για sleeve κουκλα πρεπει να ναι παραπανω απο πτυχωση
μου εχουν πει για 4-5 μερες νοσηλεια
βαλε και καμια βδομαδα σπιτι λογικα
τις 15 θα τις παρεις αδεια μαλλον
εγω εκανα πτυχωση και σε 1 βδομαδα ημουνα ανετη
αλλα εξαρταται κι απ τον οργανισμο
Printable View
για sleeve κουκλα πρεπει να ναι παραπανω απο πτυχωση
μου εχουν πει για 4-5 μερες νοσηλεια
βαλε και καμια βδομαδα σπιτι λογικα
τις 15 θα τις παρεις αδεια μαλλον
εγω εκανα πτυχωση και σε 1 βδομαδα ημουνα ανετη
αλλα εξαρταται κι απ τον οργανισμο
αααα και καλη επιτυχια
δωσε χαιρετισματα στα παιδια τα ομορφα
χε χε απο λαρισα πες τους
basia,χαίρομαι που βρήκες την άκρη σου!
Καλή σου επιτυχία και καλά αποτελέσματα!
Παιδια για τον Κωνσταντινιδη του Ιατρικου ξερει κανεις τιποτε? Εχει χειρουργηθει καποιος απο τον συγκεκριμμενο γιατρο?
Για τη μεθοδο DA-VInci ξερει κανεις τιποτε? Υπαρχει καποια εμπειρια?
Παιδια για τον Κωνσταντινιδη του Ιατρικου ξερει κανεις τιποτε? Εχει χειρουργηθει καποιος απο τον συγκεκριμμενο γιατρο?
Για τη μεθοδο DA-VInci ξερει κανεις τιποτε? Υπαρχει καποια εμπειρια?
Το μηχάνημα που χρησιμοποιεί ο χειρουργος για να κάνει λαπαροσκοπικά κάποια εγχείριση ονομάζεται και από ότι έχω διαβάσει ο Σκρέκας χειρουργεί με αυτό και κοστίζει λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Το μηχάνημα-ρομπότ που χρησιμοποιεί ο χειρουργος για να κάνει λαπαροσκοπικά κάποια εγχείριση ονομάζεται da Vinci και από ότι έχω διαβάσει ο Σκρέκας χειρουργεί με αυτό και κοστίζει λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Τζενάκη πως τα πας? Είσαι ακόμα με υγρά ε?
Πεινας? δίψας?
Οι τομές σου πως είναι πονάνε?
ακομα υγρα
και σημερα εκανα και τραπεζι στο σπιτι
ασε
απο την τριτη με τα αλεσμενα
οι τομες δεν πονανε πια
θα βγαλω τα ραματα την δευτερα τριτη
Γεια σας παιδια και καλο μηνα.
Χαιρομαι που μαθαινω τα ευχαριστ νεα σας και παιρνω το κουραγιο να μεινω σταθερη στην αποφαση μου να κανω κι εγω το μεγαλο βημα.Αν και εχω κλεισει ραντεβου στο νοσοκομειο του Ριο ,θα εχω την επαφη μου και με χειρουργους εδω στην Αθηνα για να δω τι θα μου πουν,να μου λυσουν αποριες και τελικα να μου εδραιωσουν !!!!!!!!!!!η να με αποτρεψουν?????? απο την αποφαση μου.
Απο τη μια ειναι το πως θα παει η επεμβαση[γιατι ο πρωτος που πηγα με τρελανε],και το δευτερο ειναι το οικονομικο.
Αν μπορει να με καλυψει το Ι.Κ.Α και η ιδιωτικη ασφαλεια που εχω Ο.Κ μπορει να αποφασισω να την κανω και σε ιδιωτικη κλινικη,εδω στην Αθηνα. Ομως εχω την εντυπωση οτι η ομαδα του Ριο πρεπει να εχουν και μεγαλη εμπειρια.
Πριν ακομη δω τους αλλους χειρουργους εχω την αισθηση οτι ο Κος Καλφαρεντζος θα μου εμπνευσει την μεγαλυτερη εμπιστοσυνη.
NADINAKI & Kathrine σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.
Tζενακι ,
πως εισαι?
ακομη εισαι μονο με υγρα?
πονας?πεινας?
Καλη δυναμη κουκλα μου και ολα καλα σου ευχομαι*****
αληθεια βρε παιδια... πως αισθανεσαι μετα την επεμβαση???? ποση ωρα διαρκει και ποτε ξυπνας????????? εγω παλι δεν εκλεισα ημερομηνια ακομα με καθυστερησε λιγο ο θυροειδης γιατι θεωρησαμε καλυτερα να ερθουν οι τιμες πρωτα στα ισια τους (μια και τα τελευταια χρονια ειχαν τρελλαθει λιγο)! αλλα τωρα που ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα θα κλεισω και εγω επιτελους ημερομηνια με τον Σκρεκα θεσσαλονικη!!!!!
δεν ειναι φοβερο? επιτελους!!!! σκεφτομαι ποσο χαρουμενη και ευτυχισμενη θα ειμαι σε μερικους μηνες και δεν βλεπω την ωρα!!!!!
οσο για την νοσηλεια σε παρακολουθουν για 4 μερες περιπου αλλα σηκωνεσαι απο την δευτερη κι'όλας ημερα!!!
