Ποιο ηταν αυτο το site? με τι ειχε να κανει?Quote:
Originally posted by Tass
Δεύτερον υπήρξα κάποτε μέλος και σε άλλο σάιτ διαφορετικού μεν χαρακτήρα μέσα από το οποίο όμως έκανα πολλές γνωριμίες με πολύ αξιόλογα άτομα,
Ποιο ηταν αυτο το site? με τι ειχε να κανει?Quote:
Δεύτερον υπήρξα κάποτε μέλος και σε άλλο σάιτ διαφορετικού μεν χαρακτήρα μέσα από το οποίο όμως έκανα πολλές γνωριμίες με πολύ αξιόλογα άτομα,
Χαιρομαι που σου δινω πραγματα γιατι κι εγω παιρνω πολλα απο σενα. Και απο ολους εδω μεσα. Πραγματικα, απο τοτε που ξεκινησα να μιλαω και να ανταλλασω αποψεις εδω μεσα βλεπω οτι με βοηθησε πολυ.
Λέγεται Σχέσεις και κυρίως έχει να κάνει με ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν άλλους με σκοπό να κάνουν σχέση, να μιλήσουν, να αποκτήσουν φιλίες και να έρθουν πιό κοντά. Πολύ καλό αλλά άλλο στυλ από τούτο. Περισσότερο της παρέας και του χαβαλέ θα έλεγα.... Οι άνθρωποι πάντως ήταν οι περισσότεροι διαμάντια και προσωπικά μου στάθηκαν σπαθί. Να είναι όλοι τους καλά όπου κι αν είναι.
το ξερω το site, ημουν κι εγω κατα καιρους εκει. Αλλά διεκοπτα και ξαναεμπαινα γιατι οι περισσοτεροι το γυριζανε στο πονηρο. Ολοι δηλαδη, τι οι περισσοτεροι. Ασε που μου την πεσανε και πολλες λεσβιες.
Χαχαχα, πράγματι, και μένα το ίδιο αλλά το χειρότερό μου ήταν οι λιμασμένοι παντρεμένοι που όχι μόνο στην πέφτανε αλλά αν τολμούσες και να αντιδράσεις αρνητικά σου στα χώναν τόσο στα φόρα όσο και με αρνητική αξιολόγηση. Τι τα θες τι τα γυρεύεις, παντού υπάρχει κάποιος/α που θα πάσχει από μαλάκυνση εγκεφάλου.... Ο νόμος του Μέρφυ γαρ.
Μπα, εμενα το χειροτερο μου ητανε οι λεσβιες. Ξερεις: \"θελεις να μιλησουμε?\" (παντα prive!) ε! λεω δεν μπορει θα μπερδευτηκε γιατι το name μου ξεγελαει λιγο, αν και τα κοριτσακια τα εχει με ροζ ενω τα αγορακια με γαλαζιο, \"ξερεις ειμαι γυναικα\" απαντω και η απαντηση της \"ε, και? δεν σου αρεσουν οι γυναικες? με τον πιο απλο τροπο, λες και ηταν το πιο φυσιολογικο και λογικο πραγμα\". Ασε με ξενερωσε πολυ το ολο θεμα. Καλα οι παντρεμενοι ηταν μεσα στην κακια λυσα. Λες και τους ξαμωλουσες απο της φυλακης τα σιδερα στην ελευθερια τους. Αν δεν γουσταρες να μιλησεις μαζι τους prive στα χωνανε αγρια και επιμενανε πολυ, μα παρα πολυ
Τι να πω?ο κοσμος εχει πολυ μεγαλη μοναξια και καταπιεση....
Αμάν τι μου θύμισες! Με κοιτάνε παράξενα αυτή την στιγμή γιατί μιλάμε έβαλα κάτι γέλια! Οντως ακριβώς έτσι ήταν. Εμένα μόνο μία κοπελιά μου την είχε πέσει αρκετά πιεστικά αλλά ευτυχώς δεν επέμεινε πολύ. Οι άντρες όμως ήταν άλλο πράγμα.. Ε ρε γέλια..!!!!
