κι εγω οταν ταζω, μεχρι και τσουρεκια κραταω στον καταψυκτη....
Printable View
κι εγω οταν ταζω, μεχρι και τσουρεκια κραταω στον καταψυκτη....
Αυτή η καμπάνα σαν να χτυπάει για κάποιον άλλον.. αλλά εμένα τα σαλάκια μου τρέχουν ούτως ή άλλως!! :) Τσουρέκια.. ααααχ.... μόνο με τη μυρωδιά έμεινα φέτος!! Τι μου θύμισες τώρα..
Το έχετε μάθει πλέον!Έλα,πάμε όλοι μαζί:
"Εγώ δεν ξέρω τίποτα!Είμαι αθώα!"
http://2.bp.blogspot.com/_5klqojlXp5...E%BD%CE%B1.jpg
Κοίτα τώρα πως καρφωνόμαστε ένας ένας!! Εγώ μια κουβέντα είπα.. όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!! :)
Ηρθα, ηρθα , εφτασα επιτελους!!!!! αχ, μου λειψατε! γμτ εχω μονο στη δουλεια προσβαση στο ιντερνετ και περιμενω να κοψει λιγο η δουλεια να μπω, ηρθα το πρωι , εφτιαξα καφε και ετοιμαζομουν να μπω να μαθω τα νεα σας (και να σας πω και τα δικα μου) και τσουπ Ο ΧΑΜΟΣ. Οχι τιποτα αλλο μη γινω κι εγω guest (αλλη ειναι η σταρ μην μπερδετουμε ;) ουφ, εφυγε το boss και ΝΑ ΜΑΙΙΙΙΙ! ουαου, ειχα να διαβασω ενα σωρο!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ γλυκουλα μου μ'εκανες και γελασα, καλα εισαι φοβερη , βρε θηρειο, τετοια εκανες? χι, χι, να σου πω, ο ανθρωπος δεν αλλαζει παντα ετσι θα εισαι αυθορμητη, και ευχομαι να ξανακανεις συντομα τρελες! δεν καταλαβα επειδη μεγαλωσαμε κεφαλια μεσα? τα καλυτερα ερχονται ;P
Πεννουλα μου αχ, αχ, βροχουλες, ε?? Β. Ελλαδα μυριζομαι και ζηλευω, αθηναις εγω, σνιφ, σνιφ, εδω στο καμινι ξεροψηνομαστε, μπου χου χου ... ευτυχως εβρεξε σ'εσας (με το τουλουμι α'οτι καταλαβα) και δροσισε και σε εμας τα κακομοιρα ...
Ηδονοβλεψια βλεπω εισαι on line, να απαντησω στην ερωτηση σου για τα reductil, οχι εγω δεν τα παιρνω απο εδω τα κοριτσια εμαθα για αυτα, εγω παιρνω lipotox (το τελευταιο διαστημα οχι τοσο συστηματικα, νομιζω πως ειναι πολλα τα χαπια, τα εχω μειωσει αλλα ξεφυγα και λιγο - πολυ δηλ.) ευτυχως ειμαι σταθερη στα 95 κιλα. Οσο για το θεμα με τα ρουχα που ειπες lbp ΑΛΙΜΟΝΟ θα συμφωνησω με τις προλαλησαντες ρουχα υπαρχουν , το θεμα ειναι το γουστο και πως τα συνδυαζεις, οκ, μπορει να μην εχεις 800 ρουχα να αλλαζεις αλλα με 2-3 συνολακια μπορεις μια χαρα να ντυθεις. και ναι μπορεις να εισαι και "γεματουλα" και περιποιημενη !! γι'αυτο λοιπον κι εγω σας γραφω με τα σουπερ τρουπερ βαμμενα νυχακια μου (τα εφτιαξα την τριτη παρακαλω:) με το εχτρα φοβερο κοκκινο- κοραλι χρωματακι ακρως καλοκαιρινο! (και να φανταστειτε οτι τρωω και τις παρανυχιδες, μπλιαχ) αλλααααα μια χαρα δειχνουνε, ειναι Σουπερ, εχω πολυ πλακα ...