Σωστό και λάθος...Δύσκολες να οριοθετηθούν λέξεις...Συνήθως ο χρόνος τις αποδεικνύει ως τέτοιες.Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by NADINE
ʼρρωστο δε θα το έλεγα σε καμία περίπτωση.Έχεις σίγουρα τους λόγους σου-θετικούς κι αρνητικούς-να νιώθεις αδύναμηQuote:
Originally posted by break
Βλέπω να φεύγει η ζωή μέσα από τα χέρια μου κ εγώ να μην κάνω κάτι......... Αλήθεια πόσο άρρωστο μπορεί να είναι αυτό? Μπορεί κάποιος να μου πεί?
ν'αντιδράσεις,ν'αντισταθεί� � στον παγετό.Εσύ,όσο μπορείς να σε παρατηρήσεις,γιατί λες να συμβαίνει αυτό;
Ξέρεις γιατι το θεωρώ αρρωστημένο? Ενώ βλέπω πιο είναι το σωστό δεν έχω τη δύναμη να το επιλέξω όλο το αναβάλω για αύριο ή από βδομάδα κ άφησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου να περάσουν...........
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως για κάθε μας επιλογή(δράση ή παράλειψη)έχουμε τους σημαντικούς μας λόγους να την προτιμούμε.
Ακόμα κι αν αντικειμενικά θεωρούνται αρνητικοί,για μας ωστόσο έχουν τέτοια δυναμική που μας κάνουν να τους δίνουμε προτεραιότητα,
θυσιάζοντας ορισμένες φορές ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.Παρατήρησε τον εαυτό σου και μέσα στους φόβους και τα βολέματα σου
είμαι σίγουρη πως θα βρεις κάποιες από τις απαντήσεις σου.Μόλις κατακτήσεις τη γνώση των πώς και των γιατί σου θα είναι ευκολότερο
να βρεις διέξοδο από ό,τι δείχνει να επιλέγεις μη όντας το καλύτερο σου.Δεν είναι εύκολο και θέλει χρόνο,ωστόσο αξίζει τον κόπο!