@δημητρη δε γινεται να σε φορτωνουν με τη μεγιστη δοση λεπονεξ..
ειναι επικινδυνο φαρμακο και δεν νομιζω οτι το χρειαζομαι.. κουραστηκα 8 χρονια..
Printable View
@δημητρη δε γινεται να σε φορτωνουν με τη μεγιστη δοση λεπονεξ..
ειναι επικινδυνο φαρμακο και δεν νομιζω οτι το χρειαζομαι.. κουραστηκα 8 χρονια..
ΣΥΜΦΩΝΩ. ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....
κι εγω θελω να κοψω το ρισπερνταλ 3 χρονια κλεινω το δεκεμβρη.προσπαθησα για καποιες μερες να το κοψω μονη μου αλλα στο σπιτι ουτε αυτο δε σεβαστηκαν και αρχισε παλι η μανα μου τα γνωστα τα δικα της
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μάθω εάν το Geodon των 80mg προκαλεί μείωση στον αιματοκρίτη. Γιατί από τότε που το πήρα και μετά ο αιματοκρίτης μου έχει μειωθεί.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Με εκτίμηση,
Σπυρίδων
@σπυρο εγω με το λεπονεξ το επαθα αυτο
Διάβασα τις οδηγίες και γράφει ότι μερικές από τις παρενέργειές του είναι υπνηλία και μεταβολές στις εξετάσεις αίματος. Ευχαριστώ πάντως. Πήγα και σε αιματολόγο και μου είπε ότι αυτό ρίνει τον αιματοκρίτη ..
πολυ υπνο...
@παιδια γεια σας
απντειτ παιρνει κανεις τοπαμακ; γιατι μου το εβαλαν σημερα για ημικρανιες και επιληψια
παιρνω ηδη το λαμικταλ.. ξερει κανεις παρενεργειες; φερνει υπνο;
εγω παιδια πιστευω παντως οτι οι γιατροι δινουν μεγαλυτερες δοσεις απο οτι θα επρεπε
@δημητρη ετσι ειναι δυστυχως....
κανεις για το τοπαμακ;
Από σταθεροποιητές έχω πάρει gabapentin και depakine, το τοπαμάκ δεν είχα την τύχη να το πάρω. Από ότι θυμάμαι τότε που τα έψαχνα το παίρνουν και για να χάσεις βάρος. Σε σχέση με τα άλλα νομίζω έχει λιγότερες παρενέργειες.
Εχω παρει εγω τοπαμακ σαν σταθεροποιητης ειναι για τα πανηγυρια στις ημικρανιες βοηθαει αλλα για επιληψια θα προτιμουσα το ντεπακιν
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ δεν μπορω να πω ελευθερα την γνωμη μου για τα φαρμακα κ το λεπονεξ οσο αφορα το ποσο θα επρεπε να παιρνεις γτ υπαρχει λογωκρισια απο μερους διοικησης φορουμ αλλα παντως μπορω να σε πω συχνα να κανεις εξετασεις αιματος οτι ειναι καλο
@καβκαζ για επιληψια παίρνω και το λαμικταλ. Ντεπακιν έπαιρνα για χρόνια αλλά μου το άλλαξε γιατί είχε παρενέργειες
@μαρστειν τι διάγνωση έχεις ?
@Δημήτρη κάνω συχνά εξετάσεις για ένα διάστημα έκανα κάθε βδομάδα
Σύμφωνα με τον ψυχίατρο οριακή διαταραχή προσωπικότητας με πιο έντονα τα παρορμητικά στοιχεία. Aυτό που μου έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα είναι οι ακραίες αντιδράσεις που έχω σε πολύ μικρά πράγματα. Μέσα σε μία μέρα μπορεί να πάω από την κατάθλιψη στην χαρά στον θυμό κ.τ.λ. Με τη ψυχοθεραπεία βελτιώθηκα κάπως αλλά είδα ότι έπιασα ένα ταβάνι, εκεί ήρθε η αγωγή που μου έδωσε μία ώθηση. Δυσκολεύομαι ακόμα αφάνταστα αλλά τουλάχιστον πλέον νοιώθω φυσιολογικός τις περισσότερες ώρες της μέρας, ενώ πριν ένα 6μηνο ένοιωθα εξωγήινος. Φυσικά να προσθέσω ότι άλλαξα εντελώς τρόπο ζωής. Δεν ξέρω αν σε είχε βοηθήσει το ντεπακίν αλλά εμένα φαίνεται να με έχει σταθεροποιήσει κάπως, αν και είμαι στην ελάχιστη δόση (500 μγ πριν τον ύπνο).