Καληνυχτα τζινακο μου.
Ναταλια βαζω πολυχρωμα πιπερια σιναποσπορο δεν βαζω γιατι με πειραζει.θα σου στειλω τη συνταγη με μηνυμα αυριο που θα ειμαι στο λαπιτοπιο γιατι τωρα ειμαι στο κινητο.ειναι πανευκολο παντως.
Printable View
Καληνυχτα τζινακο μου.
Ναταλια βαζω πολυχρωμα πιπερια σιναποσπορο δεν βαζω γιατι με πειραζει.θα σου στειλω τη συνταγη με μηνυμα αυριο που θα ειμαι στο λαπιτοπιο γιατι τωρα ειμαι στο κινητο.ειναι πανευκολο παντως.
Α ωραια!! Θα σου πω αυριο, αν το θυμηθω να μου την στειλεις!
Παω και εγω για υπνο μπας και κοιμηθω νωρις σημερα! Φιλακια στα μαγουλακι σας!! :)
Αχ ναταλια στο αιγινητειο ειχε 2 τμηματα.επειδη ειναι πανεπιστημιακο νοσοκομειο και επειδη δινει και ψυχιατρικη ειδικοτητα για να σε δεχτουν πρεπει να εχεις μπαρμπα στην κορωνη.κανουν διαλογη ασθενων και οτι δεν το θελουν το στελνουν στα αλλα 2.το ενα τμημα εχει σοβαρα περιστατικα και το αλλο ειδικες περιπτωσεις.διατροφικες διαταραχες που μπηκαν μεσα με εισαγγελικη παρεμβαση κανα 2 σχιζοφρενεις με ενδεχομενο καλυτερευσης και κυριως ατομα με οριακη διαταραχη.borderline personality disorder αν το ψαξεις σε ξενη βιβλιογραφια.ειχαμε ενα τυπο που ειχε κανει πανω απο 200 αποπειρες για να σιγουρευτει οτι ειναι ας το πουμε αθανατος.
Αφου πηγατε ολες για υπνο παω και εγω να κανω ταβανοθεραπεια μιας και υπνο δεν εχω.καληνυχτα.
Τα ξερω καλε αυτα! Ψυχολογος ειναι η μαμα μου και εγω ψυχολογια σπουδασα!
Φαντασου οτι ακομα και ψυχικα ασθενης να εισαι θελεις μεσω για να γινεις καλα.. Εδω για μια επεμβαση σε αφηνουν να πεθανεις!!!
Αχ τι να πεις;
Ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα!!! Χχαχαχαχ
καληνύχτα κοριτσούδια!see u tomorrow
Γεια σε όλους ήρθα και εγώ!!Με θυμάστε???Πως είστε??τι ρωτάω τώρα,θα πείτε πάρε με την ανάποδη το ποστ και ξεκίνα να διαβάζεις..έτσι μπήκα γιατί έχω καιρό να ακούσω νέα σας!Εύχομαι να είστε καλά.!!
Καλημερα σας μεραααα ομορφοκοσμε!!!
Λυπημενη, welcome back!! :)
Kαλημέρα κορίτσιαααααααα!!!!
τι κάνετε??? στον καφέ με τα κορίτσια περάσαμε πολύ ωραία....γελάσαμε κ πολύ...έστω στα σκοτεινά!!!!
Ναταλάκι ναι εγώ σου είχα πει ότι βρήκα την elicina με 20 ευρώ κ κάτι.....αλλά μου είπε η Τζίνα κ μια άλλη κ θα τις βάζω μαζί μπας κ δεν μου μείνει ουλή!!! επίσης τι ζαλάδες είναι αυτές κοριτσάκι μου???συμβαίνουν όλο το μήνα η μόνο όταν περιμένεις περίοδο???να προσέχεις τον εαυτό σου!!!
Τζίνααααααα μου με γειά τα πεδιλάκια...είναι πολύ ωραία κ σου πάνε κ στο πόδι σου!!!
Αγγελική εύχομαι να είναι περαστικό αυτό με τον άντρα σου κ γενικά να σταματήσει η γρουσουζιά!!!καλά τα cupcakes Τ-Ε-Λ-Ε--Ι-Α....
Lila ούτε κ εγώ περίμενα να έχει τέτοια εξέλιξη η σχέση σου αν κ σε βρίσκω λίγο υπερβολική (χωρίς βέβαια να ξέρω τα βιωματά σου)....το θέμα είναι να νιώθεις εσύ καλά...άλλωστε όλα για κάποιο λόγο γίνονται......κ η Αμερική είναι εκεί κ σου χτυπάει την πόρτα :))))
Καλλιοπίτσα στον επόμενο καφέ λέω αν τα παρατήσεις όλα κ να έρθεις......
κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά δεν θυμάμαι τι.......
Καλημέρα κορίτσια και καλό σ/κ να έχουμε.
Καλημέρα κοριτσάκια καλο σαββατοκύριακο. εγώ είμαι άρρωστη και πολύ χαλια.klaps Μάλλον για αυτό δεν μπορούσα να με χορτάσω και προχθές..το στομάχι μου είναι σκ@t@ :( :( :( παρόλα αυτά σας ζηλεύω που πάτε για καφεδάκι.
Τζίνα τα πέδιλα τόσο τέλεια που τα ζήλεψα βρε παιδί μου . είναι τελείως του γούστου μου :D:D:D
Καλημέρα Ninap, εύχομαι γρήγορα περαστικά σου, να προσέχεις τον εαυτό σου κι αν δεις ότι συνεχίζονται τα συμπτώματα να συμβουλευτείς γιατρό.
καλημέρααααααα!
Είμαι ναταλοτζινοστερημένη!12 ώρες χωρίς εσάς κορίτσια μου...
καλημέρα και από εμένα όσες μπορείτε ας την αράξετε σε καμιά παραλία σήμερις,εγώ θα σας ζηλέυω από μακρυά!Νίνα περαστικά!
http://www.wmo.int/pages/publication...AVE_072605.jpg
καλημέρα και σε όλα τα τοπικόριτσα μου!