-
την β12 είναι η μόνη που ο γιατρός μου κάνει σε ένεση,μία φορά το χρόνο στην επανεξέταση εάν δεν είναι καλή,εμένα ευτυχώς ήταν οκ! και γλύτωσα την ένεση που από ότι λένε πονάει ,άουτς,όσοι έβγαιναν από το εξεταστήριο κ την έκαναν μετά πήγαιναν κουτσαίνοντας!
-
Αχαχαχαχ σε θυμηθηκα την ωρα που λουζομουνα που ειχα διαβασει οτι τα εκανε λς κοτσιδα για να μην πεφτουν!!! Χαχαχαχαχχ και γελουσα μονη μου στο μπανιο!
Εχω μανια με τα μαλλια μου! Γιατι να μην πεσει δηλαδη η τριχα στα χερια και ποδια και να πεσει στο κεφαλι;; Τριχες δεν ειναι και εκεινες;; Θα βαλω κολλα να τα κολησω στο κεφαλι μου!
Εντομεταξυ επειδη εχω γατοτριχα που λεει και η γιαγια μου, ψιλη ψιλη, τα ξανω τα μαλλια μου για να μην κολλανε στο κεφαλι μου και γινονται λιπαρα πιο γρηγορα (καθε 2 μερες θελω λουσιμο οπωσδηποτε γινονται χαλια!) και αν δεν τα ξασω, το πρωτο μισαωρο αρχιζουν και χωριζονται και λαδωνουν!
Αλλα τα εχω συνηθισει τα καλα μου! Τα αγαπω τοοοοσοοο πολυ!!! :(
Λιλακι μιυ τι περασες και εσυ! Ναι και εγω εχω ακουσει οτι πρεπει να περπατας και να μην μενεις σε ακινησια αλλα ευρυχως τωρα εισαι καλα!! :)
-
τσουζει σαν διαολος η β12 γιατι ειναι ελαιωδης
-
Εχω και μια υπνηλια ρε παιδια.. Και θελω να βγω αποψε αλλα αμα συνεχιστει η βλακεια δεν παω πουθενα! :/
Και κανονισαμε για ξενυχτη μεχρι τις 6 το πρωι!!! :(
-
εγω εχθες πηγα και τα εκοψα!
οχι πολυ κοντα αλλα εκοψα σχεδον 30 ποντους μαλλι !
ελπιζω να γλυτωσω καμια τριχα αν και ακομη δεν εχω απωλιες
-
βρε ναταλια κοιμασαι καλα???αν δεν ξεκουραζεσαι πως να νιωθεις καλα???
-
Καλα κοιμαμαι.. Σημερα εχω μονο την υπνηλια αλλες φορες δεν ειχα..
Ελπιζω να μην ειναι αυτη η αρχη του τελους των μαλλιων μου!!
Θα παω να παρω γαλα τωρα να πιω και κατι να φαω.. Ριξτε καμια ιδεα στο τραπεζι ρε παιδια γιατι δεν ξερω.. Ελεγα να παρω κοτοπουλο..
-
οταν λες κοιμασαι????ποσες ωρες και ποτε???στις 5 το πρωι???δεν ειναι υπνος αυτο.καλυτερα λιγο μοσχαρι ναταλια τι να το κανεις το κοτοπουλο???ενα μπιφτεκακι ειναι ιδανικο νομιζω.η τζινα ακομα αφαντη ειναι???
-
ναι χαλασε πολυ τελευταια γυριστρω με τα ολα της!
λεσ να ειχαν στησει ξωβεργες οι γαμπροι και τη τσακωσανε???
-
Δυστηχως ρε Λιλα δεν με πιανει ο υπνος! Δεν εχω τι να κανω, βαριεμαι ολο μεσα, περιμενα τωρα που θα πηγαινε η αφη στο σπιτι να τακτοποιηθω καο εγω, να βγαινω με το κοριτσακι κτλ κτλ και ακομα τιποτα! Και δεν με πιανει ο υπνος απο το αγχος οχι τιποτα αλλο...
-
Γιατι δεν γυριζεις ελλαδα???την περασμενη βδομαδα δεν ηταν να γυρισεις???
-
Τελικα θα μου φερει η αφη να φαω κατι σε λιγο απο το να βγαινω εξω ετσι οπως ειμαι..
Ηταν να γυρισω ναι την προιγουμενη εβδομαδα αλλα επειδη δεν ειχε μετακομισει ακομα η αφη και δεν ηθελα να ειναι μονη της σε ενα ξενοδοχειο και επειδη ολοι μας οι φιλοι εχουν φυγει για διακοπες, ειπα να μεινω μεχρι να βρει σπιτι.. Αλλα αυτη την εβδομαδα που μας ερχετε ερχομαι Ελλαδα θαλω δεν θελω! Οι γονεις μου ανησυχισαν που δεν αισθανομαι καλα και θεωρω και εγω καλυτερο να ερθω Ελλαδα! Αν και δεν ξερω τι να κανω με την ζεστη που εχει εκει!
-
Μια χαρα θα εισαι με τη ζεστη.εγω αλλες χρονιες εκανα το κοκορετσι καθε βραδυ που δεν μπορουσα με τη ζεστη.φετος ειμαι τελεια.ασε που το χειμωνα τραβηξα τετοιο κρυο.
-
εγω φετος πρωτη φορα στη ζωη μου ιδρωσα!
μου φανηκε περιεργο γιατι ποτε δε ειχα νιωσει ζεστη!
το το χειμωνα που ετσι και αλλιως εγω κρυωνω δε ξερω τι θα κανω φετος
-
Εγω την μισω την ζεστη δεν μπορω!! Δεν ιδρωνω η κατι τετοια αλλα δεν μου αρεσει! Ειμαι πογκουινος λεμε προτειμω τα ψυχρα κλιματα!!!
Κοριτσακι που εξαφανιστηκες!;