Ναι αυτές αλλά δεν μου τιν ανεβάζει,....
Printable View
Ναι αυτές αλλά δεν μου τιν ανεβάζει,....
¨)
Και τα φασόλια της τετάρτης που υποσχέθηκα στην click. Δυστυχώς ξέχασα να βγάλω φωτογραφεία μέσα στο πιάτο, και έτσι έβγαλα τα ταπεράκια μας. Το αριστερά είναι του μωρού και το δεξιά δικό μου!
πωλινακι στις φακες δοκιμασες βαλεις και λιγη φρεσκοτριμμενη ντοματα ?γινονται πιο ωραιες :starhit:
Το δοκίμασα αλλά δεν μαρεσε την επομένη. Και επιδή πάντα ότι τρώμε το βράδυ τρώμε και την επομένη το μεσημέρι, ενώ το βράδυ ήταν πολύ ωραίο με την ντομάτα, την επομένη δεν άρεσε σε κανέναν.Quote:
Originally posted by petallouditsaa
πωλινακι στις φακες δοκιμασες βαλεις και λιγη φρεσκοτριμμενη ντοματα ?γινονται πιο ωραιες :starhit:
τι ωραιες φωτο ρε Πωλινα, τωρα τις ειδα!!!
μπραβο!!!
Παρτε και μια φρεσκια
2 κομματακια γαλοπουλα απο μικρο μπουτι
ρυζι parboiled
κρεμμυδι ξερο
πρασσο
λιγο σκορδο
ελαιολαδο
ντοματα πολτοποιημενη
ανιθος
λιγο σελερυ
αλατι
πιπερι
κανελλα
Thanks καλή μου!!! Εχω και χθεσινοβραδινό αλλά δεν το κατέβασα ακόμα στον υπολογιστή. πολύ ωραίο φένετε το φαγητό σου!!!!!!! Ελπίζω να το απόλαυσες!
Τι ειναι αυτο το κιτρινο ολογυρα στο δεξι ταπερ;Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και τα φασόλια της τετάρτης που υποσχέθηκα στην click. Δυστυχώς ξέχασα να βγάλω φωτογραφεία μέσα στο πιάτο, και έτσι έβγαλα τα ταπεράκια μας. Το αριστερά είναι του μωρού και το δεξιά δικό μου!
Για την Κλικ:ντοματα με κανελα
μαρουλι με κανελα
λαχανο με καροτοκανελα
πιπεριες με σως κανελας
πρασα κανελωμενα
κρεμυδια κ μποκολα ωγκρατεν(σερβιρονται με τσαι κανελας)
ταπερ με φωτοστεφανο???:shocked2:Quote:
Originally posted by lessing
Αν ενοείς μέσα στο ταπερ αυτό που κιτρινίζει είναι 2 κουταλάκια λάδι αναμεμιγμένα με χυμό ενός λεμονιού. Αλλά αυτό το έχουν και τα 2 ταπερ. Δεν βλέπω κάτι άλλο κίτρινο.....Quote:
Ναι αυτο.Φαινοταν πιο πολυ στο δεξι.Λαδι με λεμονι ωραια.Quote:
Αν ενοείς μέσα στο ταπερ αυτό που κιτρινίζει είναι 2 κουταλάκια λάδι αναμεμιγμένα με χυμό ενός λεμονιού. Αλλά αυτό το έχουν και τα 2 ταπερ. Δεν βλέπω κάτι άλλο κίτρινο.....Quote:
Ναι γιατί το αριστερό, λόγο του ότι ήταν του μωρού είχε πιο πολλές πατάτες και καρότα παρά φασόλια, ενω το δικό μου ήταν πιο πολλά φασόλια!
Και τα φαγητό της Παρασκευής βράδυ.
Ρίζι με λαχανικά και λαχανοδάκτιλα (vegiefingers). Παρασκευή είχαμε νυστεία (κανονική)