εβαλα και το πεδιλακι (ασορτι χρωμα και στα ποδια) ανεβηκε η ψυχολογια ΠΟΛΥΥΥΥ! Επισης ενα σχολιο ldp οσον αφορα "το θεμα ειναι να αρεσεις στους αλλους" οχι κοριτσι μου το θεμα δεν ειναι να αρεσεςι στους αλλους αλλα ΝΑ ΑΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Γιατι εαν δεν το κανεις αυτο οσα κιλα και να πας, οπως και να εισαι ποτε δεν θα αρεσεις σε ΟΛΟΥΣ. παντα θα υπαρχει καποιος να σε σχολιασει οπως κα να σαι. το θεμα ειναι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου. Εγω π.χ. στα 17 ημον 63 κιλα, μια χαρα ελλα ομως που εγω παντα νομιζα πως ημουν χοντρη, και τετοια συμπεριφορα (ψιλοκομπλεξικη με τα κιλα μου ειχα) , μετα παχυνα αδυνατησα κλπ. και παντα πιστευα οτι αιτια ολων των πραγματων που δεν πραγματοποιοντουσαν ηταν αυτο.... με την ιδια νοοτροπια πορευτικα πολλα χρονια ..... μετα απο πολλα γεγονοτα συνειδητοποιησα οτι ολα ειναι στο μυαλο μας. πιο σημαντικο ειναι το τι κρυβει ο καθενας οπως επισης και πως μας αντιμετοπιζουμε εμεις. εαν εσυ σε βλεπεις παχια, ετσι θα σε βελπουν και οι αλλοι εαν εσυ θεωρεςι τον εαυτο σου χαζη, ανασφαλης ετσι θα σε βλεπουν και οι αλλοι. το θεμα ειναι τι "αυρα " δινεις στους αλλους.
Χθες ειχα παει σε μια εκθεση ερασιτεχνων καλλιτεχνων στον Δημο Αγ. παρασκευης, σε μια γωνια ηταν λοιπον ενα αγαλματακι μιας κυριας οχι απλα γεματης (αλλα τοσο πληθωρικης) που φαινοταν μια μαζα, με τοσο ομορφα χρωματιστα ρουχα, κρατουσε λολουδια στα χερια και ενα χαμογελο, με τι χαμογελο...... ηταν ΥΠΕΡΟΧΟ... και ασυναισθητα εκανα τον παραλληρισμο . εμεις οταν δουμε εναν ανθρωπο εαν αυτος χαμογελαει μεσα απο την καρδια του, προσχαρο , με χιουμορ, ενδιαφεροντα και κεφι για ζωη τι θα θυμομαστε οταν φυγουμε μακρυα του??? τα κιλα του η την προσωπικοτητα του??? Ετσι εχουν τα πραγματα. Αυτοπεποiθηση λοιπον (οπως πολυ σωστα λεει και η placebo) ε, και καμμια σκανταλια που και που ετσι για να μην ξεχνιομαστε ;P
Πενυ μου μπραβο εισαι φοβερη , που τα καταφερες, ν αμην φας ενω οι αλλοι τρωγανε, οκ το εκανα κι εγω αλλα αλλο ιταλικο και αλλο μεζεδακια , εισαι φοβερη!!!
Η ωρα να φυγω εφτασε , με λυπη μου γραφω τις τελευταιες γραμμες, με πολυ αγαπη ομως προς ΟΛΕΣ σας σας ευχομαι ενα ΚΑΛΟ Σ/Κ , αντε καντε γοργονιτσες και καμια βουτια και για εμας που δουλευουμε και τα σ/κ και θαλασσα βλεπουμε μονο με το κυαλι. ευτυχως που οδηγω συνεχεια παπακι και τουλαχιστον μαυριζουμε λιγο (ετσι για να ξεγελαμε το ματι, χι, χι)
Σας φιλω γλυκα, με φιλια πολλαααααααααααααααα!
