Αυτή η καφετιά σάλτσα που βλέπεις να έχει η γαλοπούλα είναι το gravy. Υπάρχει το Bisto, που είναι πολύ ωραίο σαν gravy και πολύ απλό αφού χρειάζετε μόνο ζεστό νερό.
Printable View
Αυτή η καφετιά σάλτσα που βλέπεις να έχει η γαλοπούλα είναι το gravy. Υπάρχει το Bisto, που είναι πολύ ωραίο σαν gravy και πολύ απλό αφού χρειάζετε μόνο ζεστό νερό.
oταν λες χρειαζεται μονο ζεστο νερο?
δηλαδη το παιρνεις σε σκονη και το διαλυεις σε νερο?
κατι τετοιο?
Ναι, είναι σε κουτάκι και βάζεις αναλογία σκόνης με ζεστό νερό, αναλογα αν το θες νερουλό ή πιο πικτό. Μπορείς να προσθέσεις και ζωμό από το κρέας σου για περισσότερη νοστιμιά. Μπορείς να βάλεις και μανιτάρια μέσα και να το κάνεις σαν σάλτσα σε μπριζόλα ή steak ή οτιδήποτε!!! Εχει διάφορα, που κάνουν για πουλερικα, για κρεας, για ψάρι κτλ. Εγώ παίρνω ένα που κάνει και για πουλερικά και για κρέας, για να μην παίρνω 200 διαφορετικά είδη.Quote:
Originally posted by click
oταν λες χρειαζεται μονο ζεστο νερο?
δηλαδη το παιρνεις σε σκονη και το διαλυεις σε νερο?
κατι τετοιο?
Δες εδώ πως περίπου είναι οι συσκευασίες. Εγώ παίρνω το καφέ κουτάκι συνήθως.
http://www.aahnight.co.uk/range/
Πωλινάκι τα φωτα! Έβαλα να χτυπησω κρεμα γαλακτος σε παγωμενο μπωλ αλλα το μονο που καταφερα αντι για σαντιγυ να κανω κρεμωδες λευκο υγρο!:sniff::sniff::sniff::sniff:
Εγώ συνήθως βάζω την κρέμα σε ένα μπολ, το βάζω την κατάψυξη μέχρι να αρχίσει να πείζει και μετά το κτυπάω. Γίνετε σαν μια σχετικά νερουλή κρέμα. Σαν όχι σφυκτή σαντιγή ένα πράγμα.
Λοιπον εκανα και εγω μια αλχειμια μολις τωρα!
εφτιαξα μαρμελαδα αναμεικτη,πιο λαιτ δεν υπαρχει!!!
3 ακτινιδια,1 μηλο,1/2 μανγκο,5 φακελακια sweet&low,2 βανιλιες σε σκονη,λιγη κανελα
τα καθαρισα,τα εκοψα κομματακια,τα πολτοποιησα στο μπλεντερ λιγακι(οχι εντελως ομως) προσθεσα τη...ζαχαρη και τα σχετικα και τα εβρασα!
και σας πληροφορω βγηκε μια χαρα!!!!!και ενα βαζακι 370 γραμμαρια που-τυχαιο,δε νομιζω-εχει 370 θερμιδες!!!
Αρα τα 100,100 θερμιδες μονο.
Ηδη τη δοκιμασα και νομιζω ειναι πολυ καλη!!αυριο βεβαια θα εχει κρυωσει κιολας οποτε θα βγει κανονικο συμπερασμα!
:bigsmile::starhit::bigsmile:
Πολυ καλη ιδεα αμπς!:thumbup:
θενκς μικρη!αυριο την εχω βαλει 1ο στοχο για πρωινο με ρυζογκοφρετες και βιταμ λαιτ και θα σας πω εντυπωσεις!
αν οντως πετυχε δεν ξαναγοραζω,θα κανω αλχημειες και με αλλα φρουτακια!και τζαμπα,και λαιτ και κυριως σπιτικη!
Καλη φαση,οντως! :)
Με ρυζογκοφρετα δοκιμασα χθες,δεν μου φανηκε τοσο ωραια..Προτιμω με φρυγανια!
εγω πηρα αυτες με 15 θερμιδες μονο,οποτε τι ψυχη εχουν????εννοω εκεινες που ειχε πει και καποια εδω μεσα(μου διαφευγει τωρα ποια) οτι βοηθανε στην τουλαετα(ΜΥΘΟΣ βεβαια,σε εμενα τουλαχιστον...)
καλες ειναι,οχι σκετες φυσικα..
εν τω μεταξυ η μαρμελαδα μου ειναι τιγκα στις φυτικες ινες...αλλα για να δουμε...........
Καλε που ειναι αυτες με τις 15 θερμ.;;;
Εγω με 26 εχω βρει..:question:
θα το κοταξω αυριο μηπως τις βρω σε λινκ να το ανεβασω!αλλα ειναι πολυ πιο λεπτες και τετραγωνες,αφρος τελειως!
επισηναπτω φωτο απο το πρωινο με τη μαρμελαδα και τις ρυζογκοφρετες με 15 θερμιδες που ζητησε η ουαν!
καλα η μαρμελαδα αν ηταν λιγο πιο γλυκια σημερα θα τελιειωνε το βαζακι!!:bigsmile:
Μωρε,στην αναβροχια καλο και το χαλαζι,που λενε!!
χαχαχαχαχα!εμενα μετα απο τοσο καιρο που εχω κοψει τις αηδιες ολα μια χαρα μου φαινονται αλλωστε!!!
Για τις πολυστερίνες μιλάτε κορίτσια? :P:P:P