Τι εννοείς κοροιδεύουμε?
Printable View
Τι εννοείς κοροιδεύουμε?
ενοω δεν το λεω με την κακη ενοια απλα εσεις συνεχεια γραφεται διαφορα ακυρα με το στορυ ,και χανομαστε λιγο
Ε μα δεν το είπατε να μην γράφονται αυτά....εμένα δεν με ενοχλούν αυτά αλλά τέσπα..........
τεσπα θελεται να το συνεχισουμε η να το παρατησουμε?
Τι σου γαμησαμε το ρολο ρε γουαι; Μπηκες σε μια ιστορια που ειχε ηδη ξεκινησει και πηγαινε καπου με συγκεκριμενη σειρα που γραφαν τα μελη και σου γαμησαμε το ρολο; Εσυ το γαμησες με το ρολο που φανταστηκες και κολησες εκει. Δεν κολουσε αυτο θα εκανες μετα κατι αλλο...μπορουσες να βρεις τροπο να το γυρισεις εκει παλι ωστε να εισαι ο κακος αφου το ηθελες. Και γενικα τετοιου ειδους γραφη δεν λειτουργει με το να σχολιαζουμε και να διορθωνουμε τον προηγουμενο ουτε μπορουμε να ελεγχουμε την ιστορια οπως γουσταρουμε μονο εμεις. Διαβαζουμε προσεκτικα τα προηγουμενα και απανταμε με βαση αυτα και οπου μας πανε...αφηνομαστε λιγο δηλαδη....σκοπος δεν ειναι να προβαλουμε τη παρτη μας σωνει και καλα οπως θα θελαμε αλλα να φτιαξουμε ενα στορυ ολοι μαζι. Ασχετα που ειμαστε εμεις οι χαρακτηρες δεν παυουν να ειναι χα-ρα-κτη-ρες. Και μπορουσαμε να γραφουμε ο ενας για το χαρακτηρα του αλλου η οπως μας κατεβαινε....το μονο που επρεπε να τηρηθει ηταν η σειρα και η συνοχη της ιστοριας. Τιποτα αλλο δεν επρεπε να νοιαζει κανεναν. Τεσπα...πολυ συγχιστηκα :P χαχαχαχα ε μαααα αντι να το απολαυσω και μα χαλαρωσω ημουν μες στη τσιτα γιατι χασατε μερικοι τα αυγα και τα πασχαλια....τεσπα δεν πειραζει....με πιο καλη οργανωση μπορει να γινει σωστα το πραγμα αλλη φορα, εχω ιδεες. Η καντε το εσεις ελευθερα και οπως θελετε...εγω για αποψε παντως ζε φινι.
Εγώ ξενέρωσα τώρα..........
ωραια εσεις οι υπολιποι θελεται να συνεχισουμε απο εκει που το αφησα εγω η οχι?και με πια σειρα
ρε παιδια αφου μια χαρα την ειχα γραψει την ιστορια μου θα την συνεχισεται?
ωραία γουάι θα παίξεις? Ε οι δύο μας θα παίξουμε?
θελουμε και εναν τριτο
Κανένας άλλος?
θες να το παμε οι δυο μας?
ωραια εγω εγραψα.πηγαιντε πισω να το βρειτε που ειναι .Σειρα εγω,κιουμπ,γουαι οκ?και κιουμπ σκοτωσε την ναταλια γραψε οτι εφυγε