καλημερα και απο μενα καλο σ/κ να εχουμε ολες !
νινα περαστικα σου!βαμπιρακι δε ξερω εκει εγω παντως τα κατεβαζω απο το νετ και τωρα ειναι στο τεταρτο επισοδειο!
Printable View
καλημερα και απο μενα καλο σ/κ να εχουμε ολες !
νινα περαστικα σου!βαμπιρακι δε ξερω εκει εγω παντως τα κατεβαζω απο το νετ και τωρα ειναι στο τεταρτο επισοδειο!
Εννοείτε Τζίνα μου, απλά εδώ δεν μπορείς να πας στο νοσοκομείο χωρίς πρώτα να περάσεις από τον "οικογνειακο" γιατρό. το θέμα είναι πως είναι σ/k και το ιατρείο είναι κλειστό. υπάρχει ένα ιατρείο που σαν εφημερεύει αλλα μια φορα που πήγα περίμενα 2.5 ώρες και δεν άντεξα και έφυγα. ούτε στο φαρμακείο μπορώ να παο γιατί είναι σ/k. υπάρχουν εφημερεύοντα αλλα μονο με συνταγή γιατρού σου δίνουν φάρμακα..έχουν φύγει όλα τα υγρά από το σώμα μου μιλάμε :(Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα Ninap, εύχομαι γρήγορα περαστικά σου, να προσέχεις τον εαυτό σου κι αν δεις ότι συνεχίζονται τα συμπτώματα να συμβουλευτείς γιατρό.
καλημερες
καλα και μετα ριχνουμε μπινελικια στο ελληνικο συστημα υγειας???Quote:
Originally posted by Ninap
Εννοείτε Τζίνα μου, απλά εδώ δεν μπορείς να πας στο νοσοκομείο χωρίς πρώτα να περάσεις από τον "οικογνειακο" γιατρό. το θέμα είναι πως είναι σ/k και το ιατρείο είναι κλειστό. υπάρχει ένα ιατρείο που σαν εφημερεύει αλλα μια φορα που πήγα περίμενα 2.5 ώρες και δεν άντεξα και έφυγα. ούτε στο φαρμακείο μπορώ να παο γιατί είναι σ/k. υπάρχουν εφημερεύοντα αλλα μονο με συνταγή γιατρού σου δίνουν φάρμακα..έχουν φύγει όλα τα υγρά από το σώμα μου μιλάμε :(Quote:
Καλημέρα Ninap, εύχομαι γρήγορα περαστικά σου, να προσέχεις τον εαυτό σου κι αν δεις ότι συνεχίζονται τα συμπτώματα να συμβουλευτείς γιατρό.
τη ζεστη ειναι αυτη σημερα!
αστα καλλιοπη μου.εχει μια υγρασια αποπνικτικη
Καλησπέρα παραλιακή :D
κοριτσάκια μου πολυ χαίρομαι που περάσατε όμορφα με την Ναταλένια μας!
Εμείς όπως είπε και το Τζινάκι επιστρέφουμε αύριο το βραδάκι. Περνάμε πολύ όμορφα και από χθες προστέθηκε στην παρέα μας και ο γαμπρός μου. Ο Γιώργος έμεινα στην Αθήνα να λιώνει το πουλάκι μου, αλλά σήμερα θα πάει και αυτός σε μία παραλια να λιώσει. Εγώ κάθομαι με το μαγιό μου κάτω από μία ομπρέλα και πίνω καφεδάκι και διαβάζω τα νέα σας τώρα που βρήκα λίγο χρόνο. Η Κατερινα κάνει μπάνιο με την κόρη της, ο Γαβριήλ πίνει ουζάκι με μεζέ κάτω από ένα πλατάνι και γενικά είμαστε μια παιδική χαρά :lol:
Με χαρτζιλίκωσε και η γιαγιά μου και πήγα και πήρα δύο όμορφα φουστανάκια, ένα φούξια και ένα μαύρο με λουλουδια πολύ όμορφα και τα δύο! Τζίνα πήρα και κάρτα whats up επιτέλους! Δεν έχω συσκευή να την βάλω τώρα αλλά όταν γυρίσω σπίτι θα την βάλω και θα μπορούμε να μιλάμε επιτέλους!!! Μεγεια και τα πεδιλάκια Τζίνα μου είναι πανέμορφα! Πόσο χάρηκα που πέρασες τόσο όμορφα αυτές τις μέρες :D!
