Quote:
Originally posted by kassi_21
Νομίζω φίλε/φίλη πως όχι.Η διαταραχή δεν φεύγει και ξανάρχεται εκτός αν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή και μία την ακολουθείς, μία τη σταματάς.Οπότε άλλοτε βλέπεις ύφεση και άλλοτε έξαρση.Δεν σε βρίσκει ξαφνικά,σε χάνει και σε ξαναβρίσκει...(η προσωπική μου γνώμη-δεν είμαι ειδικός)
Δεν ξέρω τί έχω, ξέρω απλά ότι νοιώθω απαίσια ειδικά την τελευταία χρονιά. \'Εχω διάγνωση οριακής αλλά ζω ήρεμα και αυτοπειθαρχημένα και οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια τους ψηλά γιατί πριν χρόνια είχα όλα τα συμπτώματα του borderline (αυτοτραυματισμούς, βουλιμία, μίσος, θυμό, εθισμούς κλπ). Τώρα όμως δεν παίρνω χάπια αλλά υποφέρω από κατάθλιψη. Αυτή η αίσθηση του κενού που λένε υπάρχει, αλλά νοιώθω πολύ ήρεμος και ανησυχώ γιατί η ηρεμία μου διαρκεί πολύ, χρόνια, όχι ένα και δύο. Μπορεί να ναι τόσο ελεγχόμενο το περιβάλλον μου και αν βρεθώ σε άγχος να ξαναγίνουν τα ίδια ? Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να ναι επειδή μεγάλωσα πολύ. Είμαι παρορμητικός ακόμα αλλά πολύ σπάνια ξεσπάω. Εχω περάσει τα 32, δεν δίνω ακριβή ηλικία για να μην δώσω το στίγμα μου. Είμαι κάτω από 37 πάντως.