Στην ενημέρωση που θα πας στο Ρίο,θα σου λυθούν όλες οι απορίες και αφού ήδη έχεις ψαχτεί πάρε χαρτί να ρωτήσεις όσες τυχόν σου μείνουν αναπάντητες.Πράγματι ο Κος καλφαρέντζος είναι ειδήμων στις επεμβάσεις αυτές,εκείνος τις έφερε στην Ελλάδα και η ομάδα που έχει είναι επίσης εκπληκτική.Όταν θα δεις το πράο βλέμμα του και το πως σου εξηγεί από την αρχή τι είναι η παχυσαρκία,αίτια και λύσεις,που οδηγεί,συνέπειες,επεμβάσει ς,dna που επηρεάζει και όλα αυτά επί 3 ώρες περίπου,πιστεύω θα πάθεις πλάκα.Δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι,αλλα επίσης θα πάθεις πλάκα από τους ασθενείς που θα δεις στην διάλεξη αλλά και στα δωμάτια αν πας.Αξίζει τον κόπο,να μείνεις και την Πέμπτη όπου βλέπει τους χειρουργημένους από 1 μήνα έως πόσα χρόνια πριν για να δεις ζωντανά τα αποτελέσματα μπροστά σου. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ....Quote:
Originally posted by MARGARET
Γεια σας παιδια και καλο μηνα.
Χαιρομαι που μαθαινω τα ευχαριστ νεα σας και παιρνω το κουραγιο να μεινω σταθερη στην αποφαση μου να κανω κι εγω το μεγαλο βημα.Αν και εχω κλεισει ραντεβου στο νοσοκομειο του Ριο ,θα εχω την επαφη μου και με χειρουργους εδω στην Αθηνα για να δω τι θα μου πουν,να μου λυσουν αποριες και τελικα να μου εδραιωσουν !!!!!!!!!!!η να με αποτρεψουν?????? απο την αποφαση μου.
Απο τη μια ειναι το πως θα παει η επεμβαση[γιατι ο πρωτος που πηγα με τρελανε],και το δευτερο ειναι το οικονομικο.
Αν μπορει να με καλυψει το Ι.Κ.Α και η ιδιωτικη ασφαλεια που εχω Ο.Κ μπορει να αποφασισω να την κανω και σε ιδιωτικη κλινικη,εδω στην Αθηνα. Ομως εχω την εντυπωση οτι η ομαδα του Ριο πρεπει να εχουν και μεγαλη εμπειρια.
Πριν ακομη δω τους αλλους χειρουργους εχω την αισθηση οτι ο Κος Καλφαρεντζος θα μου εμπνευσει την μεγαλυτερη εμπιστοσυνη.
NADINAKI & Kathrine σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.
4,5 ώρες έκανε,ξύπνησα 2 ώρες μετά,πολλή κούραση ένιωθα,πόνο καθόλου λόγω επισκληρηδίου,7 ημέρες παραμονή,από τη 2η μέρα σηκώνεσαι και όσο περπατάς τόσο καλύτερα νιώθεις.Quote:
Originally posted by Ramira
αληθεια βρε παιδια... πως αισθανεσαι μετα την επεμβαση???? ποση ωρα διαρκει και ποτε ξυπνας????????? εγω παλι δεν εκλεισα ημερομηνια ακομα με καθυστερησε λιγο ο θυροειδης γιατι θεωρησαμε καλυτερα να ερθουν οι τιμες πρωτα στα ισια τους (μια και τα τελευταια χρονια ειχαν τρελλαθει λιγο)! αλλα τωρα που ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα θα κλεισω και εγω επιτελους ημερομηνια με τον Σκρεκα θεσσαλονικη!!!!!
δεν ειναι φοβερο? επιτελους!!!! σκεφτομαι ποσο χαρουμενη και ευτυχισμενη θα ειμαι σε μερικους μηνες και δεν βλεπω την ωρα!!!!!
οσο για την νοσηλεια σε παρακολουθουν για 4 μερες περιπου αλλα σηκωνεσαι απο την δευτερη κι'όλας ημερα!!!
Stelio,
σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου και για τις πληροφοριες που μου δινεις.Πραγματικα με εμψυχωνουν για να μεινω
σταθερη στο στοχο μου, γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω κανει αρκετες προσπαθειες στη ζωη μου για απωλεια κιλων και καθε φορα τα ξαναπαιρνα πολυ γρηγορα και μαλιστα με μικρες παρασπονδιες.
Αυτα τα οποια μου αναφερεις για τον Κο Καλφαρεντζο θελω να πιστευω οτι ετσι ακριβως θα ειναι.Ξερεις την εχω αναγκη αυτην την τονωση γιατι ο αλλος που πρωτοπηγα μ'εκανε κομματια με το να επιμενει οτι η στατιστικη της αποτυχιας της μεθοδου sleeve θα επαληθευθει επανω μου.Υπ'οψιν οτι για οικογενειακους λογους βρισκομαι χρονια στα νοσοκομεια και ξερω πως και η πιο απλη επεμβαση εχει τους σοβαρους κινδυνους της.
Ισως γι'αυτο να κατευθυνεται η σκεψη μου στην ομαδα του Ριο,που φανταζομαι οτι και μια στραβη να τυχει θα μπορουν να το αντιμετωπισουν πιο υπευθυνα και ισως να υπαρχει και εντατικη ???Αντε να μου τχει κατι σε ιδιωτικη κλινικη. Την εβαψα....
By the way ,εχω δεικτη 42 και ειμαι 50 χρονων. Αρα οτι εχω να κανω πρεπει να το κανω τωρα .