Wow μου περαστικά, θα περάσει η περίοδος και θα νιώσεις καλύτερα, είναι φυσιολογικό να έχεις αδιαθεσία και ζαλάδες.
Μακόνες μου μην μου στεναχωριέσαι που άδειασε το σπιτάκι σου τώρα ε;
Λίλα μου πολυ λυπάμαι που δε μπορέσατε να τα βρείτε με το αγόρι. Φαντάζομαι πόσο δύσκολη απόφαση θα ήταν να χωρίσετε... Ελπίζω να μπορέσεις κάποια στιγμή να μας πεις τι συνέβη. Προς το παρόν δεν εκφέρω άποψη μιας και δεν ξέρω και τι έχει υπωθεί...
Καλέ που εξαφανιστήκατε όλες κοκόνες;
Λαλήσατε από την ζέστη και πήρατε τους δρόμους;
εγω εδω ειμαι
Quote:
Originally posted by lila198621
καλα και μετα ριχνουμε μπινελικια στο ελληνικο συστημα υγειας???Quote:
Originally posted by Ninap
α και εγώ να μην έχω ένα eserfuril στο σπίτι? ένα maaalox ένα zandak? στην Ελλάδα πάντα είχα..:(
είναι και το μοναδικό μειονέκτημα εδώ (για μένα) στο θέμα τις υγείας. Ακόμα και αν σπάσεις το χέρι σου πρώτα στον οικογενειακό γιατρό πρέπει να πας..αν θες να κανεις παρ test ο "οικονειακος" γιατρός θα στο κάνει (και το "κανουνκαθε" 5 χρονια αντί για κάθε χρόνο που το κάνουμε στην ελλάδα) πρώτα θα προσπαθήσει δηλαδή αυτός να σε κάνει καλά και μετά αν δεν μπορεί τότε θα σε στείλει στο νοσοκομείο. Βεβαια εγώ επειδή έχω γιατρό στο νοσοκομείο πάντα ζητάω από αυτήν να με δόση "παραπαμπτικα" αν χρειάζομαι ;) αυτό όμως που πρώτα πας στον οικογενειακό γιατρό με σκοτώνει δεν με αρέσει καθόλου. από την άλλη στα νοσοκομεία δεν γίνετε τις πόπης από κόσμο και ο m.o αναμονής είναι 5 λεπτά. το κάθε τμήμα έχει τι δικη του "ρεσεπτιον" και για χαρτιά κλπ εσύ δεν τρέχεις τα κάνουν αυτοί. Εξέτασης δεν παίρνεις στα χερια σου είναι όλα μέσα στο computer και όλα τα νοσοκομεία τις χώρας είναι συνδεδεμένα. (εννοείτε πως άμα θες τις εξέτασης σου στην εκτυπώνουν) έτσι όμως άμα πάθω κάτι στο Amsterdam απλά θα δουν την κάρτα μου του νοσοκομείου θα περάσουν το bsn νούμερο μου και θα δουν πως έχω διαβήτη κλπ ;) έχουν πολλά καλά και μερικά κακά :D
νινα πως εισαι σημερα??
αν παθω δηλητιριαση το σαββατο και παω στο γιατρο τη δευτερα να τη χεσω την αναμονη 5 λεπτα στο νοσοκομειο.
γοργονιτσα μονο εμεις ψηνομαστε εντος μου φαινεται
αγγελικουλα δεν εχεις μπει και καθολου να μας πεις τι κανει ο αντρουλης σου.ευχομαι να ειναι καλα και να ηρεμει στο σπιτακι σας
λιλακι και εγω τωρα μαζευτικα ειχα παει για ψωνια και μετα εφτιαξα φαι και εφτιαξα και ενα καφεδακι να μπω να δω τι κανετε!
η τζινα που γυριζει παλι δεν επρεπε να παρει νεα πεδιλακια ολο βολτα ειναι !
αστη να γυρισει να το ευχαριστηθει.καλα εισαι?