-
ημουν 95 κιλα αρκετα πιο κατω απο τωρα,οταν εκανα τη δευτερη ημουν 107 οχι τοτε μου ειπαν οτι για τα κιλα που ημουν ειχα πολυ λιγο λιπος! ειχαν παραξενευτει,ειχα ομως πολυ παραπανω μυικη μαζα κ μου ειπαν να μη χασω πολυ γιατι θα χασω κ μαζα.τωρα η μυικη μαζα ηταν στα φισιολογικα πολυ κατω απο οτι παλια κ το λιπος πολυ πανω!
-
γραφω κατι να με παει στο τελευταιο μηνυμα, παλι κολλησε κ δειχνει την πρωτη σελιδα μονο
-
με σωστη διατροφη αλλαζει η αναλογια λιπους μονο...
(ιδανικα κ με ασκηση με αντιστασεις για αυξηση μυων)
δε νομιζω οτι το ζητουμενο σου ειναι η σλιβ που προφανως μειωνει την ποσσοτητα φαγητου που χωραει το στομαχι οπως το φανταζομαι (διορθωσε με απλα υποθετω).
το θεμα ειναι τι τροφη μπαινει στο στομαχι αυτο...προ κ μετα σλιβ.
Δηλαδη αν συνεχισω να τρωω σοκολατες κ κουλουρια κ χασω τα κιλα δε σημαινει οτι στα λιγοτερα κιλα θα εχω σωστες αναλογιες λιπους/μυικης μαζας...
-
οχι καμια σχεση η σληβ με αυτο,το ανεφερα απλα πως αλλαξε το σωμα μου με το που σταματησα να περπαταω! η καθιστικη ζωη παιζει πολυ σημαντικο ρολο. πριν ολοι με ρωτουσαν αν γυμναζομαι κ τωρα ειμαι μες τη κυταριτιδα κ το λιπος,γιυτο το ειπα.δεν εχει να κανει τοσο με τα κιλα μονο
-
καλα να σου πω οτι οση κυτταριτιδα ειχα πριν αγυμναστη μια ζωη στα ιδια κιλα εχω κ τωρα που γυμναζομουν μεχρι προσφατα 6 φορες την εβδομαδα...
η γυμναστικη δεν ειναι πανακεια, κυριως μετρα η διατροφη...
βεβαια το ενα φερνει τοο αλλο κ τα δυο καλη διαθεση...
αλλα το παν ειναι τι μπαινει απο το στομα...δυστηχως!
συγνωμη ααν σε γειωνω...
-
Bad εγώ δύο παιδάκια έκανα, και όχι απλώς δεν μύριζα αλλά δεν ίδρωνα κιόλας....
Ας πως και εγώ την ιστορία μου...
Παντρεύτηκα και ήμουν 62 κιλά, πάντα ήμουν 62-67 κιλά προσέχοντας και με πολύ αθλητισμό, έμεινα έγκυος στα 65 γέννησα το 1ο και πήγα σπίτι 78 κιλά και σε ένα με ενάμιση μήνα είχα πάει 87, πήρα 10 κιλά από ανασφάλεια?.το γιο μου τον λατρεύω!!!
Εμεινα έγκυος στο δεύτερο στα 87 κιλά και γύρισα σπίτι 90 κιλά, μόνο 3 κιλά δηλαδή είχα πάρει, στο δεύτερο παιδί δεν είχα αυτό το ποια είμαι και που πάω, λατρεύω και τον δεύτερο γιο μου!!!
Εφτασα στα 95 κιλά και με τα reductil πήγα 80 και μετά ξαναέφτασα 97 (συμπέρασμα αν δεν αλλάξεις μυαλά τα χάπια δεν κάνουν τίποτα).
Εγώ λοιπόν τα πολλά κιλά τα πήρα στην πρώτη που ήμουν αδύνατη στη δεύτερη πήρα μόνο 3, αλλά τα περισσότερα τα πήρα εκτός εγκυμοσύνης με ψυχαναγκαστικό φαγητό.
Μη φοβάστε να μείνετε έγκυος στα 80 ή 90 κιλά, το θέμα είναι το μετά !!!! και μη καθυστερείτε να φέρετε το ζουζούνι σας στον κόσμο για να χάσετε πρώτα τα κιλά. Εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.
Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες να είναι πιο συνειδητοποιημένες από εμένα όταν θα φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους, εμένα μου πήρε λίγο καιρό, αλλά τώρα είμαι καλά και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς αυτά?.
-
bad κάτι κόλλησε η σύνδεση μου και απάντησα μάλλον σε παλαιότερη ερώτηση σου για τον ιδρώτα, δεν πειράζει όμως...
-
και εγω οπως εχω ξαναεπι τα περισσοτερα κιλα τα πηρα εκτος εγκυμοσυνης...στο 1 αγγελουδι μου ειχα παρει μονο 8 κιλα.και ημουν αν θυμαμαι καλα κοντα στα 100 και το 2 αγγελουδι μου 9 μηνες και ειχα χασει 13 κιλα μιλαμε για πολυ ομορφη εγκυμοσυνη κοντα στα 100 ημουν παλι....μετα τα χαλασα ολα και ο ανηφορος δεν αργησε να ερθει....110 σημερα 11 χρονια μετα........
-
Αρα δεν φταίνε οι εγκυμοσύνες, και τα μωράκια μας για τα κιλά μας, το ρημάδι το μυαλό μας φταίει και μόνο....
-
badgirl11 δε εχω προβλημα χιχι εκφασου ελευθερα! λοιπον παλια εφευγα 8 το πρωι απο το σπιτι κ γυρναγα 3 το πρωι την αλλη μερα.ολη μερα στους δρομους ετρωγα σαβουρες! οπως κ τωρα κ ασ ειμαι σπιτι,(μαγειρευω υγειηνα αλλα τρωω τα γλυκακια που αφηνει ο μικρος) αραα παλι σαβουρες... το θεμα ειναι οτι δεν ειχα διπλωμα,μου αρεσε κ το περπατημα κ εκανα πολλα χιλιομετρα την ημερα! ποτε μα ποτε δε γυμναστικα αλλα δεν ημουν οπως τωρα! πιστευω πραγματικα οτι φταιει η ηλικια ππου μεγαλωνωωω κ η καθηστικη ζωη,ολη μερα μεσα στο σπιτι ειμαι κ της δουλιες του σπιτιου δε τις κανω κ με χαρα αρα οσο μπορω τις αποφευγω.... αρααα καθομαι!!!!!! κ μασουλαω... αυταααα .προσπαθω να βγω απο ολα αυτο κ ευχομαι να τα καταφερω
-
σιγουρα δεν φταινε οι εγκυμοσυνες..ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι τελικα.και κατα ποσο δυνατες ειμαστε....
νινα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι απο τοτε που σταματησα τη δουλεια και εχω και το αυτοκινητο το μονο που κανω ειναι να πηγαινοερχομαι πανταου με αυτο οσο για δουλειες στο σπιτι ολο λεω οτι κανω αλλα τιποτα δεν κανω τελικα..
-
alalumaki χιχι ακριβως αυτοτο μυαλο μας να εβαζε μυαλο!.... κ εγω στην εγκυμοσυνη δε πηρα κανενα! μετα τα εβαλα καθαρα δικη μου ευθηνη! δεν εχω δικαιολογιες η εγκυμοσυνη κ τα σχετικα μονη καταφερα κ τα ξαναπηρα πισω οπως κ τις αλλες φορες.η εγκυμοσυνη ισα ισα με βοηθησε να χασω! μετα που γεννησα στο μηνα ειχα φυγει 11
-
το μονο που καταφερα να κανω τωρα τελευταια και χαιρομαι για αυτο ηταν να πιεσω τον εαυτο μου να παω γυμναστηριο.....και ας μην μου αρεσει καθολου...ειπα αφου τα παιδια πανε στο σχολειο εγω στο σπιτι κουνησου και πηγαινε....και η αληθεια ειναι οτι οταν παω λυπαμαι μετα να φαω σαβουρα γιατι λυπαμαι την κουραση που εχω απο το γυμναστηριο.οποτε αυτο καπως με συγκρατει..
-
Αρα ο μύθος ότι η εγκυμοσύνη παχαίνει καταρρίπτεται !!!!!!!!
-
Και εγώ θέλω να πάω γυμναστήριο, λέω να πηγαίνω στις 9 το βράδυ, θα το κάνω όμως ???