Εχω να παω σε ενα παρτυ και δεν θελω καθολου.
Printable View
Εχω να παω σε ενα παρτυ και δεν θελω καθολου.
Εγω την μισω την ζεστη δεν μπορω!! Δεν ιδρωνω η κατι τετοια αλλα δεν μου αρεσει! Ειμαι πογκουινος λεμε προτειμω τα ψυχρα κλιματα!!!
Κοριτσακι που εξαφανιστηκες!;
Hallo τσούπρες. Μπήκα πριν λίγο στο σπίτι διότι για αλλού ξεκίνησα και αλλού κατέληξα αφού όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ναταλία βεβαίως βεβαίως. Εσερνα και την τζιναδερφή μαζί αφού ήθελε κι αυτή να γνωρίσει τη Μακ και τη Ναταλία και να μην τα πολυλογώ πέρασα άλλη μία όμορφη μέρα με καλή παρέα, γέλιο και χαρά. Περίεργα συναισθήματα για μένα αφού είχα καιρό να χαρώ και είχα ξεχάσει πως γίνεται, είναι όμως όπως το ποδήλατο που δεν το ξεχνάς ποτέ, έτσι και η χαρά, μόλις σου έρθει χαίρεσαι αυτόματα! :lol:
Αγγελικούλα εύχομαι περαστικά στον άντρα σου και να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Wow περαστικά και σε σένα και να προσέχεις.
Λίλα λυπάμαι που είχε αυτήν την εξέλιξη η σχέση σου, τα φανταζόμουν αλλιώς και είχα χαρεί πραγματικά για σένα. Εσύ όμως ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα. Είσαι σε μία σχέση για να περνάς καλά και να είσαι ευτυχισμένη, όταν αυτό δεν συμβαίνει δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις καταστάσεις που σου κάνουν κακό, σου πήρε καιρό να βρεις τον εαυτό σου και δεν πρέπει να τον ξαναχάσεις για τίποτα και για κανέναν. Ελπίζω μόνο να συνέλθεις σύντομα γιατί δεν θέλω να σε σκέφτομαι στενοχωρημένη.
Ναταλοπληκτη τι εγινε?
Θα μου περασει τζινακο δεν πειραζει.μερικοι ανθρωποι δεν προοριζονται για να ειναι μαζι.τι να κανουμε???
Καλά είμαι Λιλάκιον, μου πήρε κι ένα ζευγάρι πέδιλα η αδερφή μου που μου αρέσουν πάρα πολύ και από το απόγευμα χαίρομαι συνέχεια!! Τα φόρεσα και έφυγα με αυτά από το μαγαζί και τώρα έχω ξεντυθεί αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει τα παπούτσια. Ευτυχώς ήταν φθηνά, μόνο 13 ευρώ αλλά είναι τόσο άνετα, έχουν και περίεργο σχέδιο με μπεζ και φούξια χρώμα και χαίρομαι σαν παιδάκι που το πήγαν στην Disneyland χιχιχι.
Η ναταλια ποτε φευγει???
Εφυγε σήμερα σνιφ, της κουνήσαμε το μαντήλι και γύρισε στα πάτρια εδάφη.
Με το καλο να φτασει.εσυ ποτε πας δηλεσι???τα σκυλογατοπαιδα τι κανουν???πως τα περασατε χτες???πως φαινεται ο ανθρωπος που δεν εχει προσωπικη ζωη οεο.
Αχαχαχαχαχαχ γελασα πολυ με το τελευταιο σου κομεντ Λιλα μου!!! Χαχαχαχαχ!!!
Κοριτσια μολις μου ηρθε πολυ λιγη περιοδος.. Μαλλον απο αυτο ζαλιζομαι τοσο πολυ! Αλλα ρε γαμωτο μια σταλιτσα αιμα τοση ζαλαδα;;; Σας αηδιασα εεε;; Σορρυ!!
Τζινακιον η Ναταλια πως ειναι; Εχει 3 κεφαλια 16 ματια και 4 ποδια γιαυτο δεν βγαζει φωτο!!!!!;;;;
Με το καλο να φτασει σπιτακι της!
Τζινα ακομα τα παπουτσια φορας και χοροπηδας και δεν μας μιλας; :D
Κοπελια εχω μυρισει διαβητικο ποδι με γαγγραινα και μετα πηγα και εφαγα και σαντουιτς τιποτα δεν μπορει να με κανει να σιχαθω.ναταλια δεν σε εχω ρωτησει τι σπουδαζεις???
Τιιι;; Ααααχ λυπαμαι τον ανθρωπο που το ειχε!!:(
Τελειωσα το πτυχιο μου στην ψυχολογια φετος, παραλληλα κανω σεμιναρια (παιρνεις κανονικο χαρτι σπουδων, πτυχιο) part time for Fashion Design και απο τον Σεπτεμβρη αρχιζω την μεγαλη μου και μοναδικη αγαπη την μουσικη!!! Popular music and performance!!! Ανυπομωνω να αρχισω!!! Ειχα κανει και περσυ οντισιον σε σχολες και με πηραν οι 3-4 αλλα λεω κατσε ενα εξαμηνο μου εμεινε! Και αρχιζω απο σεπτεμβρη!
Εσυ τι σπουδαζεις;
Οταν λεω 3-4 εννοω οι 3 απο τις 4! Lol
Εχω τελειωσει νοσηλευτικη και αν φυγω τελικα για αμερικη θα συνεχισω εκει τις σπουδες μου στο τομεα αυτο.