ναι καλέ κλικ προς τι η απογοήτευση μετα από οσα έχεις καταφέρει? Και τι εννοείς οτι ρήμαξες τον απολογισμό? Τρία ολόκληρα κιλά έχασες? Περιμενες κάτι παραπάνω?
Printable View
ναι καλέ κλικ προς τι η απογοήτευση μετα από οσα έχεις καταφέρει? Και τι εννοείς οτι ρήμαξες τον απολογισμό? Τρία ολόκληρα κιλά έχασες? Περιμενες κάτι παραπάνω?
μην ψαχνεις λογικη, δεν υπαρχει.
φυσικα δε μου φταιει το αν εδειξε η ζυγαρια -3 αντι -4
άλλα μου φταινε.
η στασιμοτητα και η ρουτινα.
και οτι παντα τα βαριεμαι ολα ευκολα και συντομα.
ολα.
τώρα φιλενάδα θίγεις άλλο μεγάλο θέμα. Στασιμότητα και ρουτίνα. Σήμερα περνάω ακριβώς την ίδια φάση. Μου φταίνε όλοι και όλα, μου τη δίνει δε μπορώ να κάνω ένα σωρό πράγματα που θέλω ούτε καν τα πιο απλά, μου τη δίνει που κάποιες φορές συμβιβάζομαι με τα ίδια και ότι έχω αποδεχτεί πράγματα και καταστάσεις που αν τις διαχειριζ΄μουν αλλιώς θα ήμουν σε καλύτερη μοίρα γιατί το χειρότερο όλων είναι ότι μερικες φορές εγώ ή ίδια δημιουργώ αυτή τη ρουτίνα. Αυτή η συνεχής μου βαρεμάρα και απάθεια με τρελαίνει. Καπως έτσι έφτασε να με ενοχλεί και το +- της ζυγαριάς. Λειτουργούσε σαν να λέμε σαν το παιχνιδάκι που με κρατούσε σε εγρήγορση. Τα αποτελέσματα απλά τα αφήνω ασχολίαστα
Πες ρε κοπελιά πως στο καλό θα ξερουτινιάσουμε γιατί εγώ τις έχω εξαντλήσει όλες τις ιδέες.
η μαλακια ειναι οτι θελουμε 800 πραγματα να γινουν.
οκ. καποια απο αυτα εκ των πραγματων δε γινονται. αλλα δεν το χωνευουμε.
καποια γινονται, αλλα δεν τα διεκδικουμε μην παει και πονεσει ο πατος μας.
καποια αλλα εχουμε ηδη αποδειξει οτι μπορουμε να τα κανουμε, αλλα τα παραταμε και αυτα και μειωνουμε την αξια τους, επειδη δεν ειναι εκεινα τα "μεγαλα" τα φοβερα και τρομερα που περιμενουμε να γινουν.
εν ολιγοις, περιμενουμε το θαυμα που θαρθει να χτυπησει την πορτα -ή μαλλον θα μπει κατευθειαν, μην ξεβολευτουμε κιολας- και θα σπασει τη ρουτινα και τη στασιμοτητα.
καλα κρασια!
ο ορισμος της ηττοπαθειας my friend
κλίκ μήπως είσαι τελειομανής:question::rolleyes:
Περίφημα τα έχεις πάει πραγματικά, μη σε πιάνουν ηττοπάθειες. Είσαι ένα βήμα πρίν το στόχο σου.
περναω μικρες φασεις θεωρητικης τελειομανιας, χωρις να ειμαι τελειομανης.
Quote:
Δύο quote στη σειρά τι έχεις να πεις? χαχαQuote:
Καλά εντάξει κοπελιά. Συμφωνώ μέχρι τελείας μη σου πω και παύλας.
Πολλές φορές βάζω μεγάλους στόχους που ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να γίνουν και θυμώνω και τρελαίνομαι που εγώ η "μις τέλεια" δε μπορώ να τους φτάσω.
ʼλλες παλι φορές που βάζω θεωρητικά πιο ρεαλιστικούς στόχους που αποδεδειγμένα μπορούν να επιτευχθούν και πάλι μένω οικειοθελώς στάσιμη υπό το φόβο της αποτυχίας και μένω να περιμένω τον από μηχανής Θεό να σώσει την κατάσταση.