Εγω ευτυχως ειμαι μονη στο γραφειο οποτε εκφραζομαι ελευθερα.
Ελπιζω τωρα που θα γνωριστουμε να συνεχισουμε να ειμαστε ανετες και χαλαρες γιατι η ανωνυμια παντα σε κανει να εισαι πιο ανοιχτη και να μιλας πιο ανετα. Αν γινει το αντιθετο θα προτιμουσα να μην γνωριζομασταν. Εγω παντως δεν προκειται να αλλαξω. Ουτως ή αλλως ξερεις τοσα για μενα
Μπα, συνήθως όταν γνωρίζομαι με κάποιο/α που ταιριάζουν τα χνώτα μας που λένε γίνομαι ακόμα πιό ελεύθερη και χαλαρή. Εχω μία προαίσθηση ότι εσύ και γω θα πορευτούμε παρέα για πολύ πολύ καιρό... Προσωπικά νιώθω σαν να σε ξέρω χρόνια. Περίεργο ε;
Και για να συνδέσω το προηγούμενο σχόλιό μου με αυτά που λέγαμε πιό πάνω, αν αυτό το είχα ανεβάσει στο άλλο σάϊτ αυτή την στιγμή ο καθένας θα είχε να πει το μακρύ και το κοντό του...
Κοιτα να δεις... και γω το ιδιο νιωθω. Ωραια, κι εγω ετσι ειμαι. Αρκει να ταιριαξω και μετα γινομαι αλοιφη, χαλι να με πατησεις. Αν και δυσκολα ταιριαζω. Εδω στην Αθηνα δεν εχω βρει καμια ως τωρα που να ταιριαζω και να την κανω πραγματικα φιλη μου. Για μενα η φιλια ειναι κατι το ξεχωριστο. Γνωστους και γνωστες εχω πολλους και δηθεν φιλους. Οι καλυτερες φιλες μου ομως ειναι στην πολη που γεννηθηκα. Πολλοι με σχολιαζουν αρνητικα γι αυτο, και ιδιαιτερα ο αντρας μου. \"Μου λειπουν οι φιλες μου του λεω\" και μου απαντα \"τι να σου πω, τοσα χρονια εδω και δεν κανεις κατι να αλλαξει αυτο, να βρεις κι εδω καποια φιλη\". Αλλά ρε γαμωτι μου, μου ειναι δυσκολο σε αυτη την ηλικια να ανοιχτω σε καποια και να της πω για μενα. Φοβαμαι οτι θα παρεξηγηθω και κλεινομαι στο καβουκι μου.Quote:
Μπα, συνήθως όταν γνωρίζομαι με κάποιο/α που ταιριάζουν τα χνώτα μας που λένε γίνομαι ακόμα πιό ελεύθερη και χαλαρή. Εχω μία προαίσθηση ότι εσύ και γω θα πορευτούμε παρέα για πολύ πολύ καιρό... Προσωπικά νιώθω σαν να σε ξέρω χρόνια. Περίεργο ε;
Μιλαω με τις ωρες με τις φιλες μου στο τηλεφωνο γιατι πραγματικα μου λειπουν. Νιωθω πολυ μονη εδω. Ειμαι απο γεννησιμιου μου, που λενε, ενα πολυ κοινωνικο ατομο και εχω πολυ αναγκη την φιλια. Αλλά εδω, στην Αθηνα, οι ανθρωποι ειναι πολυ επιφυλακτικοι και εμαθα να ειμαι κι εγω ετσι.
Σε καταλαβαίνω και εγώ κάπως έτσι λειτουργώ. Γνωστούς και γνωστές έχω πολλούς και πολλές. Φίλους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός μου χεριού. Προτιμώ την ποιότητα από την ποσότητα.
τι θα πεις στον καλο σου για το πως εφτασε η προσκληση στα χερια σου?