χμ, χμ, κατι ψηνεται βλεπω.... χι, χι , φιλιααααααα
καλη ειμαι και του λογου μου..... ακομα εδω ειμαι... πεννουλα μου ειδα εισαι on-line, κριμα ...φευγω να κανουμε λιγο chat (αληθεια στο chat ροομ, πως μπαινουμε? να κανονισουμε , ολες καμια ιντερνετικη συναντηση απο βδομαδα?? ,ε??) barb ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΣ, ελα ελα σουπερ θα περασεις (και ας μην ξερω που θα πας0 οι διακοπες, οπως και να το κανεις , Ειναι ιερες!!!) εδω θα μαστε θα σε περιμενουμε να μας φερεις φρεσκα - φρεσκοτατα παρακαλω θαλασσινα νεα!!
φιλια σε ΟΛΕΣ καλο σ/κ
Τετούλα τι θα γίνει με την περίπτωσή σου; Πολλή δουλειά ακούω και για διακοπές δεν ακούω τίποτα! Και σαββατοκύριακα με δουλειά ακούω και ανησυχώ! Το μόνο που δεν με ανησυχεί είναι τα κέφια σου που τα "βλέπω" ανεβασμένα!! Και επιτρέπεται να έρχεται ο boss και να κόβει τη νετ-τσάρκα στη μέση;; Ε όχι!! Να διαμαρτυρηθείς.. είχες να διαβάσεις και τόσα!!
Όσο γι αυτό που ψήνεται.. μάλλον είναι το τσουρέκι της Μπαρμπ που το έταξε κάπου λέει.. αλλά έλα εγώ που θα έχω εφιάλτες απόψε!! ʼτιμο τσουρέκι.. κόλαση!!
Κορίτσια θα μάθω νέα σας την Κυριακή το βράδι.. καθώς δεν τη γλυτώνω τη θάλασσα αύριο! Ελπίζω να μην ερημώσει το σπίτι εδώ.. αν και έχω και κλειδοκράτορα.. και αναπληρωματικό!! Γιάννα και Ναντίν.. δεν πιστεύω να σφυρίζετε αδιάφορα τώρα! Σκοπιά και βάρδιες.. με χαρά και τσαχπινιά!!
Φιλιά πολλά και καλό σαββατοκύριακο σε όλους :)
Έλα που παραπονιέσαι κιόλας...Αχάριστο Πενόπλασμα...
Χαιρετω την ομαδα!Πενυ στον αγωνα και εγω,εχω μουλαρωσει!Χαιρομαι που το κλιμα ειναι πολυ ζεστο σ αυτην τη σελιδα,ειναι πολυ ευχαριστο να σας διαβαζει κανεις!Πολλα πολλα φιλακιααα και καλη συνεχεια σε ολες!!
Να τα να ταααα.. που είστε πουλάκια μου;;; Ευχή μου σαν έπιασαν οι ζέστες.. αρχίσαμε τις εκπτώσεις!! Περονόσπορος έπεσε.. ησυχία και ακινησία!
Ναντίν μου θύμισες το περσινό μου καλοκαίρι μ'αυτή τη φωτογραφία..
Κύπρος, Αύγουστος '08... Τα πιο καθαρά νερά που έχω δει ποτέ στη ζωή μου!!
Και πάλι Κύπρος..
άντε και άλλη μία..
και η τελευταία για σήμερα!! ʼντε να επιστρέφουμε σιγά σιγά... Φιλιά!!!!
Υ.Γ. Στις φωτογραφίες φυσικά εγώ κρατάω τη μηχανή όπως γίνεται πάντα!! Λατρεύω τη φωτογραφία, μισώ οποιαδήποτε φωτογραφία περιέχει εμένα!! :)