρι+ ρύζι+σαλάτα
18:00--------------------->1 μπανάνα +καρυδια
21:00--------------------->150γρ γιαούρτι+2 αποξηραμένα βερύκοκα+ 1κ δημητριακα+1κ ξηρους καρπούς
Καλησπέρα κορίτσια, που χαθήκατε καλέ?
Ελπίζω να είστε όλες καλά.
Λοιπόν τα σημερινά μου:
Πρωί ~ Γάλα, 1 βρωμομπισκότο, 15 κεράσια
Σνακ ~ 4 φράουλες, 2 κουλουράκια σπανάκι
Μεσημέρι ~ 1 μπαγκέτα ολικής με φέτα, ντομάτα, κάπαρη και μπρόκολο βραστό
Σνακ ~ 1 μπανάνα, 1 μικρό παστέλι των 50 γρ.
Βράδυ ~ Γάλα με all bran flakes,digestive, λίγους τριμμένους ξηρούς καρπούς και 15 κεράσια.
Γεια σας κοριτσάκια, τι μου κάνετε; έλειπα διήμερο γι' αυτό εξαφανίστηκα, αλλά έκανα τα 2 πρώτα μου μπάνια και μαύρισα!!
Break, τα ψωμάκια όταν τα έψηνα σε φορμάκια μου γινόντουσαν εντάξει από μέσα. Αλλά την τελευταία φορά που έβαλα τη ζύμη σε μακρόστενη φόρμα ήταν όντως σχετικά υγρό μέσα. Ίσως θέλει περισσότερο ψήσιμο όταν το βάζεις όλο μαζί, δεν ξέρω, θα δοκιμάσω να το αφήσω περισσότερο για να δω. Εγώ πάντως αυτό που έκανα είναι ότι έκοψα τη φραντζολίτσα σε φέτες χοντρές, τις πασπάλισα με λίγη ζάχαρη και κανέλα και μετά τις έψησα στο φούρνο και έγιναν νόστιμα παξιμαδάκια (αν και λίγο σκληρά αλλά δεν με χαλάει, μ' αρέσει να τρώω και να σπάω τα δόντια μου :lol: ).
Λοιπόν, γράφω τα χθεσινά μου (όπου ξέφυγα λιγάκι αλλά δεν χαλιόμαστε, φυσικά):
-Πρωί: 2 digestive + 2 δαμάσκηνα αποξ. + λίγο έμενταλ
-Ενδιάμεσα: 1 μικρό ποτ. χυμό
-Μεσημέρι: ένα μικρό μπιφτέκι + 3-4 πατατούλες τηγανητές + 2 πηρουνιές μακαρόνια με έμενταλ + χόρτα βραστά
-Σνακ: 2 digestive + 1 δαμάσκηνο αποξ.
-Βράδυ: 1 μικρό κομμάτι πρασοτυρόπιτα + λίγο έμενταλ + 2 φύλλα μαρούλι
Λίγο αργότερα έφαγα κι λίγο ποπ κορν σπιτικό και 3 κουταλίτσες τούρτα (αλλά είχα βγάλει την πολλή σαντιγύ).
Σήμερα:
Πρωί: 2 digestive με μέλι και κανέλα + 2 δαμάσκηνα
Ενδιάμεσα δεν έφαγα γιατί ήμουν θάλασσα και είχα ξεχάσει να πάρω μαζί μου.
Μεσημέρι: γαύρο τηγανητό + 3 κουταλιές ρύζι + 1/2 κομμάτι πρασοτυρόπιτα + σαλάτα μαρούλι
Απόγευμα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 φουντούκια
Βράδυ: Μάλλον θα πάω σε μεξικάνικο, αλλά ήδη δεν πεινάω ιδιαίτερα (και δεν έχω φάει ακόμα το απογευματινό μου) οπότε υπολογίζω καμμία περίεργη σαλάτα ή κάτι μικρό, πάντως σε λογικά πλάισια πιστεύω ότι θα κινηθώ (από άποψη φαγητού, γιατί για τις μαργαρίτες δεν υπόσχομαι τίποτα!! :wink1: :smilegrin: ).
Πάντως τώρα που με είδαν και η μητέρα και η αδελφή μου που είχαν καιρό να με δουν τρελαθήκανε με το πόσο φαίνεται ότι έχω χάσει, πράγμα που σημαίνει ότι χάνουμε λίπος κορίτσια!!! :thumbup::thumbup:
Μπράβο Ρία μου! Αυτά είναι που ανεβάζουν σε όλες μας το ηθικό!!Quote:
Originally posted by ria
σας τοπα??? δε σας τοπα.... αρχισα να ξεφουσκώνω :bouncy:
νιωθω ηδη πιο ανάλαφρη μολις 4 μερες μετα τη διαιτα! στον μήνα δηλαδη τι θα εχει γίνει αραγεε?:question:
ειδωμεν...
:thumbup: