το πρωι το παιρνω και εγω το χαπι μαζι με κατι βιταμινες....
και πινω παρα πολυ νερο!!
Printable View
το πρωι το παιρνω και εγω το χαπι μαζι με κατι βιταμινες....
και πινω παρα πολυ νερο!!
τι βιταμινες περνετε?
Μου εδωσε ο γιατρος τα παιρνω μαζι με τα χαπια βιταμινη Ε και μουρουνελαιο σε χαπι για τον μεταβολισμο.
το μουρουνελαιο και η βιταμινη Ε σε τι ακριβως θα βοηθησει μαζι με το reductil?
απλως εχεισ περισσοτερη ενεργεια.
και το μουρουνελαιο βοηθαει στον μεταβολισμο σου.
η βιταμινη Ε κανει γενικα καλο και στο δερμα, στα μαλια , στα νυχια.. μου ειπε πως κανονικα βιταμινη Ε πρεπει να παιρνουμε ολοι μας. οχι μονο αυτοι που κανουν διαιτα
εγω σκευτομουν πολυβιταμινες
για την Ε το ξρω ειχα παρει EVIOL αλλα μουρουνελαιο τι μαρκα? αυτο δεν το επερναν παλια τα παιδια για να τους ανοιξει η ορεξη?
το μουρουνελαιο το παιρνω σε καψουλες. δεν θυμαμαι μαρκα. και η Power health εχει. εμενα μου ειπε πως ρυθμιζει τον μεταβολισμο να κανεις περισσοτερες καψεις.
εσυ πως νιωθεις με το reductil? απο ορεξη πως παμε?
giati pernete mourouneleo?
απο ορεξη μου το εχει κοψει το χαπι μπορω να πω.
σκεψου χθες βγηκα γιαπ οτο.. ειπια ενα ποτηρι κρασι και λιγο φρουτο κ δεν πεινουσα καθολου...
τοο μουρουνελαιο ο γιατροσ μου ειπε πως βοηθάει στο μεταβολισμο. να κανει περισσοτερες καυσεις γιατι εχει ω3 λιπαρα.
μα και το ρεντουκτιλ κανει καυσεις.παντος οι βιταμινες δεν παχενουν ακουσα.εγω τα παω τελεια !!8α ανεβασω κ την διατροφη αυριο για το αλαλουμακι.
σημερα ξυπνησα με πολυ πονοκεφαλο. ναι μεν χθες βγηκα εξω αλλα μονο μισο ποτηρι λευκο κρασι ειπια....
ειναι παρενεργεια απο το χαπι? η απλη συμπτωση?
Ξεκινησα τα reductil την Πεμπτη αλλα δεν βλεπω διαφορα στην ορεξη μου, εσεις κοριτσια ποτε αρχισατε να βλεπετε διαφορα στην ορεξη σας?
http://ticker.7910.org/wa__88__02av0...91ciB0ZXh0.gif
egv arxisa thn 1h mera.meta apo mish vra env [einaga m kopike apotoma h preksi