καλως τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοο !!!!!!!! :love: :love:
Printable View
καλως τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοο !!!!!!!! :love: :love:
σιδερενια πωλινακι :)
μπραβο κ για τη ναπωλεια !!ΟΥΑΟΥ!!!
περιμενουμε ανατριχιαστικες λεπτομερειες , ε?
:D
καλως το το κορίτσι μας, σιδερενια και καλες απώλειες:yes::thumbup:
μας ελειψες! να εισαι παντα γερη κ αδυνατη! χιχι περιμενω να διαβασω το μυνημα που μας υποσχεθηκες,το βραδυ μεχρι κ εφιαλτη οτι ημουν στο χειρουργειο κ ξυπνησα πριν τελειωσει η επεμβαση ειδα,πολυ αγχος! χαχα
:bouncy::bouncy::roll::roll::smilegrin:
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΩΛΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! !!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!
:P:bouncing::P:bouncing:
Σιδερένια Πωλινάκι. Εύχομαι καλές κατηφόρες αν και βλέπω ότι ήδη άρχισαν. :)
Αντε Πωλινα καλη επανοδο κουκλα μου.Ξεκουρασου κ απολαυσε τη συνεχεια!!!!!
Καλως το το Πωλινακι μας!!
Πρεπει να νιωθεις τελεια ε;;;
Βλεπω και -7 κιλακια!Σουπερ!!!!!!!:smilegrin::thum bup::thumbup::love:
καλως το ομορφο το παιδακι
αιντε με το καλο,,,, να ψαχνεις νεα μαγιο για το καλοκαιρι και να φλερταρεις ασυστολα χαχαχα
..ειχα 700 χρονια να μπω στο φορουμ και τι βλεπω???? αιντε με το καλο να ηρεμισει και και η κυπριακη κυβερνηση απο την γκρινια σου,, εφιαλτη θα σε εβλεπαν μεχρι να τους πεισεις να κανεις την εγχειριση,,ολα πισω σου τωρα και ολα καλα
θελω πληρη ενημερωση προσωπικα διοτι,, με φωναξαν να κανω την γαστροσκοπηση και να περασω απο επιτροπη για να κανω την εγχειρηση,, ελπιζω μονο να προλαβω πριν κλεισουν τα χειρουργεια για το καλοκαιρι,,,
πωλινα, το τοπικ του καμα σουτρα που ειχες ταξει ΔΕΝ το εχουμε ξεχασει :bigsmile::lol:
Πωληνάκι, η κατηφόρα ξεκίνησε!
Σε ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω το λιβάιν, αλλά πέρασε κι αυτό. Νομίζω πως είχα λιβάιν την πρώτη μέρα, αν και είχα τόσα σωληνάκια τριγύρω που δεν μπορούσα να δώσω σημασία σε ένα ακόμη, άσε που είχα άγχος με το βήξιμο που δεν καταλάβαινα τίποτα άλλο. Ήταν το πρώτο που βγάλανε την επόμενη μέρα το πρωί. Πάντως, κάθε σωληνάκι που βγαίνει, φέρνει τόση ανακούφιση, που ξεχνάς ότι το είχες και σε ταλαιπώρησε!
Καλή ανάρρωση, καλή διατροφή με τα πολτοποιημένα, και καλό κατήφορο!
Xaxaxaxaxaxa ούτε εγώ!!!!Να πάρουμε άδεια από τον ατμιν και θα το ανοίξουμε.Quote:
Originally posted by click
πωλινα, το τοπικ του καμα σουτρα που ειχες ταξει ΔΕΝ το εχουμε ξεχασει :bigsmile::lol:
Αχ Αννα μου δεν μπορείς να φανταστείς ανακούφιση όταν βγήκε το ρινογαστρικό.... Εγινα αμέσως άλλος ανθρωπος!!!!!Quote:
Originally posted by anna65
Πωληνάκι, η κατηφόρα ξεκίνησε!
Σε ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω το λιβάιν, αλλά πέρασε κι αυτό. Νομίζω πως είχα λιβάιν την πρώτη μέρα, αν και είχα τόσα σωληνάκια τριγύρω που δεν μπορούσα να δώσω σημασία σε ένα ακόμη, άσε που είχα άγχος με το βήξιμο που δεν καταλάβαινα τίποτα άλλο. Ήταν το πρώτο που βγάλανε την επόμενη μέρα το πρωί. Πάντως, κάθε σωληνάκι που βγαίνει, φέρνει τόση ανακούφιση, που ξεχνάς ότι το είχες και σε ταλαιπώρησε!
Καλή ανάρρωση, καλή διατροφή με τα πολτοποιημένα, και καλό κατήφορο!
Σε ευχαριστώ πολύ!!! προς το παρός είμαι μέχρι την άλλη Παρασκευή μόνο με υγρά (χυμό μύλου, ζωμό κρέατος και λαχανικών, νερό και τσάι.)
Πωλινα διαβασα στο αλλο ποστ οτι ειχες το ρινογαστρικο κ περασες τη νυχτα του Αγιου Βαρθολομαιου.Τι ειναι αυτο ρε παιδι; Τωρα εισαι καλα;Πονας στο στομαχι η αλλου;
γερή, δυνατή με πολύ λιγότερα κιλά και ανανεωμένη!! χαιρομαι πραγματικά που είσαι καλα. οσο και αν ταλαιπωρήθηκες αξιζε τον κόπο αρχικά για σενα και μετά για όλους όσους σε αγαπάνε!!!