Quote:
Originally posted by monahoiot
κορίτσια, δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το τόπικ, είμαι η Γιώτα για όσες δεν γνωρίζω, από τα 17 μου, δηλαδή τα τελευταία 20 χρόνια παίρνω αντισυλληπτικά γιατί ποτέ, μα ποτέ δεν έχει έρθει η περίοδος μόνη της, φυσικά. Μόνο με τα χάπια. Έχω πρωτογενή αμμηνόρροια και μέχρι στιγμής κανένας γιατρός δεν έχει μπορέσει να μου δώσει ελπίδα ότι θα απαλλαχτώ κάποια στιγμή από αυτόν τον βραχνά. Από τότε όμως που έκανα σληβ και γνώρισα τη διατροφολόγο που με παρακολουθεί τώρα, έχουν αναπτερωθεί οι ελπίδες μου γιατί προσπαθούμε με φυτικά σκευάσματα που λέγονται evening primrose να ανεβάσουμε τα εξαιρετικά χαμηλά οιστρογόνα μου , μήπως και η περίοδος έρθει από φυσικού της αλλά και μήπως τονώσω τα μαλλιά μου που είναι εξαιρετικά λίγα. Και ένα από τα δυο να πετύχω, θα είμαι τρισευτυχισμένη!
Καλό κουράγιο σε όλες μας που παλεύουμε με το βραχνά των προβλημάτων του κύκλου!
Κοριτσι μου διαβασα την ιστορια σου και σε καταλαβαινω, παλευω και εγω να επαναφερω τον κυκλο μου, φυσικα ειχα κανονικη περιοδο απο τα 12 όμως στα 23 περιπου μετα απο απωλεια κιλων την εχασα, συνεχισε την προσπαθεια και στο τελος θα νικησουμε