Originally Posted by
Soutsi
Την καλημέρα μου σε όλους, στα συννεφιασμένα κ ηλιόλουστα μέρη αυτού του πλανήτη :)
Σήμερα φεύγουν οι δικοί μου για τετραήμερο διακοπές... Απο σήμερα το στομάχι μου επισήμως γίνεται κόμπος, τα xanax είναι τακτοποιημένα σε κάθε περιοχή του δωματίου, σε θήκες του πορτοφολιού κ σε τσάντες, ετοιμοπόλεμα. Τα efexor είναι πιστοί ακόλουθοι τα τελευταία χρόνια αλλά για τις 4 αυτές ημέρες δεν προσδίδουν άμεσο αποτέλεσμα αλλά υπάρχουν εκεί με την πορτοκαλί τους ενδυμασία να μου υπενθυμίζουν την παρουσία τους.
Το πλάνο για το τις 2 πρώτες μέρες έχει φτιαχτεί, θα κοιμηθώ στους θείους μου, κ την Κυριακή θα αναγκαστώ να φύγω μαζί τους -επειδή δεν θα χω κάποιον συγγενή κατά εδώ- διακοπές για 2 με 3 ημέρες στο ποσείδι της Χαλκιδικής. όχι τπτ άλλο έχασα κ τον Brand Pitt, πήγε την προηγούμενη εβδομάδα, θα χα γμτ κ κίνητρο... Έχω να ταξιδέψω τόσο μακριά μπορεί κ 8 με 9 χρόνια... Νιώθω να με βιάζουν, αλλά όπως λέει κ η λαϊκή ρήση ας το απολαύσω τουλάχιστον.
Παντρέυεται κ το Σάββατο ενας φίλος κ πρέπει να κάτσω το βράδυ στον γάμο παρόλλο που έχω την επομένη το ταξίδι. Πόσοι ψυχαναγκασμοί πια! Φοβάμαι την δρεναλίνη, φοβάμαι να σκιρτίσει η καρδιά μου. Μάλλον φοβάμαι να ζήσω. Η ιδεά του να περιπλανάμαι σαν ψοφίμι χωρίς παλμό στον κόσμο μου φαίνεται ιδανική. Ναι i know σερβίρομαι στον φούρνο με πατάτες, είμαι μεγάλη κοκότα.
Αφού θα πάρω μαζί μου ολο τον high tech εξοπλισμό, ελιές σε βάζο για να μην μου πέσει η πίεση στον δρόμο, σόδα κ λεμόνι μην τυχόν κ ανακατευτώ κ θέλω να ξεράσω, τσίχλες κ καραμέλες για την υπογλυκαιμία ανακατεμένες με xanax, κ ξουρισμένη καρακόντρα στην περίπτωση που τα κακαρώσω κ με τρέχουν στα νοσοκομεία, θα πάρω τον δρόμο.
Στην παρούσα φάση ας απολαύσω αυτε΄ς τις 2 μερούλες στα μέρη μου, κ ας ευχηθώ σε όλους να χουμε ενα γεμάτο χαλαρό κ ωραίο Σ/Κ, ο,τι κ αν κάνουμε όπου κ να μαστε :)
Τα φιλιά μου xxx