Τα κιλά είανι το λιγότερο. Η συζήτηση γύρω από το βάρος έρχεται σαν περελκόμενο στην αλυσίδα που λέγεται ζωή. Η ρίζα του κακού τουλάχιστον στην περίπτωση μου εκεί την εστιάζω είναι η αδυναμία να κάνω όνειρα όπως παλιά, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η αδυναμία να πιάσω τη ζωή απο τα μαλλιά και πάψω να στηρίζομαι σε ξένα δεκανίκια. Βαρέθηκα να ζω στο αποστειρωμένο περιβάλλον που δεν επιτρεπεται η απογοήτευση και κυριαρχεί η ίδια ρουτίνα. Βαρέθηκα να ξυπνάω και να ξέρω με μαθηματική ακρίβεια πως θα συνεχίσει η υπόλοιπη μέρα μου.
τα ρεστα μου.......................................Quote:
Originally posted by mariafc
Quote:
Δύο quote στη σειρά τι έχεις να πεις? χαχαQuote:
συμφωνω σε ολα μαρακι
κοιτα να δεις κλικλικω, αν γινεται σε παρακαλω μη μπερδευεις τα πραγματα κ με ταραζεις!!!!
εχω κ τοσον καιρο αρρωστη, ειμαι μειωμενων αντοχων, στο λεω!!!
ΑΛΛΟ τιναξα στον αερα το μηνιαιο προγραμμα γιατι εχασα 3 κιλα (θου Κύριε φυλακην τω στοματι μου) ΑΛΛΟ μου φταινε διαφορα!!!
μη μπερδευεις τη βουρτσα με τη σκουπα, ε?
αντε μπραβο , να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους!!
(σ.σ. αν κανεις θιχθει απο τον τονο του μηνυματος μου, τι να κανω, βαριεμαι να χαιδευω μερα νυχτα αφτακια.... δε θα μπορεσω!!)
να δηλωσω καταρχας οτι θιχτηκα
(αν μου πεις οτι δεν ειναι καταρχας ειναι καταρχην, θα θιχτω εκ νεου):smirk:
μου φταινε πολλα και διαφορα! και μεσα σε ολα αυτα, αν δεν εκανα και συντηρηση για πανω απο εβδομαδα, θα μπορουσα να πω "ααααα! τουλαχιστον σωματικα συνεχιζω ακαθεκτη"
αλλα
δεν μπορω να το πω ουτε αυτο.
εξου και το υπερβολικο "ρημαξα το μηνιαιο απολογισμο"
μην πυροβολειτε τον πιανιστα
μα να σε θιξω ηθελα :P
χαιρομαι που τα καταφερα !
δε θα σε πιασω στα χερια μου?
θα σε πιασω!!!
τοτε θα δεις:flaming:
σημερα επεσε η ρουφιανα!! χτες δεν μπορουσε!!!!!!!!! :P:smilegrin:Quote:
Originally posted by click
1 εβδομαδα συντηρηση, παει ο μηνιαιος απολογισμος, τον ρημαξα :(
Κυριακη 20 Φεβρουαριου 2011Quote:
Originally posted by click
Tεταρτη 11 Αυγουστου 2010
97,3 κιλα
Κυριακη 12 Σεπτεμβριου 2010
90,7 κιλα
Κυριακη 17 Οκτωβριου 2010
86,0
Παρασκευη 19 Νοεμβριου 2010
80,3
Tριτη 21 Δεκεμβριου 2010
77,6
Τεταρτη 19 Ιανουαριου 2011
74,0
+- 70,9
70,3
ʼ τη κακήστρω!
τι χθές τι σήμερα βρε κλίκ! δεν έχει σημασία λίγες ώρες μετά...
τσστσ.... τελειομανία...:duh::smilegrin:
ε ναι το σημερινο που με βολευει θα κρατησω :lol::bigsmile:
Πω μπράβο απώλειες κορίτσια! Συγχαρητήρια click! σε θυμάμαι πολύ περισσότερα κιλά, μπράβο σου.
Εγώ είμαι περίπου σταθερή στα 65 με τα πάνω κάτω μου, και σκέφτηκα τώρα να κάνω μια τελική προσπάθεια
να φύγουν και τα τελευταία 5.
Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά :smirk: