θέλω να πάω εκδρομή στις Βρυσούλες:
http://www.youtube.com/watch?v=Qb1Mg...eature=related
πάραυτα και φτιαχτηκά.
Printable View
θέλω να πάω εκδρομή στις Βρυσούλες:
http://www.youtube.com/watch?v=Qb1Mg...eature=related
πάραυτα και φτιαχτηκά.
Ξωτικό εαν το γραφεις για μενα αυτο, τοτε ισχυει η απαντηση που εδωσα στο πρωτο μηνυμα που σου εστειλα (αν δε το σβησες ξαναδιαβασε το). εσυ βεβαια μπορει να νομιζεις τα δικα σου, οτι ειμαι ηλιθιος ή κι αγραμματος ακομα, εγω θα πω απλα οτι προσπερναω επιτηδες οτι εχει να κανει με προσωπικα δεδομενα για να αποφυγω μπλεξιματα οπως ειχα στο παρελθον. και το ονοματακι σου με τα υπολοιπα καλως ή κακως ανηκει εκει...
Να μουν αραχτή στην παραλία της Σερίφου και ν' αγναντεύω το πέλαγος και τα καράβια και τα δελφίνια να πηγαινοέρχονται στο λιμάνι
ή καλύτερα να πίνω καφέ στην πρύμνη κανενός καραβιού στην ψύχρα στο κατάστρωμα με τους γλάρους να πετούν χαμηλά στη χειμωνιάτικη θάλασσα ακολουθώντας την πορεία και τα απόνερα του πλοίου, παιρνώντας ανάμεσα από νησιά και βραχονησίδες.
Αυτό που θα ήθελα δεν μπορώ να το πω, γιατί μπορεί να έχουμε μπλεξίματα.
Ξωτικό εισαι πολυ γλυκια, απ'τις τελευταιες μου συμπαθειες εδω μεσα. κι εκει που σε ειχα αντιπαθησει οταν εγινες mod, τα καταφερες παλι και μου αλλαξες γνωμη μεσα σε λιγες γραμμες...
Μερικά μύρια θα ήθελα, να καλύψω τις 'αμεσες ανάγκες μου :P
Να ειμασταν μαζι, να μιλουσαμε, τιποτα αλλο....
Nα μην είχα καμιά απ' τις αυριανές υποχρεώσεις, να μπορούσα να χαζεύω όλη μέρα,
χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε θα μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα.
Να σταματήσουν να ταλαιπωρούν ιώσεις τους ανθρώπους ανοιξιάτικα
καθώς επίσης και οι αλλεργίες όσους είναι αλλεργικοί στη γύρη,
το κάψιμο στη μύτη και στα μάτια, το ασταμάτητο φτέρνισμα κι ο πονοκέφαλος
που σε ζαβλακώνει σαν κοτόπουλο.
Zητάω πολλά;
καλημέρα Joann,
αυτήν λοιπόν την περίοδο, που είναι σ' έξαρση οι ιώσεις και οι αλλεργίες, καλό είναι να ενισχύεται η άμυνα του
οργανισμού με κάποιες βιταμινούλες π.χ. βιταμίνη C 1000mg και βέβαια πολλά φρούτα και λαχανικά, που ευτυχώς
αυτήν την περίοδο είναι σε μεγάλη ποικιλία!
Ένα παγωτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(περαστικά Joann)