οπως σου ειπα ενα πραγμα πρεπει να το πιστευεις για να γινει αν δε πιστευεις τιποτα υπαρχει περιπτωση να ερθει κοντα σου?
αρα η πιστη ελκει τους αλλους...
οπως σου ειπα ενα πραγμα πρεπει να το πιστευεις για να γινει αν δε πιστευεις τιποτα υπαρχει περιπτωση να ερθει κοντα σου?
αρα η πιστη ελκει τους αλλους...
Μάρα.θα μπορούσα να σου στείλω πμ?
μου χει συμβει και αυτο πχ συμπαθω τις γατες και αυτες ολο με ακολουθουν και μου μιαουριζουν στα ποδια μου σα να διαβαζουν το μυαλο μου...ισως δεν εχεις καταλαβει ακομα τη δυναμη που εχει το πνευμα.
Το resume ειναι οτι οι σχεσεις προϋποθετουν προσπαθεια και παρε-δωσε... δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ετοιμα και στρωμενα.
αν μπορουσες να φανταστεις τι προσπαθεια ειχα καταβαλει στο παρελθον θα καταλαβαινες γιατι μου ερχονται τωρα ολα ετοιμα το μονιμο λαθος που κανεις ειναι οτι νομιζεις οτι ολα ειναι θεμα τυχης και συμπτωσης ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ολα τα υπολυπα ειναι ραπανακια για την ορεξη περιτυλιγματα ενως δηθεν τελειου πακετου που δεν υπαρχει και φαντασιωσεις οτι θα βρεθει ο ιδανικος συντροφος που δεν υπαρχει πουθενα αν δε το ξερεις το αεροπλανο απογειωνεται παντα κοντρα στον ανεμο και ΠΟΤΕ με ευνοικο ανεμο.
με τις φωτογραφιες και την εικονα δε πετυχαινεις τιποτα που θα κρατησει για πολυ
πχ αν δε το εχεις καταλαβει ως τωρα τα παντα ειναι θεμα ορθης αντιληψης καθε φορα που αποτυγχανεις σε ενα πραγμα αυτο σημαινει οτι κατι σου ξεφυγε κατι δεν ειχες προσεξει καλα κατι συνεβει και δε το ειδες μονο οταν ο ανεμος σου παει κοντρα θα μπορεσεις να το δεις να το προσδιορισεις και να καταλαβεις τι ακριβως ειναι ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ σου ειχε περασει ποτε απ το μυαλο? και ομωσ αν το σκεφτεις καλυτερα θα δεις οτι ετσι ειναι...
χαχαχα αυτο ακριβως λεω και εγω οταν τονιζω να σηκωθειτε απο τον υπολογιστη και να βγειτε εξω να γνωρισετε κοπελες. Εγω δεν ειπα ποτε οτι δυσκολευομαι να βρω συντροφο ή οτι δεν εχω συντροφο ή οτι ψαχνω συντροφο. Ειπα μονο οτι δεν εμπιστευομαι το ιντερνετ επειδη υπαρχει κρυφτουλι πισω απο την οθονη. Και λογω συγκεκριμενων δεδομενων ειπα φιλικα μια γνωμη στον Κυκνο. Μη συμπεραινεις αλλα αντι αλλων.....