asximi (τι όνομα κι αυτό :/ ) εύχομαι να γίνει καλά η κουμπάρα σου...
προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι τοσο αυτό με τις αρρώστιες (τι λέω, λες και είναι εύκολο).
Εγω φοβάμαι το θάνατο, φυσιολογικό κ ανθρώπινο δε λέω.. αλλά δε μπορώ να το συζητήσω καν.
Printable View
asximi (τι όνομα κι αυτό :/ ) εύχομαι να γίνει καλά η κουμπάρα σου...
προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι τοσο αυτό με τις αρρώστιες (τι λέω, λες και είναι εύκολο).
Εγω φοβάμαι το θάνατο, φυσιολογικό κ ανθρώπινο δε λέω.. αλλά δε μπορώ να το συζητήσω καν.
Quote:
Originally posted by angel79
mistokolo μου μεχρι πριν από ενα χρονο κάπως ετσι ημουνα.... αμα θες το συζηταμε πιο αναλυτικα!!! :P
καλημερα σε οοοοοοοοοοοοοοολους
angel79 χμμ δηλαδη? καταλαβες τι εννοω? :P
πραγματικα παει να σπασει το μυαλο μου :/ :thumbdown:
ναι mitsokolo μου, ξερω. αμα χρειαστεις βοηθεια στειλε μυνημα.... :roll:
καλημερουδια! συγνωμη τωρα ειδα το μυνημα εδω angel μου :(
απ τη μια θελω να μιλησω, απ την αλλη? κανει? :puzzled:
αυτό εξαρταται από σενα.... αν θες να μιλησεις εχει καλώς μιλας... αν οχι το κρατας για την παρτη σου!! οτι θες εσυ!!! στο προτείνα μονο και μονο για να σου βγει από μεσα σου, ακουγοντας την αποωη καποιας η οποία δεν σε ξερει σχεδον καθόλου και δεν εχει δικαίωμα να σε κρίνει...
Καλημερα καλημερα καλημερα και καλο μηνα σε ολες και σε ολους!!!!!!!!
:roll::roll::love::love::love:
http://www.wallcoo.net/cartoon/vecto...rator_2007.jpg
καλώς σε ʼνοιξη!
καλημερουδια σε ολα τσα κοριτσοπουλα!
αγγελουδακι μου αχ βαχχ το ξερω και ευχαριστω πολυυυυυυυυ , μαλλον θα το χρειαστω τουλαχιστον ας αδειασει λιγο το μυαλο μου!
και φυσικα ειμαι και καλος ακροατης! για οτι θελησειςςςςςςςς
οποτε νιωσεις εσυ ετοιμη....
καλημερουδιααααααα
:bouncy::bouncy::spin::spin:
http://www.itsablackthang.com/images...fe-for-Two.jpg
πολύ καλημέρα σας!
καλημέρες!!!!!
το θελω και το πρεπει απο την μικρη μου εμπειρια πιστευω οτι ειναι δυο παραλληλες γραμμες σε ολη μας την ζωη... ειναι ευλογια και η απολυτη ευτυχια για οποιον καταφερει να τέμνονται... θεωρω ότι πρέπει.....ή να θελησουμε τα πρεπει.... ή να πρέπει να θελήσουμε...:P
πάντως μιτσοκολο μου...καμια φορα ειναι συνετό να κανουμε αυτο που πρέπει....άλλες πάλι είναι αφόρητο... ζύγισε τα πρέπει και τα θέλω σου...και διάλεξε....ή.....ξεκίνα να θέλεις τα πρέπει.....
:wink1:
Καλημέρααα......
καλη σαρακοστη να εχουμε:yes:
Καλή Σαρακοστή σε ολους :)
Καλησπέρα...........................:star hit: