Μπου κανε κουμάντο να ζήσεις μετράει
Printable View
Μπου κανε κουμάντο να ζήσεις μετράει
boo πρεπει να αναλυσεις τις συνηθειες που εχεις στην καθημερινη σου ζωη.
η ντοπαμινη που λενε οτι ευθυνεται για την κατασταση μας ειναι η ουσια του ενθουσιασμου, του κινητρου αλλα και ανταμοιβης και ευχαριστησης.
Εχει δηλαδη πολλαπλους ρολους.
Με αυτην αισθανεσαι χαϊ.
Λενε οτι ολα οσα κανει ο ανθρωπος τα κανει για να νιωσει χαϊ με την ντοπαμινη.
Την ντοπαμινη αυξανει π.χ. τα βιντεοπαιχνιδια, το τσιγαρο, αλκοολ, η χρηση του ιντερνετ, ναρκωτικα κλπ.
Δες τις καθημερινες σου συνηθειες που φαινονται "αθωες" να δεις τι σου αυξανει η ντοπαμινη.
Αμα εχεις λιγη ντοπαμινη βαριεσαι τη ζωη σου ενω αμα εχεις πολλη τοτε εισαι σε εξαψη και χαϊ.
Ανελυσε τη ζωη σου να δεις τι σου προκαλει ενθουσιασμο και κινητρο και μειωσε τα αυτα.
Για να συνελεθεις πρεπει να βαριεσαι περισσοτερο !!
Δε γινονται βεβαια απο τη μια μερα στην αλλη αλλα σε λιγο καιρο θα νιωσεις καλυτερα.
Ολες οι θρησκειες που ειναι καλες βασιζονται στο να μειωσουν τη ντοπαμινη και να γινεις παλι νορμαλ.
@μπου δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω υποφέρω με τους γείτονες που με παρακολουθούν και θέλουν να με ξεκανουν
Μπου δώσε όλο το βάρος στο να ζήσεις κι άσε το τι θα γίνει πάρε τα φάρμακα σου και μην ακούς κανένα πάρε τα φάρμακα σου να τα βλέπεις όλα νορμάλ κ κλείσε την τηλεόραση όταν φτάνεις στα δύσκολα να λες θα ζήσω πάρε τα φάρμακα σου
συγνωμη αλλα για ποιο λογο να σας παρακολουθησουν τι εχουν να κερδισουν?
Μπου πωσ εισαι;
ΑΠΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΔΙΟ ΟΡΙΣΜΟΥ.ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ, ΓΤ ΠΑΛΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ Ή ΜΗ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.Κ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΩΣΗΣ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΩ Κ ΑΛΛΟ....
παιδια οσο αφορα την παρακολουθηση κ ολα τα υπολοιπα ειναι δεν ειναι αληθινα εχουμε δικαιωμα να πιουμε κ ενα καφε χαλαρωνοντας κ σκεφτομενοι κατι αλλο οπως πχ τον βαθυτερο εαυτο μας. ΥΓ α μαους βοηθικα που κ αρχισα να λεω την αληθεια
δηλαδη ολα αυτα τα φανταζομαι?
αφου τα νιωθω...
τα φανταζομαι?
Δεν τα φαντάζεσαι ρε μπου ερμηνεύουμε λάθος το περιβάλλον κάπως έτσι κι ο εαυτός σου σ μιλάει με ψευδα μυνηματα πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι
Πως είσαι σήμερα?
ε μονη στο σπιτι, οι δικοι μου λειπουν απο το πρωι, αρρωστη, κρεβατι και σκεψεις την περισσοτερη ωρα
Έτσι την περνάω κι εγώ εντάξει μία χαρά είσαι
χααχαχαχ ναι καλα ειμαστε :)
Έλα ρε μπου αυτό μας έτυχε τι να κάνουμε τώρα μην τα βαφεισ μαύρα σε πέντε δέκα χρόνια θα έχουν βγάλει θεραπεία