Δεν ειπα αυτο, φιλε μου διαστρεβλωνεις αυτο που προσπαθησα να πω...Δεν μιλησα για ιδανικη σε καμια περιπτωση. Ειπα να μην το κλεινουμε σε κουτακια.
Μπορει να παντρευτεις στα 25, και παιδι να μην κανεις ποτε. Μπορει να παντρευτεις στα 45 και να σου προκυψει ενα υγιεστατο μωρακι. Μπορει να κανεις τις απειρες εξωσωματικες και να κανεις παιδι μετά απο 20 χρονια, κατι που το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο και για τους γονεις και για το παιδι. Σε φορτωνει με πολυ βαρος ολη αυτη η προσπαθεια...
Εγω προσωπικα, η μανα μου εκανε 18 χρονια να με κανει, με γεννησε στα 44 μετα απο 18 χρονια γαμου! Η μανα μου στα 44 ο πατερας μου 53. Για να μη φτασω στο σημειο να πω οτι επαθε την ψυχωση ακριβως επειδη τοσα χρονια και με τοσες ορμονοθεραπειες προσπαθουσε να κανει παιδι...
Δεν υπαρχουν συνταγες σε αυτα για ολους ανεξαιρετως ουτε πασπαρτου ουτε οδηγιες χρησης λες και ειμαστε απορρυπαντικά...
Αμα θες να κανεις παιδι, και βλεπεις το ρολο σου σε αυτη την κοινωνια σαν γονιος, φροντιζεις να βρεις ενα ατομο με παρομοιες αντιληψεις και προχωρας. Και μετα αγωνιζεσαι να τα μεγαλωσεις, να τα ταιζεις καθημερινα, να μην τους λειψει τιποτα.
Εγω προσωπικα περασα πολυ ασχημα με ψυχωσικη μανα και μονη μου, δεν εχω αδερφια. Θεωρητικα θα ηθελα να ζησω την οικογενεια τυπου μικρο σπιτι στο λιβαδι αλλα τωρα πια ξερω οτι ειναι απλως ενα ονειρο...Δεν ετυχε, δεν πετυχε, έχει καλώς...