τζινα μεγεια το πατουμενο!!!και εγω ελεγα οτι σου στησανε οι γαμπροι ξωβεργα και σε πιασανε για αυτο χαθηκες!
Printable View
τζινα μεγεια το πατουμενο!!!και εγω ελεγα οτι σου στησανε οι γαμπροι ξωβεργα και σε πιασανε για αυτο χαθηκες!
Ναταλια στο ειπα και την αλλη φορα οτο πρεπει να ελεγχει την πιεση σου.θα κανεις ειπες και την καμπυλη.τις αλλες σου εξετασεις ποτε θα τις κανεις????να καλυψεις ολες τις παραμετρους.
Να τα πας Ιωαννα μου!
Μα ειμαι σιγουρη οτι ειναι!! Σου λεω για το ματι το κανει και δεν βγαζει φωτο!
Σε αυτες που βγαλαμε εμεις οταν συναντηθηκαμε βρηκαν και εβαλαν αυτη που ειμαι σαν κοιμΙσμενη!! Χαχαχαχαχα! Τις επομενες θα της βαλω εγω!!
Μωρο εχω ραντεβου την αλλη εβδομαδα και θα κανω οτι εξεταση υπαρχει στον πλανητη τουτο! Μονο τεστ εγκυμοσυνης δεν θα κανω!! Χαχαχαχαχ :lol: :D
μπαλονια με τις φοτο μας ειχατε παρει???
Καλλιόπη την είδα την ξώβεργα που έγραψες και γέλαγα μόνη μου. Κάποτε ήμουνα πουλί και μ'αγαπούσανε πολλοί! :lol:
Σημερα απο την τσαντιλα μου ηθελα καπου να διοχετευσω τα νευρα.εκανα κατι που ταιριαζει με τη διαθεση.τουρσι με μπολικο ξυδι.εκανα κολοκυθι και μελιτζανα.στη μελιτζανα εβαλα και σκορδο.
αληθεια σκορδο ποτε τρωμε η μπα.......
Καλλιόπη μπαλόνια δεν είχαμε γιατί και να είχαμε δεν θα τα βλέπαμε, όταν βράδιασε ήταν σκοτεινά στο καφέ που καθόμασταν και με το ζόρι βλέπαμε η μία την άλλη!!
σκόρδο άνετα από το τρίμηνο κ μετά,αφού πρώτα δοκιμάσουμε λίγο και δούμε πως δεν μας πειράζει,όπως και όλα τα άλλα μπαχαρικά
γιατι καλε κατσατε στα σκοτεινα μη σας ματιασουν?
μπαχαρικα βαζω σχεδον απο το μηνα δε με πειραξε τιποτα και σκορδο βαζω στο μπιφτεκι αλλα λεω για σκορδαλια η τζατζικι
Σε ποιο ειχατε παει τζινακο???εγω εφαγα πριν κανενα τριμηνο ωμο και δεν με ενοχλεισε.στις φακες ας πουμε μετα το τριμηνο το εφαγα.
Γινετε τουρσι η μελιτζανα και το κολοκυθι;;
Τι μαθαινω απο εσενα Chef Lila!!
Γιατι καλε να μην τρωμε σκορδο; Εγω απο μετα τον 1,5 μηνα εφαγα.. Και μια χαρα μου εκατσε!
Και σκορδο τουρσι εφαγα, ενα ομως μην το παρατραβιξουμεεε!!
Η τελευταια μου δοκιμη ηταν βραστες γαριδες! Εφαγα γυρω στις 5 (οπως τις ξεφλουδιζω εγω μαλλον 3 ηταν αλλα τεσπα!) και εσκασα! Μου εκατσαν τελεια! Μονο τα βαρια λεω να μην δοκιμασω φετος οπως χταποδι γιατι δεν μασιεται το ατιμο!!
Καλλιοπη συνεχιζεις και μασας την τροφη με μανια να γινει λιωμα; Εγω ετσι κανω! Αληθεια οι υπολοιπες που εχετε κλεισει πολυ καιρο ακομα ετσι μασατε;;