Καπως αβολα να το πω? Σκεπτικη? Προβληματισμενη? Διχασμενη?
Το σιγουρο ειναι παντως οτι σκουντουφλαω παλι!! Ουφφφ...
Printable View
Καπως αβολα να το πω? Σκεπτικη? Προβληματισμενη? Διχασμενη?
Το σιγουρο ειναι παντως οτι σκουντουφλαω παλι!! Ουφφφ...
νιωθω λες και πλησιαζουν τα χριστουγεννα σε κανα δυο μερες, και ειναι μια μαγικη ατμοσφαιρα η οποια γεμιζει ζεστασια τη ψυχουλα μου. να δουμε πως θα γεμισουν και οι μηνες μεχρι να ερθουν κανονικα, και να ξαναγεμισει λαμπιονια ολη η Αθηνα. οχι πως θα αλλαξει και τπτ τοτε, αλλα anyway ειπαμε ολα μια ψευδαισθηση ειναι. αυτα και την αγαπη μου μεχρι να ξαναγραφω καθημερινα εδω, κι οποιος με χρειαστει μεχρι τοτε σφυρατε. :)
Αισθανομαι υπεροχα επιτελους ειμαι Σουηδια , κλεινω τις δουλειες και φευγω μια και καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπερδεμένη όπως παντα..
μια ομορφη ηρεμια
Φοβάμαι μήπως γίνω ξανά όπως χθες...αλλά αυτήν ακριβώς τη στιγμή νιώθω γαλήνη κι ένα ξαλάφρωμα...μακάρι να κρατήσει...
Μετα απο ένα διάστημα πολυ καλής κ ανεβασμενης ψυχολογιας σήμερα νιώθω περίεργα, πεσμένη..
Δεν ξέρω αν φταίει μόνο η κούραση,οι ορμονες, η αϋπνία, η δυσφορία, ο καιροs η' η περίοδος " προσαρμογής" ..( μπορω να πω ότι προσαρμοστηκα μια χαρα)..
Βασικα ποιον κοροϊδεύω;; Μπορω να ξεγελασω τους πάντες αλλα δυστυχώς δεν μπορω να ξεγελάσω τον εαυτο μου..
Μου λείπει.. Κ μου λείπει αφάνταστα....
γαμωτο...ειμαι πεσμενοσ παλι......και χωρισ ουσια βασικα...:(
Αισθάνομαι μια περίεργη ανησυχία...
Φοβάμαι και πονάω και δεν μπορώ να κοιμηθώ...κι εσύ δεν είσαι εδώ να το σταματήσεις όπως παλιά...
Θα ελεγα οτι αισθανομαι μια γλυκια κουραση.
νιωθω μια γλυκια μοναξια ,εχω κλειστό το φως κ μονο ο υπολογιστης φεγγοβολά ,εχω ανοιχτη μπαλκονόπορτα κ ενας χαλαρωτικο αερακι έρχεται να συμπληρώσει τη ρομαντζαδα μου...νιώθω ομορφα κ ηρεμα
Αγχωμένη και σε υπερένταση...