Ναταλια και εσενα κανω τουρσι αμα θες.σας εχω πει για οταν εκανα το εξαμηνο του ψυχιατρικου στο αιγινητειο που μαζι με κατι αλλες κοπελες ειχαμε βγει με 3 ασθενεις για καφε στο θησειο???
Printable View
Ναταλια και εσενα κανω τουρσι αμα θες.σας εχω πει για οταν εκανα το εξαμηνο του ψυχιατρικου στο αιγινητειο που μαζι με κατι αλλες κοπελες ειχαμε βγει με 3 ασθενεις για καφε στο θησειο???
Δεν θυμάμαι πως το έλεγαν το καφέ, όταν πήγαμε ήταν μέρα ακόμα και ήταν μια χαρά, είχαμε θέα ακριβώς απέναντι την Ακρόπολη. Οταν βράδιασε άναψαν φαναράκια στα τραπέζια, αλλά στο δικό μας ξέχασαν να φέρουν φαναράκι και είμασταν ινκόγνιτο ένα πράμα. Κάποια στιγμή έφυγε η Αντα και πήγαμε σε άλλο καφέ με την Αγγελικούλα αλλά ήταν κι εκεί με φαναράκι. Σε πολλά καφέ στο Θησείο έχουν αυτό το σύστημα με τα φαναράκια, τι να κάνουν κι οι άνθρωποι; Κάτι η ΔΕΗ κάτι το χαράτσι, γλυτώνουν ότι μπορούν χιχιχι.
κολοκυθι τουρσι ουτε εγω το ηξερα!
απο τον αντρα μου εμαθα το φασολακι τουρσι και τωρα απο τη λιλα το κολοκυθι
Wow εμένα το χταπόδι μου πέφτει και τώρα βαρύ. Οτι φαγητό ξέρω ότι το τρώω άνετα το τρώω και σχετικά γρήγορα, τα υπόλοιπα τα μασάω αναγκαστικά καλά πριν τα καταπιώ.
Εχω μανια με τα τουρσια.το χειμωνα ειχα κανει αναμεικτο.κουνουπιδι καροτα σελερι μανιταρια.γιαμι γιαμι.
οχι βαμπιρακι μασαω κανονικα και καμια φορα οταν πειναω πολυ (γιατι εγω πειναω) τρωω γρηγορα
Εγω ακομα τρωω βασανιστικα αργα και το χταποδι δεν με πειραζει καθολου.γενικα με ολα τα πρωτεινουχα τα παω καλα.ρυζι και τα πιο πολλα ζυμαρικα με στελνουν αδιαβαστη οποτε δεν τα τρωω.το πρωτο πραγμα που δεν εκανα εμετο ηταν η φακες.
Ααα και η μαπα γινεται ωραιο τουρσι μαζι με σελινο.
Λίλα δεν μας είπες τι έγινε με τους ασθενείς που πήγατε για καφέ, πολύ ριψοκίνδυνες σας βρίσκω!!
τσουπρες παω να δω τρου μπλοντ τα λεμε αυριο
φιλακια στη 17 και μια οταν μπει
Ο ενας ειχε προσπαθησει να αυτοκτονησει 2 φορες και ηταν φωτογραφος.ο αλλος ηταν οικονομολογος και σκεφτοταν να αυτοκτονησει αλλα ειχε μεινει στη σκεψη και ηταν ερωτευμενος με τη μανα του και η κοπελα ειχε κανει 5-6 αποπειρες και τα ειχε με ενα φιλο του πατερα της και πλουσια.καλα παιδια αν εξαιρεσεις τα θεματα τους.ηταν ακινδυνοι οι δολιοι.
Καληνυχτα καλλιοπακι μου.καλη ξεκουραση.
Προφανώς ήταν ακίνδυνοι Λίλα, για να μιλάμε τώρα χιχι. Καληνύχτα Καλλιόπη και καλή ξεκούραση. Λιλάκι, Βαμπιράκι, Ιωάννα και υπόλοιπα κορίτσια πάω κι εγώ να ξαπλώσω, χαιρόμουνα full time τόσες μέρες και μου βγαίνει τώρα η κούραση χιχιχι. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Βγηκε καινουριο επεισοδειο true blood?
Για στειλε συνταγη για τουρσι ρε Λιλα! Οπως σου ειπα μου αρεσει να φτιαχνω και εγω πραγματα! Βαζεις μεσα και πιπερια και κατι σπορακια μουσταρδας μεσα; Στειλε μολις παω Ελλαδα να φτιαξω!!
Καλα παιδια, βασανισμενα ακουγονται.. Ειδικα αυτος με την μαμα του.. :/
Ο καημενος..
Καληνυχτα Τζινα!! Χαιρομαι που χαιροσουν τοσες μερες!! :D :D